Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Texture Rendering Problem

2 replies to this topic
MrMindyMind
  • MrMindyMind

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2013

#1

Posted 16 July 2013 - 10:02 PM

I installed Ultimate Vehicle Pack v10 and some graphics mods (iCEnhancer, ENB Series), because of that I experienced the traffic issue.
I searched the problem online and found TrafficLoad mod which should fix the problem.

Ever since the textures are not rendering properly and sometimes I don't see any textures at all, just the player.
My PC is pretty good and should run this game with no issues, even with these mods.

My PC specs:

CPU: Intel Core i7 3770K 3.5 GHz, OC to 3.9 GHz.
GPU: AMD Radeon HD 7900 Series, 3 GB VRAM DDR3
RAM: 8 GB DDR5

Brainsick
  • Brainsick

    Peon

  • Members
  • Joined: 10 Sep 2011

#2

Posted 16 July 2013 - 10:06 PM

I get this too, the thing is, most vehicle packs will lead to disappearing textures sooner or later because of an increase in video ram (or was it system ram?) in a way the game's engine can't handle due to internal limitations.

You can try to alleviate the problem by choosing an appropriate '-memrestrict' value or simply by using lighter car packs. ("Essential Car Pack" is a good balance between quality performance IMO).

SNAKE DOC
  • SNAKE DOC

    \o/

  • Members
  • Joined: 14 Aug 2008
  • None

#3

Posted 17 July 2013 - 01:42 AM

These mods might help you.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users