Quantcast

Jump to content

» «
Photo

SA::Render

SA WIP
  • This topic is locked This topic is locked
2,266 replies to this topic
PetkaGtA
  • PetkaGtA

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 07 Oct 2012

#1291

Posted 31 December 2013 - 09:37 PM

@NachoLZ try to edit it in game(in-game menu - F12)
  • NachoLZ likes this

DJThanos
  • DJThanos

    AARON IS TOO CHICKEN TO EAT MEAT

  • Members
  • Joined: 23 Oct 2013
  • Greece

#1292

Posted 31 December 2013 - 09:38 PM Edited by ACCOUNT_missing, 31 December 2013 - 09:39 PM.

PYTtxT6.png

 

Translate:

 

gta_sa.exe - false image

 

The application or DLL "fejkgberkjgbrekg/GTA San Andreas\MSVCP120.dll" is not a valid image of the windows. select in connection with the installation disk

 

i should install that vcredist?

 

after pressing ok it starts gta sa, without the mod


Danikov
  • Danikov

    The Fake Russian

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2009
  • Israel

#1293

Posted 31 December 2013 - 09:39 PM

Am I the only who doesn't even get it to load on his game?

TJGM
  • TJGM

    Politically incorrect.

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland
  • Helpfulness Award
    Contribution Award [Mods]

#1294

Posted 31 December 2013 - 09:40 PM

Am I the only who doesn't even get it to load on his game?


It doesn't even work for me, I start the game up and its normal, although it seems to turn mipmaps off for some odd reason.

hendrix.
  • hendrix.

    me gusta el helado

  • Members
  • Joined: 26 Dec 2013

#1295

Posted 31 December 2013 - 09:48 PM

hi :)... this appears error loading plugin... i use asiloader and i install the c++ and all msv...dll... that I can do?

 

or what is the asiloader that you use?


Node
  • Node

    War. War never changes.

  • Members
  • Joined: 31 May 2010
  • United-Kingdom

#1296

Posted 31 December 2013 - 09:48 PM

 

sj0l.jpg

 

God damn that is beautiful...


SilverRST
  • SilverRST

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 25 Mar 2013
  • None

#1297

Posted 31 December 2013 - 09:48 PM

@NachoLZ try to edit it in game(in-game menu - F12)

I pressed F12 and the game crashed.


2002juing
  • 2002juing

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2013

#1298

Posted 31 December 2013 - 09:51 PM

It asked for msvcp120.dll, then I download and fix that, but now I got "error loading plugin render.asi"...........


DJThanos
  • DJThanos

    AARON IS TOO CHICKEN TO EAT MEAT

  • Members
  • Joined: 23 Oct 2013
  • Greece

#1299

Posted 31 December 2013 - 09:51 PM

can you add a ReadMe.txt about how to install without errors and stuff?


NachoLZ
  • NachoLZ

    Kickass

  • Members
  • Joined: 13 Oct 2013

#1300

Posted 31 December 2013 - 09:52 PM

@NachoLZ try to edit it in game(in-game menu - F12)

ok, thanks Petka :)


lDesterrado
  • lDesterrado

    Modding GTA V

  • Members
  • Joined: 19 Jul 2013
  • Spain

#1301

Posted 31 December 2013 - 09:52 PM

Am I the only who doesn't even get it to load on his game?

i too can't load my game with SA::Render, i have the error: Error loading plugin Render.asi


DJThanos
  • DJThanos

    AARON IS TOO CHICKEN TO EAT MEAT

  • Members
  • Joined: 23 Oct 2013
  • Greece

#1302

Posted 31 December 2013 - 10:02 PM

it's 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!


angahjee
  • angahjee

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 18 Feb 2013

#1303

Posted 31 December 2013 - 10:09 PM

2002juing download this http://www.microsoft...s.aspx?id=40784 then restart your pc


johnny404
  • johnny404

    (ノゝ∀・)~キラ☆

  • Members
  • Joined: 24 Feb 2007

#1304

Posted 31 December 2013 - 10:18 PM

My game hangs with a black screen after it finishes loading (both singleplayer and SAMP)


DJThanos
  • DJThanos

    AARON IS TOO CHICKEN TO EAT MEAT

  • Members
  • Joined: 23 Oct 2013
  • Greece

#1305

Posted 31 December 2013 - 10:21 PM

cuz i'm getting the msvcr120.dll error invalid image, can some1 help me?????

{see error picture some comments above)

pls i really want to play it myself


angahjee
  • angahjee

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 18 Feb 2013

#1306

Posted 31 December 2013 - 10:24 PM

is this a bug? when the car exploded and the door flew then the door switch colour to green

here for pic http://www.flickr.co...08/11675302165/


Gramps
  • Gramps

    ★★★★★

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 23 May 2008
  • New-Zealand
  • Helpfulness Award
    Contribution Award [Mods]

#1307

Posted 31 December 2013 - 10:31 PM

So just tested this. Is this meant to have some text on screen similar to ENB during startup?

 

Tried on clean install, got the msvcr120.dll error. Got a hold of the .dll and put it into my root folder.

Tried again, and game looked like normal, like Render never loaded. Also, I should point out that AA is off, and GFX Quality to Low as suggested.

 

Installed the C++ 2013 redistributable, restarted the machine.

 

Tried the game again, and I got a black screen @ the end of the loading screen. But I could still get into the menu, weird. So the game hadn't hung/stalled.

 

Went and got a pie (Steak and Cheese, and a Mince and Cheese) to help with my New Years hangover (Happy NY everyone!).

 

Came back, and that text appeared on-screen before the video of CJ @ airport starts. That text stayed on screen for a good 3 minutes @ least. I could still access the menu.

 

EVENTUALLY, the video started, so quickly skipped through that. Took probably another 5 minutes for CJ to appear in the alley. Pressed F12 and the game crashed on me.

 

I'm running on a Win7 Ultimate x64, with an ATi HD5770

 

SARenderDebug.log

Spoiler

qoooowe
  • qoooowe

    Жизнь хоро

  • Members
  • Joined: 05 Sep 2013
  • None

#1308

Posted 31 December 2013 - 10:33 PM

i installed it but when i enter in game nothing happen O.O i remove my enb series and colormod ... any help ?


MrMateczko
  • MrMateczko

    ~yay!

  • Members
  • Joined: 10 Dec 2011
  • Poland
  • Helpfulness Award [Chain Game]

#1309

Posted 31 December 2013 - 10:37 PM Edited by MrMateczko, 31 December 2013 - 10:37 PM.

Is this meant to have some text on screen similar to ENB during startup?

I haven't noticed any text, Petka said something about F12 in game menu.


PetkaGtA
  • PetkaGtA

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 07 Oct 2012

#1310

Posted 31 December 2013 - 10:40 PM

@methodunderg well crash after f12 can be because you need opcode_003E.cs in CLEO folder, forgot about it. about other problems - hard to say, i'll clean sources and update repository

  • lpgunit likes this

Gramps
  • Gramps

    ★★★★★

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 23 May 2008
  • New-Zealand
  • Helpfulness Award
    Contribution Award [Mods]

#1311

Posted 31 December 2013 - 10:49 PM

I've got the CLEO in my game now, will test if this fixes the F12-crash.

 

These loading times are crazy, its almost 10 mins to get into game :p

 

I did previously test R95, and worked great for me.


lDesterrado
  • lDesterrado

    Modding GTA V

  • Members
  • Joined: 19 Jul 2013
  • Spain

#1312

Posted 31 December 2013 - 11:06 PM Edited by lDesterrado, 31 December 2013 - 11:08 PM.

Happy new year 2k14 from Spain! ;)

 

PD: The SA::Render not work in SA without mods... lol


angahjee
  • angahjee

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 18 Feb 2013

#1313

Posted 31 December 2013 - 11:08 PM

PetkaGtA how to edit this? i dunno how to move up and down

http://www.flickr.co...75882625/<br> plss answer me :(


DJThanos
  • DJThanos

    AARON IS TOO CHICKEN TO EAT MEAT

  • Members
  • Joined: 23 Oct 2013
  • Greece

#1314

Posted 31 December 2013 - 11:09 PM

anyone knows how to fix MSVCR120.dll invalid image error????? PLLSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!


Gramps
  • Gramps

    ★★★★★

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 23 May 2008
  • New-Zealand
  • Helpfulness Award
    Contribution Award [Mods]

#1315

Posted 31 December 2013 - 11:14 PM

Download the .dll and put it into the same folder as the gta_sa.exe


DJThanos
  • DJThanos

    AARON IS TOO CHICKEN TO EAT MEAT

  • Members
  • Joined: 23 Oct 2013
  • Greece

#1316

Posted 31 December 2013 - 11:16 PM

i got downloaded 2 same dlls, tried both, none of them worked, and when i removing it, i got the same error


SlingShot753
  • SlingShot753

    "Just cleaning the sh*t."

  • Members
  • Joined: 07 Feb 2012
  • Brazil

#1317

Posted 31 December 2013 - 11:18 PM

I'm having a problem. I installed the C++ and restarted my Computer. Installed Silent's ASI Loader. Everything works fine, all mods, but seems that Render is not loading. And when I try to use the Vobisfiles (vorbisFile.dll, vorbisHooked) from cleo, I get the "Error loading plugin Render.asi"

 

Thanks and happy 2014!! :)


DJThanos
  • DJThanos

    AARON IS TOO CHICKEN TO EAT MEAT

  • Members
  • Joined: 23 Oct 2013
  • Greece

#1318

Posted 31 December 2013 - 11:19 PM

wait i was talking about wrong file, it's msvcp120.dll


DJThanos
  • DJThanos

    AARON IS TOO CHICKEN TO EAT MEAT

  • Members
  • Joined: 23 Oct 2013
  • Greece

#1319

Posted 31 December 2013 - 11:25 PM

i downloaded another one, it's not poped up the error but saied "gta_sa has occured an error and needs to close" and blah blah blah

 

happy 2014!


NachoLZ
  • NachoLZ

    Kickass

  • Members
  • Joined: 13 Oct 2013

#1320

Posted 31 December 2013 - 11:33 PM

PetkaGtA how to edit this? i dunno how to move up and down

http://www.flickr.co...75882625/<br> plss answer me :(

the mouse arrow appears, it moves the camera too, but the arrow appears with f12, I didnt understand too haha





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users