Quantcast

Jump to content

» «
Photo

God Mode doesn't work

6 replies to this topic
GameHacker666
  • GameHacker666

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Jul 2013
  • Slovenia

#1

Posted 02 July 2013 - 10:34 AM

So I tried to install GTA IV God Mod(e), but it doesn't work. I have ASI Loader and I have placed GodMode.asi, GodMode.ini and ScriptHook.dll into GTA IV root folder, but when I open the game, the mod doesn't really work. I can't open the menu with F3 or Num*, Niko doesn't get invincible and I still don't have infinite ammo. suicidal.gif
I am trying to use this God Mode: http://www.gta4-mods...-mode-v11-f2130 and this ASI Loader: http://www.gta4-mods...er-v1020b-f1976

I have also posted a video on my installation of this mod, so you can see, what am I doing wrong!


Anny suggestions? Anyone could help me?? rampage_ani.gif

sibs44
  • sibs44

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 17 Apr 2011

#2

Posted 02 July 2013 - 12:26 PM

Why would you download that when you can have Simple Trainer?

GameHacker666
  • GameHacker666

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Jul 2013
  • Slovenia

#3

Posted 02 July 2013 - 01:18 PM

I'll try that, thanks.

GameHacker666
  • GameHacker666

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Jul 2013
  • Slovenia

#4

Posted 02 July 2013 - 02:38 PM

Sadly, I just can't get this Trainer to work, no matter what I try! suicidal.gif
I'll write down all steps I do, so you could tell me, what am I doing wrong. I have Windows XP and my game's version is 1.0.0.0 (it says that in GTA IV.exe's properties).

1.) I download GTAIV Trainer Version 6.5.
2.) I download Yaasil.
3.) I open Trainer's rar file with WinRAR and place Trainer.ini, Trainer.asi and ScriptHook - OLD PATCHES (because my game version is 1.0.0.0 I suppose) to my root GTA IV folder, located at C:\Program Files\Rockstar Games.
4.) Then I rename ScriptHook - OLD PATCHES to scripthook.dll
5.) And then I move dsound.dll to GTA IV root folder.
6.) I try to run the game, but it doesn't start. If I run it as "Administrator", I get error. If I remove Trainer.ini, Trainer.asi, ScriptHook.dll and dsound.dll from the folder and try to run GTA IV again, it works perfectly fine! tounge2.gif

Help me, please!!

AgenBlaze
  • AgenBlaze

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 May 2012

#5

Posted 02 July 2013 - 02:53 PM

God damnit. Patch the f*cking game. At least Version 1.0.4.0

GameHacker666
  • GameHacker666

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Jul 2013
  • Slovenia

#6

Posted 02 July 2013 - 02:54 PM

Will patching GTA IV affect my saved games? Is there a chance of losing the saved games...? whatsthat.gif

GameHacker666
  • GameHacker666

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Jul 2013
  • Slovenia

#7

Posted 02 July 2013 - 03:08 PM

I have patched the game to 1.0.7.0, but I am still experiencing the same problem... confused.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users