Quantcast

Jump to content

» «
Photo

gta_sa.exe auto closes itself 1 second after start

3 replies to this topic
Discount
  • Discount

    Rat

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Jan 2011

#1

Posted 12 July 2013 - 02:52 PM

It came from nothing was working yesterday.

Miro
  • Miro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None
  • GTANet Contribution Award [Newbie Guide]
    Most Improved 2010

#2

Posted 12 July 2013 - 03:41 PM

Try running the game in Windows 98 Compatibility mode or any other Compatibility mode. If that doesn't work, try to run it as administrator. Besides, do you have any mods installed? Are you using cracks? Do you play with the original DVD in your Drive? Where do you have the game from? Have you tried to re-install it? Did you also try to remove the gta_sa.set file located in the San Andreas User Files folder?

OrionSR
  • OrionSR

    Chain Game Development Team

  • Feroci
  • Joined: 23 May 2007
  • None
  • Helpfulness Award [GTA & Modding]

#3

Posted 12 July 2013 - 03:44 PM

Try deleting/moving/renaming the gta_sa.set from C:\Users\user\Documents\GTA San Andreas User Files, or where ever your SA user files are stored. This usually clears up problems when the game doesn't run but did before and no other modifications where made to the game.

Note that this file holds any custom controls you may have set.

Whoops, I wasn't quick enough.

VintageRice
  • VintageRice

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Jul 2013

#4

Posted 21 July 2013 - 12:26 AM

You're suffering with the same problem which I was having, try checking my recent post in this section!, hope it helps!
smile.gif




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users