Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA III: RELOADED

74 replies to this topic
Kwabs
  • Kwabs

    Things we lose have a way of coming back to us in the end

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2011
  • Netherlands

#31

Posted 05 July 2013 - 12:46 PM

QUOTE (Rytuklis @ Thursday, Jul 4 2013, 14:36)
QUOTE (ThaBoY @ Thursday, Jul 4 2013, 11:28)
Sorry mate, doesn't run for me. I crashes every time I press 'Test Storyline'.

Are you sure you followed all installation steps?

I followed all the steps, still no luck.

Rytuklis
  • Rytuklis

    That sarcastic asshole you all have grown to love.

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2010
  • Lithuania

#32

Posted 05 July 2013 - 12:55 PM

QUOTE (ThaBoY @ Friday, Jul 5 2013, 12:46)
QUOTE (Rytuklis @ Thursday, Jul 4 2013, 14:36)
QUOTE (ThaBoY @ Thursday, Jul 4 2013, 11:28)
Sorry mate, doesn't run for me. I crashes every time I press 'Test Storyline'.

Are you sure you followed all installation steps?

I followed all the steps, still no luck.

Try using cleo 4

Kwabs
  • Kwabs

    Things we lose have a way of coming back to us in the end

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2011
  • Netherlands

#33

Posted 05 July 2013 - 01:53 PM

QUOTE (Rytuklis @ Friday, Jul 5 2013, 14:55)
QUOTE (ThaBoY @ Friday, Jul 5 2013, 12:46)
QUOTE (Rytuklis @ Thursday, Jul 4 2013, 14:36)
QUOTE (ThaBoY @ Thursday, Jul 4 2013, 11:28)
Sorry mate, doesn't run for me. I crashes every time I press 'Test Storyline'.

Are you sure you followed all installation steps?

I followed all the steps, still no luck.

Try using cleo 4

I did, DYOM didn't work. DYOM only loads with CLEO 3. But when I press test storyline it crashes. Any ideas?

Zizo008
  • Zizo008

    Back... not.

  • Members
  • Joined: 11 Aug 2012
  • Tunisia
  • Best DYOM Mission 2012 [Resident Evil 4]

#34

Posted 05 July 2013 - 02:25 PM

It happened to me too. I think DYOM isn't compatible with CLEO 4 on certain game versions.

Rytuklis
  • Rytuklis

    That sarcastic asshole you all have grown to love.

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2010
  • Lithuania

#35

Posted 05 July 2013 - 02:38 PM

Bullcrap, it worked for me.

Try using a downgraded patch to 1.00 version

Kwabs
  • Kwabs

    Things we lose have a way of coming back to us in the end

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2011
  • Netherlands

#36

Posted 06 July 2013 - 08:03 AM

QUOTE (Rytuklis @ Friday, Jul 5 2013, 16:38)
Bullcrap, it worked for me.

Try using a downgraded patch to 1.00 version

I have version 1.00 confused.gif Mind sharing your exe? It might help.
  • Zizo008 likes this

Rytuklis
  • Rytuklis

    That sarcastic asshole you all have grown to love.

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2010
  • Lithuania

#37

Posted 06 July 2013 - 08:55 AM

QUOTE (ThaBoY @ Saturday, Jul 6 2013, 08:03)
QUOTE (Rytuklis @ Friday, Jul 5 2013, 16:38)
Bullcrap, it worked for me.

Try using a downgraded patch to 1.00 version

I have version 1.00 confused.gif Mind sharing your exe? It might help.

http://www.mediafire...444652smdvk8vkk

Martin_GDF
  • Martin_GDF

    Schizophrenic Bastard

  • Members
  • Joined: 02 May 2013

#38

Posted 07 July 2013 - 06:40 AM

I like this remake
But before downloading those mods, i would download gta 3
The idea is to make gta 3 missions with gta san andreas graphics, animations and weapons, etc...

Martin_GDF
  • Martin_GDF

    Schizophrenic Bastard

  • Members
  • Joined: 02 May 2013

#39

Posted 07 July 2013 - 06:41 AM

Please, do not missunderstand me, I think this remakes are the best i've ever seen, but i won't install those skins, mods, etc... (except the liberty city one, it's requiered) I want to play it like GTA SA

NexusUndead
  • NexusUndead

    Not Forum Leader

  • BUSTED!
  • Joined: 24 Dec 2012

#40

Posted 07 July 2013 - 06:43 AM

For f*** sake, who cares what you install just play the missions. omfg

Martin_GDF
  • Martin_GDF

    Schizophrenic Bastard

  • Members
  • Joined: 02 May 2013

#41

Posted 07 July 2013 - 06:48 AM

QUOTE (NexusUndead @ Sunday, Jul 7 2013, 06:43)
For f*** sake, who cares what you install just play the missions. omfg

Okay man xDD biggrin.gif
Don't be angry with me LOL
I played the missions and they're awesome... what can I say?
I just wanted to say that it's even cooler playing these missions like San Andreas, if you install those mods it would be the same sh*t as playing GTA 3

Rytuklis
  • Rytuklis

    That sarcastic asshole you all have grown to love.

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2010
  • Lithuania

#42

Posted 07 July 2013 - 09:00 AM

QUOTE (Martin_GDF @ Sunday, Jul 7 2013, 06:41)
Please, do not missunderstand me, I think this remakes are the best i've ever seen, but i won't install those skins, mods, etc... (except the liberty city one, it's requiered) I want to play it like GTA SA

Then why would you post here in the first place? This is the point of this remake - to make it playable on GTA SA ENGINE, and making it on SAn Andreas map just makes no god damn sense.
Now if you're too lazy to install like 4 skin mods which wont even save on your original game, since you have to copy it anyways, that's your problem. Before posting nonsense read installation instructions first.

And for Gods sakes IT IS SUPPOSED TO BE LIKE GTA III. The only difference is that its made in DYOM and made for GTA SA Engine!

And how the hell did you play those missions without installing the mod?

MacAshford
  • MacAshford

    /x/ lurker

  • BUSTED!
  • Joined: 29 Jun 2013
  • United-Nations

#43

Posted 07 July 2013 - 11:20 AM

Isn't GTA:SA on the same engine as GTA3?

Target13
  • Target13

    Beyond Creativity®

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2012
  • Netherlands

#44

Posted 07 July 2013 - 11:31 AM

QUOTE (Vice President @ Sunday, Jul 7 2013, 11:20)
Isn't GTA:SA on the same engine as GTA3?

Yes but GTA SA's version of Render ware is more improved

Rytuklis
  • Rytuklis

    That sarcastic asshole you all have grown to love.

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2010
  • Lithuania

#45

Posted 07 July 2013 - 11:35 AM

QUOTE (Vice President @ Sunday, Jul 7 2013, 11:20)
Isn't GTA:SA on the same engine as GTA3?

Theorically yes. Practically no. GTA SA is very heavily modified III engine, so it hardly can be called same.

nitrousoxide
  • nitrousoxide

    Jimmy Leppard's Dupe Account

  • BUSTED!
  • Joined: 14 Aug 2011
  • None

#46

Posted 07 July 2013 - 02:20 PM

I want more of this missions

Rytuklis
  • Rytuklis

    That sarcastic asshole you all have grown to love.

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2010
  • Lithuania

#47

Posted 07 July 2013 - 02:46 PM

QUOTE (nitrousoxide @ Sunday, Jul 7 2013, 14:20)
I want more of this missions

Have you finished the chapter? biggrin.gif

Ss4gogeta0
  • Ss4gogeta0

    Spilled coffee on Laptop. no more mods

  • BUSTED!
  • Joined: 24 May 2011
  • United-States

#48

Posted 08 July 2013 - 03:55 PM

interesting... might try it one day...

nitrousoxide
  • nitrousoxide

    Jimmy Leppard's Dupe Account

  • BUSTED!
  • Joined: 14 Aug 2011
  • None

#49

Posted 08 July 2013 - 09:39 PM

QUOTE (Rytuklis @ Sunday, Jul 7 2013, 14:46)
QUOTE (nitrousoxide @ Sunday, Jul 7 2013, 14:20)
I want more of this missions

Have you finished the chapter? biggrin.gif

yes and I love it. hurry up with the next chapter cookie.gif

Kwabs
  • Kwabs

    Things we lose have a way of coming back to us in the end

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2011
  • Netherlands

#50

Posted 11 July 2013 - 12:02 AM

QUOTE (Rytuklis @ Saturday, Jul 6 2013, 10:55)
QUOTE (ThaBoY @ Saturday, Jul 6 2013, 08:03)
QUOTE (Rytuklis @ Friday, Jul 5 2013, 16:38)
Bullcrap, it worked for me.

Try using a downgraded patch to 1.00 version

I have version 1.00 confused.gif Mind sharing your exe? It might help.

http://www.mediafire...444652smdvk8vkk

Nope, didn't work. So I give up. Looks great though.

Martin_GDF
  • Martin_GDF

    Schizophrenic Bastard

  • Members
  • Joined: 02 May 2013

#51

Posted 11 July 2013 - 06:34 PM

I played em all, :3
Awesome!

Ss4gogeta0
  • Ss4gogeta0

    Spilled coffee on Laptop. no more mods

  • BUSTED!
  • Joined: 24 May 2011
  • United-States

#52

Posted 19 July 2013 - 04:06 AM

Nicely done... biggrin.gif

also I just started on GTA SA:LC Advance so expect some healthy competition wink.gif

Rytuklis
  • Rytuklis

    That sarcastic asshole you all have grown to love.

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2010
  • Lithuania

#53

Posted 19 July 2013 - 07:12 AM

QUOTE (Ss4gogeta0 @ Friday, Jul 19 2013, 04:06)
Nicely done... biggrin.gif

also I just started on GTA SA:LC Advance so expect some healthy competition wink.gif

Pfft biggrin.gif No competition man, Advance =/= GTA III smile.gif

Ss4gogeta0
  • Ss4gogeta0

    Spilled coffee on Laptop. no more mods

  • BUSTED!
  • Joined: 24 May 2011
  • United-States

#54

Posted 23 July 2013 - 06:25 PM

QUOTE (Rytuklis @ Friday, Jul 19 2013, 07:12)
QUOTE (Ss4gogeta0 @ Friday, Jul 19 2013, 04:06)
Nicely done...  biggrin.gif

also I just started on GTA SA:LC Advance so expect some healthy competition wink.gif

Pfft biggrin.gif No competition man, Advance =/= GTA III smile.gif

trust me, there is competition wink.gif who can recreate each mission as closely as humanly possible

VergilDD
  • VergilDD

    One Failure is the Gateway to many Victories!

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012

#55

Posted 24 July 2013 - 08:24 AM

Good luck with this. Ill play this as soon my computer is repaired, even though I have 2 or 3 mp on my list before this. wink.gif

Abeer
  • Abeer

    When you are down to nothing, God is up to something.

  • Members
  • Joined: 19 Jun 2013
  • None

#56

Posted 26 July 2013 - 05:02 PM Edited by Abeer, 11 July 2016 - 12:55 PM.

Removed


Rytuklis
  • Rytuklis

    That sarcastic asshole you all have grown to love.

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2010
  • Lithuania

#57

Posted 26 July 2013 - 08:10 PM

QUOTE (Abeer @ Friday, Jul 26 2013, 17:02)
As much as I would love to play this but it seems mediafire dosen't work in my country, can't you upload it on dyom site?!! sarcasm.gif

File is too big.

TheRyder001
  • TheRyder001

    Thug Life

  • Members
  • Joined: 25 Nov 2010

#58

Posted 26 July 2013 - 08:12 PM

Really nice work on this one! lol.gif

Bender
  • Bender

    Rindfleischettikierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

  • Members
  • Joined: 25 Mar 2013
  • Netherlands

#59

Posted 29 July 2013 - 08:23 PM

QUOTE (Rytuklis @ Saturday, Jul 6 2013, 08:55)
QUOTE (ThaBoY @ Saturday, Jul 6 2013, 08:03)
QUOTE (Rytuklis @ Friday, Jul 5 2013, 16:38)
Bullcrap, it worked for me.

Try using a downgraded patch to 1.00 version

I have version 1.00 confused.gif Mind sharing your exe? It might help.

http://www.mediafire...444652smdvk8vkk

I think it's not allowed to link backup files, as it's kind of pirating.

Martin_GDF
  • Martin_GDF

    Schizophrenic Bastard

  • Members
  • Joined: 02 May 2013

#60

Posted 29 July 2013 - 10:52 PM

I think it might be allowed, if people can upload mods (?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users