Quantcast

Jump to content

» «
Photo

No Map!

4 replies to this topic
ca13817
  • ca13817

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Jun 2013

#1

Posted 29 July 2013 - 01:20 AM

So I got GTA 4 on DVD-ROM and got it installed and everything but when the game opens there are no buildings or ground! All there are are streetlamps and my character! Nothing else if anybody has any idea what to do please let me know! PC specs below!
HP Pavilion G6
Processor: Intel Pentium CPU B940 @ 2.0 GHz
Ram: 8.0 GB
System Type: 64 bit
Intel HD Graphics Card

05dylan
  • 05dylan

    GTA V Expert

  • Members
  • Joined: 04 Jan 2008

#2

Posted 29 July 2013 - 02:38 AM

Go to your graphics menu
user posted image

Bring down the View distance and detail distance

If that fails also change any setting with "High" or "Very High" to "Low"

ca13817
  • ca13817

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Jun 2013

#3

Posted 29 July 2013 - 05:35 AM

I've tried to adjust my graphics setting but it wont let me. I click it and it goes right back to where it was!

Alihunter
  • Alihunter

    Never meant to be so cold...

  • BUSTED!
  • Joined: 20 Oct 2012
  • Iran

#4

Posted 29 July 2013 - 06:23 AM Edited by Alihunter, 29 July 2013 - 06:25 AM.

QUOTE (ca13817 @ Monday, Jul 29 2013, 05:35)
I've tried to adjust my graphics setting but it wont let me. I click it and it goes right back to where it was!

first,you must know your VRAM.WHAT IS YOUR OS?
(in system specs,you must write:OS,VRAM,MEMORY,and...!)

ca13817
  • ca13817

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Jun 2013

#5

Posted 29 July 2013 - 08:26 PM

Ok lets try this again.. System Specs:
OS: Windows 7 64 bit
VRAM: 64 mb (I think)
Memory: 8GB
Processor: Intel Pentium B940
Graphics Card: Intel HD Graphics Family
Hard Drive Space: 214 GB




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users