Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Dyom Crash

27 replies to this topic
david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#1

Posted 16 June 2013 - 10:42 AM

Hey, when I do my mission and my game sometimes crashes.I try cleo 4, also tried cleo 3 but with this one I wrote that gta san andreas stopped working.Sorry for my bad english.

Target13
  • Target13

    Member of the Row

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2012
  • Netherlands

#2

Posted 16 June 2013 - 06:13 PM

QUOTE (david246msi @ Sunday, Jun 16 2013, 10:42)
Hey, when I do my mission and my game sometimes crashes.I try cleo 4, also tried cleo 3 but with this one I wrote that gta san andreas stopped working.Sorry for my bad english.

Try reinstalling GTA San Andreas along with ALL THE MODS. then install Cleo 3 (cause Cleo 4 doesn't work well with DYOM) and install the latest DYOM.

I Recommend you check old posts because this Subject has been posted about a million times!

david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#3

Posted 16 June 2013 - 06:17 PM

QUOTE (Target13 @ Sunday, Jun 16 2013, 18:13)
QUOTE (david246msi @ Sunday, Jun 16 2013, 10:42)
Hey, when I do my mission and my game sometimes crashes.I try cleo 4, also tried cleo 3 but with this one I wrote that gta san andreas stopped working.Sorry for my bad english.

Try reinstalling GTA San Andreas along with ALL THE MODS. then install Cleo 3 (cause Cleo 4 doesn't work well with DYOM) and install the latest DYOM.

I Recommend you check old posts because this Subject has been posted about a million times!

Im try reinstall GTA SA and nothing.Cleo mod 3 doesnt work my game write on 98% stopped working

Target13
  • Target13

    Member of the Row

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2012
  • Netherlands

#4

Posted 17 June 2013 - 09:18 AM

QUOTE (david246msi @ Sunday, Jun 16 2013, 18:17)
QUOTE (Target13 @ Sunday, Jun 16 2013, 18:13)
QUOTE (david246msi @ Sunday, Jun 16 2013, 10:42)
Hey, when I do my mission and my game sometimes crashes.I try cleo 4, also tried cleo 3 but with this one I wrote that gta san andreas stopped working.Sorry for my bad english.

Try reinstalling GTA San Andreas along with ALL THE MODS. then install Cleo 3 (cause Cleo 4 doesn't work well with DYOM) and install the latest DYOM.

I Recommend you check old posts because this Subject has been posted about a million times!

Im try reinstall GTA SA and nothing.Cleo mod 3 doesnt work my game write on 98% stopped working

Windows XP or Windows 7

david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#5

Posted 17 June 2013 - 11:14 AM

QUOTE (Target13 @ Monday, Jun 17 2013, 09:18)
QUOTE (david246msi @ Sunday, Jun 16 2013, 18:17)
QUOTE (Target13 @ Sunday, Jun 16 2013, 18:13)
QUOTE (david246msi @ Sunday, Jun 16 2013, 10:42)
Hey, when I do my mission and my game sometimes crashes.I try cleo 4, also tried cleo 3 but with this one I wrote that gta san andreas stopped working.Sorry for my bad english.

Try reinstalling GTA San Andreas along with ALL THE MODS. then install Cleo 3 (cause Cleo 4 doesn't work well with DYOM) and install the latest DYOM.

I Recommend you check old posts because this Subject has been posted about a million times!

Im try reinstall GTA SA and nothing.Cleo mod 3 doesnt work my game write on 98% stopped working

Windows XP or Windows 7

Windows 7.before I went cleo mod 3 but now suddenly it is not confused.gif

Chips237
  • Chips237

    Father Jirachi

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2012
  • Philippines

#6

Posted 17 June 2013 - 12:11 PM

Your game version isn't compatible with mods, most likely.

Target13
  • Target13

    Member of the Row

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2012
  • Netherlands

#7

Posted 17 June 2013 - 12:15 PM

QUOTE (david246msi @ Monday, Jun 17 2013, 11:14)
QUOTE (Target13 @ Monday, Jun 17 2013, 09:18)
QUOTE (david246msi @ Sunday, Jun 16 2013, 18:17)
QUOTE (Target13 @ Sunday, Jun 16 2013, 18:13)
QUOTE (david246msi @ Sunday, Jun 16 2013, 10:42)
Hey, when I do my mission and my game sometimes crashes.I try cleo 4, also tried cleo 3 but with this one I wrote that gta san andreas stopped working.Sorry for my bad english.

Try reinstalling GTA San Andreas along with ALL THE MODS. then install Cleo 3 (cause Cleo 4 doesn't work well with DYOM) and install the latest DYOM.

I Recommend you check old posts because this Subject has been posted about a million times!

Im try reinstall GTA SA and nothing.Cleo mod 3 doesnt work my game write on 98% stopped working

Windows XP or Windows 7

Windows 7.before I went cleo mod 3 but now suddenly it is not confused.gif

OK. Uninstall GTA SA then back up your savefiles then delete the GTA SA Userfiles in your docements. then go to User,appdata then go to Rockstar Games and delete the GTA SA Folder from there. then restart your PC and install GTA SA Again and try installing CLEO 3 and DYOM 7.

Shahonix
  • Shahonix

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 09 Nov 2011

#8

Posted 17 June 2013 - 12:24 PM

Make sure your GTA:SA version is 1.0 or 1.01. CLEO does not work with v2.00 or higher. So, you'll need to use a downgrade patch.

Or maybe, your GTA:SA have too many mods. Try to uninstall, delete the files that were left behind, and install SA back.

And Target13, you don't need to quote it. It's too long. You can just reply without quoting because your post is just below david246msi's post. (This is for david too)

Target13
  • Target13

    Member of the Row

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2012
  • Netherlands

#9

Posted 17 June 2013 - 01:12 PM

QUOTE (-S-hark21 @ Monday, Jun 17 2013, 12:24)
Make sure your GTA:SA version is 1.0 or 1.01. CLEO does not work with v2.00 or higher. So, you'll need to use a downgrade patch.

Or maybe, your GTA:SA have too many mods. Try to uninstall, delete the files that were left behind, and install SA back.

And Target13, you don't need to quote it. It's too long. You can just reply without quoting because your post is just below david246msi's post. (This is for david too)

Whatever you say.

david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#10

Posted 17 June 2013 - 01:13 PM

S-hark21:I have 1.0

david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#11

Posted 17 June 2013 - 01:22 PM

Target13:I dont have rockstart games in appdata

Target13
  • Target13

    Member of the Row

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2012
  • Netherlands

#12

Posted 17 June 2013 - 05:54 PM

QUOTE (david246msi @ Monday, Jun 17 2013, 13:22)
Target13:I dont have rockstart games in appdata

Don't double post. EDIT Your post.

Ok you don't have rockstar games?

Did you do this?

User-Appdata-Local-Rockstargames
?

If you found the Rockstar games folder then delete GTA SA Folder from there

david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#13

Posted 18 June 2013 - 03:42 AM

Target13:No i dont have rockstar games in appdata/local or roaming

Target13
  • Target13

    Member of the Row

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2012
  • Netherlands

#14

Posted 18 June 2013 - 07:56 AM

QUOTE (david246msi @ Tuesday, Jun 18 2013, 03:42)
Target13:No i dont have rockstar games in appdata/local or roaming

mercie_blink.gif Hmmm....Do you have a LEGAL VERSION Of GTA San Andreas or did you downloaded it?

david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#15

Posted 18 June 2013 - 01:38 PM

Target13:Im sorry i have download this game sad.gif :'(...but the last time I play with cleo mod 3 went fine

Target13
  • Target13

    Member of the Row

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2012
  • Netherlands

#16

Posted 18 June 2013 - 02:14 PM

QUOTE (david246msi @ Tuesday, Jun 18 2013, 13:38)
Target13:Im sorry i have download this game sad.gif :'(...but the last time I play with cleo mod 3 went fine

Ok....Because you downloaded the game it was not in the appdata.
Does you game work without Cleo And anyother mod?

VergilDD
  • VergilDD

    One Failure is the Gateway to many Victories!

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012

#17

Posted 18 June 2013 - 02:19 PM

Uninstall GTA SA.
Uninstall every other mods for SA including GTASA MP, Cleo, DYOM.
Backup savefiles and delete them.
Install GTA SA only, check whether its working and install DYOM with CLEO 3.

And what is ur graphic card?

david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#18

Posted 18 June 2013 - 06:01 PM

Target13:Yes my game work without dyom and cleo and samp.And now when i copy dyom files in to the gta san andreas user files my game crash after click on design your own mission.

VergilDD:I try this.I have bad video card but the game is working fine.

Target13
  • Target13

    Member of the Row

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2012
  • Netherlands

#19

Posted 18 June 2013 - 06:37 PM

QUOTE (david246msi @ Tuesday, Jun 18 2013, 18:01)
Target13:Yes my game work without dyom and cleo and samp.And now when i copy dyom files in to the gta san andreas user files my game crash after click on design your own mission.

VergilDD:I try this.I have bad video card but the game is working fine.

OK.....So you don't have any other mod installed?
Cars, guns, skins, etc. if so. then uninstall all of them and install
Cleo3

VergilDD
  • VergilDD

    One Failure is the Gateway to many Victories!

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012

#20

Posted 19 June 2013 - 02:15 AM

Do u hve cleo mods installed? If so try deleting them.
If nothing works try this at your own risk!
Backup your all the files in the computer and format.
~~~~TRY THIS AT YOUR OWN RISK!~~~~~~

david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#21

Posted 19 June 2013 - 03:46 AM

Target13:Yes i dont have any mods.

Target13
  • Target13

    Member of the Row

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2012
  • Netherlands

#22

Posted 19 June 2013 - 08:09 AM

QUOTE (david246msi @ Wednesday, Jun 19 2013, 03:46)
Target13:Yes i dont have any mods.

ok...so let me understand your problem.

You have a downloaded GTA SA with Cleo 3 & DYOM 7, but when you start DYOM, your game crashes.
even after Reinstalling GTA SA your game crashes with Cleo 3 & DYOM.

Correct?

VergilDD
  • VergilDD

    One Failure is the Gateway to many Victories!

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012

#23

Posted 19 June 2013 - 08:55 AM

QUOTE (Target13 @ Wednesday, Jun 19 2013, 08:09)
QUOTE (david246msi @ Wednesday, Jun 19 2013, 03:46)
Target13:Yes i dont have any mods.

ok...so let me understand your problem.

You have a downloaded GTA SA with Cleo 3 & DYOM 7, but when you start DYOM, your game crashes.
even after Reinstalling GTA SA your game crashes with Cleo 3 & DYOM.

Correct?

That means... do u think what iam thinking Target13?

Target13
  • Target13

    Member of the Row

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2012
  • Netherlands

#24

Posted 19 June 2013 - 10:26 AM

QUOTE (VergilDD @ Wednesday, Jun 19 2013, 08:55)
That means... do u think what iam thinking Target13?

No, I Don't confused.gif

Chips237
  • Chips237

    Father Jirachi

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2012
  • Philippines

#25

Posted 19 June 2013 - 10:42 AM

We don't support piracy in this forum.
Since you don't have a legal version of GTA: SA, the exe is incompatible with CLEO.
I suggest get a legal version of GTA: SA.

Target13
  • Target13

    Member of the Row

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2012
  • Netherlands

#26

Posted 19 June 2013 - 10:45 AM

Sorry David. The Potato Chip has spoken bored.gif
I Can't help you till you get the legal version of GTA San Andreas sad.gif

VergilDD
  • VergilDD

    One Failure is the Gateway to many Victories!

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012

#27

Posted 19 June 2013 - 10:45 AM

QUOTE (Target13 @ Wednesday, Jun 19 2013, 10:26)
QUOTE (VergilDD @ Wednesday, Jun 19 2013, 08:55)
That means... do u think what iam thinking Target13?

No, I Don't confused.gif

Lol... rolleyes.gif i thinks that there is a problem the downloaded GTA SA.

BTW check ur "DYOM.nl" post, i edited 1 of my answers.

david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#28

Posted 19 June 2013 - 11:36 AM

Target13:Yes!And my game work with cleo mod 3 and dyom 7 when i have downloaded game and now doesnt work




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users