Quantcast

Jump to content

» «
Photo

ENB problem

6 replies to this topic
Linh123456
  • Linh123456

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 19 Jul 2013

#1

Posted 19 July 2013 - 05:19 PM

I have a enb serries problem, it's can start to game but when i go to settings -> graphic its automatically change to the lowest I can't even change anything... My enb is not working.... Please help
Laptop spec: core i5 turbo boost to 2.40Ghz
Nvidia Geforce GT 635M 2GB
Windows 8

uncredited
  • uncredited

    Midnight Marauder

  • Members
  • Joined: 09 Feb 2013
  • France

#2

Posted 19 July 2013 - 09:13 PM

Do you use any commandline? You might have forced settings through it.

Linh123456
  • Linh123456

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 19 Jul 2013

#3

Posted 20 July 2013 - 03:19 AM

no, i don't use commandline, would you please post the config of commandline please ? And my ENB usually crash and it says missig d3d9_40.dll

Dexter00
  • Dexter00

    F*CKING F*CK

  • BUSTED!
  • Joined: 14 Apr 2013

#4

Posted 22 July 2013 - 06:31 PM

QUOTE (Linh123456 @ Saturday, Jul 20 2013, 03:19)
no, i don't use commandline, would you please post the config of commandline please ? And my ENB usually crash and it says missig d3d9_40.dll

-availablevidmem 2
-noprecache
-nomemrestrict
-norestrictions
-novblank

for the crash try this www.enbdev.com/d3dx9_26.zip
www.enbdev.com/d3dx9_40.zip

put them both in ur main folder

Linh123456
  • Linh123456

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 19 Jul 2013

#5

Posted 24 July 2013 - 04:10 PM

QUOTE (Dexter00 @ Monday, Jul 22 2013, 18:31)
QUOTE (Linh123456 @ Saturday, Jul 20 2013, 03:19)
no, i don't use commandline, would you please post the config of commandline please ? And my ENB usually crash and it says missig d3d9_40.dll

-availablevidmem 2
-noprecache
-nomemrestrict
-norestrictions
-novblank

for the crash try this www.enbdev.com/d3dx9_26.zip
www.enbdev.com/d3dx9_40.zip

put them both in ur main folder

Hello again, Now I can change the graphic settings but inside the graphic settings, my available memories is just 55mb and I have a lot of bugs in-game....
By the way Can ENB add to game only the cloud ?

Alihunter
  • Alihunter

    Never meant to be so cold...

  • BUSTED!
  • Joined: 20 Oct 2012
  • Iran

#6

Posted 24 July 2013 - 04:19 PM

QUOTE (Linh123456 @ Wednesday, Jul 24 2013, 16:10)
QUOTE (Dexter00 @ Monday, Jul 22 2013, 18:31)
QUOTE (Linh123456 @ Saturday, Jul 20 2013, 03:19)
no, i don't use commandline, would you please post the config of commandline please ? And my ENB usually crash and it says missig d3d9_40.dll

-availablevidmem 2
-noprecache
-nomemrestrict
-norestrictions
-novblank

for the crash try this www.enbdev.com/d3dx9_26.zip
www.enbdev.com/d3dx9_40.zip

put them both in ur main folder

Hello again, Now I can change the graphic settings but inside the graphic settings, my available memories is just 55mb and I have a lot of bugs in-game....
By the way Can ENB add to game only the cloud ?

add these line to it,too:
-percentvidmem 100

legacyy
  • legacyy

    Hustler

  • Members
  • Joined: 24 Jul 2011

#7

Posted 24 July 2013 - 05:11 PM

Use the Commandline with only this:
-nomemrestrict
-norestrictions

Should do the trick.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users