Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[WIP|SA] SA::Render

2,145 replies to this topic
TJGM
  • TJGM

    GTA Mods Led-By

  • Feroci
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland

#1891

Posted 15 May 2014 - 06:36 PM Edited by TJGM, 15 May 2014 - 06:38 PM.

Oooh you're annoying.

EDIT: Oh and for people wondering what he said.. http://gyazo.com/508...84c1a5888d831bb

Danikov
  • Danikov

    The Fake Russian

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2009
  • Israel

#1892

Posted 15 May 2014 - 09:14 PM

Well,this topic has been bumped already and I think that the time has passed is sufficient enough to ask if there's anything new worth sharing?

Meheraj7
  • Meheraj7

    GAME DEV

  • Members
  • Joined: 24 Jul 2013
  • None

#1893

Posted 16 May 2014 - 04:18 AM

Yes I agree

Ivars
  • Ivars

    HiiiPoWeR

  • Members
  • Joined: 18 Jun 2010
  • Latvia

#1894

Posted 16 May 2014 - 07:51 AM

No, there's nothing to share. People have exams right now, if they don't post link for mod it's not finished. What's so hard for you to understand?

  • Ezekiel ♂ likes this

Meheraj7
  • Meheraj7

    GAME DEV

  • Members
  • Joined: 24 Jul 2013
  • None

#1895

Posted 16 May 2014 - 08:13 AM

thats also true

Gian_Yagami
  • Gian_Yagami

    Snitch

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2011

#1896

Posted 18 May 2014 - 12:57 AM

Already released? and It's work for Directx 9.0b?
https://code.google....der/source/list


tridbee
  • tridbee

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 18 Jan 2012

#1897

Posted 18 May 2014 - 12:36 PM Edited by tridbee, 18 May 2014 - 12:44 PM.

well, I tried the beta version. I just noticed that if a default car explode, it parts turn lime green (not the main car body). Also, I can only expand map size to 8500 via render.ini. Is there any possible way to fix the green parts and expand map size? Im on a high-end PC with this current shadow settings:

 

[SHADOWS]
MaxShadowDistance=2000
ShadowMapSize=8000
ShadowBias=0.0001

A_Sagdiyev
  • A_Sagdiyev

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Dec 2013
  • None

#1898

Posted 18 May 2014 - 01:35 PM

Already released? and It's work for Directx 9.0b?
https://code.google....der/source/list

That's the Alpha and you need 9.0c (PixelShader 3.0).

Beta Download Link: http://www.mediafire...lad/SaRender.7z

 

GTA_SA_RENDER_2014_05_01_50.png

  • SergeantSavidge likes this

SilverRST
  • SilverRST

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 25 Mar 2013
  • None

#1899

Posted 18 May 2014 - 04:02 PM

I forgot which file I need to download because I get error loading SARender.asi.

I had it but can't remember it.


A_Sagdiyev
  • A_Sagdiyev

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Dec 2013
  • None

#1900

Posted 18 May 2014 - 06:18 PM

I forgot which file I need to download because I get error loading SARender.asi.

I had it but can't remember it.

Which error?


iRioBased
  • iRioBased

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 25 May 2014
  • United-States

#1901

Posted 29 May 2014 - 08:21 PM

How do I install this?


A_Sagdiyev
  • A_Sagdiyev

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Dec 2013
  • None

#1902

Posted 30 May 2014 - 03:19 PM Edited by A_Sagdiyev, 30 May 2014 - 03:20 PM.

How do I install this?

Install Visual C++ 2012 Redistributable, Silent ASI Loader, USA 1.0 GTA EXE.
Then copy the mod in the GTA folder and start GTA.

NightHawk107
  • NightHawk107

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 26 May 2014
  • Philippines

#1903

Posted 01 June 2014 - 12:36 PM

wow after i install this gta wont launch.........f*ck any solutions?


mstrblqk
  • mstrblqk

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 01 Jun 2014
  • Indonesia

#1904

Posted 01 June 2014 - 12:40 PM

i got this problem

ULPCfXV.jpg

anybody can help me? thx before :D 


ByteCode2014
  • ByteCode2014

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 28 Mar 2012
  • Philippines

#1905

Posted 01 June 2014 - 01:45 PM

If you really want a fix, wait for the next stable release.


mstrblqk
  • mstrblqk

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 01 Jun 2014
  • Indonesia

#1906

Posted 01 June 2014 - 02:57 PM

If you really want a fix, wait for the next stable release.

when the next stable release?

  • Gerka likes this

S Y E D
  • S Y E D

    Dim Mak!

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 07 Dec 2009
  • None

#1907

Posted 01 June 2014 - 04:12 PM

 

If you really want a fix, wait for the next stable release.

when the next stable release?

Don't know yet. It will be released when it's completely done 


NightHawk107
  • NightHawk107

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 26 May 2014
  • Philippines

#1908

Posted 01 June 2014 - 05:43 PM

help gta wont lunch if i open the game nothing happens! i opened the game while the task manager is open gta just pops on the task manager and after seconds the game dissapears help


KeeJay
  • KeeJay

    Noob on blackout

  • Members
  • Joined: 06 Mar 2013
  • Poland

#1909

Posted 01 June 2014 - 05:48 PM

Boys, it's not even released. IT IS NOT SUPPOSED TO WORK PROPERLY YOU RAGLY-ASSED NOOBS!!!


NightHawk107
  • NightHawk107

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 26 May 2014
  • Philippines

#1910

Posted 02 June 2014 - 03:00 AM

Boys, it's not even released. IT IS NOT SUPPOSED TO WORK PROPERLY YOU RAGLY-ASSED NOOBS!!!

if its not released why other people can play the mod and dont be rude


ByteCode2014
  • ByteCode2014

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 28 Mar 2012
  • Philippines

#1911

Posted 02 June 2014 - 05:05 AM Edited by ByteCode2014, 02 June 2014 - 05:06 AM.

 

Boys, it's not even released. IT IS NOT SUPPOSED TO WORK PROPERLY YOU RAGLY-ASSED NOOBS!!!

if its not released why other people can play the mod and dont be rude

 

He means it is still in alpha state....playable but has many bugs and many incompatibilities, just like the early access feature in steam.


NightHawk107
  • NightHawk107

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 26 May 2014
  • Philippines

#1912

Posted 02 June 2014 - 11:29 AM

 

 

Boys, it's not even released. IT IS NOT SUPPOSED TO WORK PROPERLY YOU RAGLY-ASSED NOOBS!!!

if its not released why other people can play the mod and dont be rude

 

He means it is still in alpha state....playable but has many bugs and many incompatibilities, just like the early access feature in steam.

 

but still why when i try the mod gta wont respond after i lunch the game it just wont respond any solutions?


Miller786
  • Miller786

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 14 Mar 2013

#1913

Posted 02 June 2014 - 09:14 PM Edited by Miller786, 02 June 2014 - 09:14 PM.

i have an AMD card and im unable to see the sunlight and shaders, i only see dark envoirments i also get low fps on SAMP but normal in SP

Help please!


mstrblqk
  • mstrblqk

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 01 Jun 2014
  • Indonesia

#1914

Posted 03 June 2014 - 07:02 AM

i have an AMD card and im unable to see the sunlight and shaders, i only see dark envoirments i also get low fps on SAMP but normal in SP
Help please!

I think, this version can't support ati and amd video card..
Wait for next version release..

Loay209
  • Loay209

    I am here for help :)

  • Members
  • Joined: 24 Sep 2013
  • Egypt

#1915

Posted 03 June 2014 - 10:27 PM Edited by Loay209, 03 June 2014 - 10:28 PM.

can any one help me fix the dynamic link problem


Pakito
  • Pakito

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2013
  • Italy

#1916

Posted 08 June 2014 - 02:48 PM

im no look weapon whit sa::Render why help me please thanks 


OZWesker
  • OZWesker

    Dr.Philips

  • Members
  • Joined: 26 Apr 2014
  • United-States

#1917

Posted 09 June 2014 - 10:13 AM

What is this going on and I get block shodows?


Gerka
  • Gerka

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Mar 2014
  • Latvia

#1918

Posted 14 June 2014 - 06:39 PM

oh  cant wait no more. f*ck samp, i will play minecraft with seus shaders


TJGM
  • TJGM

    GTA Mods Led-By

  • Feroci
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland

#1919

Posted 14 June 2014 - 06:45 PM

oh  cant wait no more. f*ck samp, i will play minecraft with seus shaders

Nobody cares, bye.

  • Silent, In45do, AdusPL and 3 others like this

BlackScout
  • BlackScout

    NEXT WEEK

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2013
  • Brazil

#1920

Posted 15 June 2014 - 12:48 AM

I've tried using it, everything was black...
AA Disabled...
When I press F12, it crashes.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users