Quantcast

Jump to content

» «
Photo

My game keeps crashing after installing cleo3

3 replies to this topic
Shnoipah
  • Shnoipah

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2013

#1

Posted 22 July 2013 - 08:17 PM Edited by Shnoipah, 24 July 2013 - 02:20 AM.

I dunno why but no matter what i try it always ends up with gta_sa.exe has stopped working. i have tried 3 different downgraders. http://www.gamefront...2.0_to_v1.0.rar and
http://www.mediafire.../gtasapatch.exe and
http://www.thegtapla...1-patch-euroaus
but the third one never worked for me because it could never recognise the gta_sa.exe for some reason.
I've also tried installin cleo 3 different ways
1: with the installer
2: manually with the archive
and 3: throught sanny builder. you know when you open sanny builder and click the red cleo button in the bottom right corner.
and nothing worked. I don't know what im doing wrong. I need help. Tell me what worked for you. Tell me what downgrader did you use tell me how did you install cleo and if it's neccesay to install sanny builder before that and how to install it if it is. I heard something that i need the us version of the v1 gta sa but i don't know where to get it.

Alihunter
  • Alihunter

    Never meant to be so cold...

  • BUSTED!
  • Joined: 20 Oct 2012
  • Iran

#2

Posted 23 July 2013 - 11:02 AM

QUOTE (Shnoipah @ Monday, Jul 22 2013, 20:17)
I dunno why but no matte what i try it always ends up with gta_sa.exe has stopped working. i have tried 3 different downgraders. http://www.gamefront...2.0_to_v1.0.rar and
http://www.mediafire.../gtasapatch.exe and
http://www.thegtapla...1-patch-euroaus
but the third one never worked for me because it could never recognise the gta_sa.exe for some reason.
I've also tried installin cleo 3 different ways
1: with the installer
2: manually with the archive
and 3: throught sanny builder. you know when you open sanny builder and click the red cleo button in the bottom right corner.
and nothing worked. I don't know what im doing wrong. I need help. Tell me what worked for you. Tell me what downgrader did you use tell me how did you install cleo and if it's neccesay to install sanny builder before that and how to install it if it is. I heard something that i need the us version of the v1 gta sa but i don't know where to get it.

maybe you should install CLEO V4.

Shnoipah
  • Shnoipah

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2013

#3

Posted 24 July 2013 - 02:20 AM

QUOTE (Alihunter @ Tuesday, Jul 23 2013, 11:02)
QUOTE (Shnoipah @ Monday, Jul 22 2013, 20:17)
I dunno why but no matte what i try it always ends up with gta_sa.exe has stopped working. i have tried 3 different downgraders. http://www.gamefront...2.0_to_v1.0.rar and
http://www.mediafire.../gtasapatch.exe and
http://www.thegtapla...1-patch-euroaus
but the third one never worked for me because it could never recognise the gta_sa.exe for some reason.
I've also tried installin cleo 3 different ways
1: with the installer
2: manually with the archive
and 3: throught sanny builder. you know when you open sanny builder and click the red cleo button in the bottom right corner.
and nothing worked. I don't know what im doing wrong. I need help. Tell me what worked for you. Tell me what downgrader did you use tell me how did you install cleo and if it's neccesay to install sanny builder before that and how to install it if it is. I heard something that i need the us version of the v1 gta sa but i don't know where to get it.

maybe you should install CLEO V4.

well actually i have tried but when i install cleo 4 the game doesn't even want to start

AKM DARK MASTER
  • AKM DARK MASTER

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2013

#4

Posted 29 July 2013 - 11:12 PM Edited by AKM DARK MASTER, 29 July 2013 - 11:21 PM.

try to install cleo 4 maybe that fix the problems or you can uninstall cleo 3 and fix the problems but if you well uninstall cleo try to install cleo 4 before that




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users