Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Database outdated

5 replies to this topic
MrMonster8
  • MrMonster8

    GTA SA + DYOM + Any Game = Awesome MP

  • Members
  • Joined: 12 Jun 2013

#1

Posted 05 July 2013 - 02:04 PM

I'm having a problem with DYOM database and it's when I download a mission/missionpack/storyline, The computer don't know the size of the file, It download and download and it say download if it, The problem is now more detectable as sounds were added to the game, And it's not a problem of my computer I have tried it on my XP computer with WiFi and on my new laptop Win7 with two deffirent WiFi (The old one and the new one) connections and on my friend's computer with a third connection.

Chips237
  • Chips237

    Turn your phones off and masturbate.

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2012
  • Philippines

#2

Posted 05 July 2013 - 02:06 PM

The website is experiencing problems due to a couple of reasons.
Wait for Dutchy3010's or PatrickW's response.

Yezz007
  • Yezz007

    Name is Bond, James Bond

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2012

#3

Posted 05 July 2013 - 02:52 PM

I am experiencing that problem since the first time i visit DYOM website.... over a year ago...
it never be solved...

But the limit of the file size for uploading is 10 MB, so it is clear that the file you are downloading is always <10 MB.

MrMonster8
  • MrMonster8

    GTA SA + DYOM + Any Game = Awesome MP

  • Members
  • Joined: 12 Jun 2013

#4

Posted 05 July 2013 - 06:14 PM

Thanks for answering!

Rosilna
  • Rosilna

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 19 Jun 2013

#5

Posted 07 July 2013 - 03:55 AM

simple
use IE10..
it will resolve your problem....

Target13Productions
  • Target13Productions

    Member of the Row

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2012
  • Netherlands

#6

Posted 07 July 2013 - 09:39 AM

QUOTE (Rosilna @ Sunday, Jul 7 2013, 03:55)
simple
use IE10..
it will resolve your problem....

CHROME!!!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users