Quantcast

Jump to content

» «
Photo

low quality road texture bug

  • This topic is locked This topic is locked
13 replies to this topic
lardlad
  • lardlad

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2012

#1

Posted 06 June 2013 - 10:27 PM

this has been annoying me for a while now. years ago when i started to play gta san andreas on pc, i always noticed that when driving through the country area, the road textures get really bad. they look fine then they just become sh*t. its really irritating. at first i thought it was my computer. then i got a better one and the problem still occurs. and now i have a high end pc and this problem still exists. the road textures look like they just didnt load. i remember this being a problem in gta 3 on the play station. Where the road textures look bad. i can't re-install the game because i downloaded it. and that is not the problem. i currently have an intel hd graphics 4th generation gpu. but this problem also existed on amd and nvidia cards. is there some sort of script or texture mod. i dont have any texture mods besides hd weapon icons and car plates are re-textured. and im 100% positive this is not the culprit. is there anything i can do?

lardlad
  • lardlad

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2012

#2

Posted 06 June 2013 - 10:37 PM

this is what i am talking about

http://www.mediafire...eenshot_(1).png

http://www.mediafire...eenshot_(2).png

Spider-Vice
  • Spider-Vice

    I know you've been complaining, but you weren't ready.

  • Zaibatsu
  • Joined: 09 Oct 2006
  • Portugal
  • Contribution Award [GTA V]

#3

Posted 06 June 2013 - 10:39 PM

The country roads' texture is just like that in that area, they're PS2 textures that were probably not changed like the rest in the Xbox and PC versions. Remember GTA SA is from 2004.

lardlad
  • lardlad

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2012

#4

Posted 06 June 2013 - 10:43 PM

QUOTE (Spider-Vice @ Thursday, Jun 6 2013, 22:39)
The country roads' texture is just like that in that area, they're PS2 textures that were probably not changed like the rest in the Xbox and PC versions. Remember GTA SA is from 2004.

is there any way to re-texture them?

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#5

Posted 06 June 2013 - 10:49 PM Edited by lil weasel, 06 June 2013 - 11:53 PM.

Please, post a 640x480 or link image of what you are talking about.
CJ has a camera in his Grove Street bedroom.

http://www.imageshack.com if good for hosting uploads.

Fist image won't load for me.
http://www.mediafire...s2j7noxsofg.jpg

radioman
  • radioman

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 19 Apr 2006

#6

Posted 06 June 2013 - 11:03 PM

QUOTE
i can't re-install the game because i downloaded it.


Where did you download the game from? Why can't you do an un-install and re-install?-even downloaded versions have this option.

Also, You left out A LOT of information that is helpful in determining a solution to your problem, and they are:

What is your Processor?
What is the Processor Speed?
What is the Video card?
What is the Total Vram?
What is the Dedicated vram?
What is your OS?
Do you have the latest SP for the OS?

**To find above info, go to Start, Run(if XP)/Search(If Vista, 7, or 8) and type in DXDIAG and press Enter, the first page is the OS, Ram, Processor information and the Display tab is the Video card information..**

Spider-Vice
  • Spider-Vice

    I know you've been complaining, but you weren't ready.

  • Zaibatsu
  • Joined: 09 Oct 2006
  • Portugal
  • Contribution Award [GTA V]

#7

Posted 06 June 2013 - 11:09 PM

QUOTE (lardlad @ Thursday, Jun 6 2013, 23:43)
QUOTE (Spider-Vice @ Thursday, Jun 6 2013, 22:39)
The country roads' texture is just like that in that area, they're PS2 textures that were probably not changed like the rest in the Xbox and PC versions. Remember GTA SA is from 2004.

is there any way to re-texture them?

Only with mods I'm afraid.

lardlad
  • lardlad

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2012

#8

Posted 06 June 2013 - 11:50 PM

QUOTE (Spider-Vice @ Thursday, Jun 6 2013, 23:09)
QUOTE (lardlad @ Thursday, Jun 6 2013, 23:43)
QUOTE (Spider-Vice @ Thursday, Jun 6 2013, 22:39)
The country roads' texture is just like that in that area, they're PS2 textures that were probably not changed like the rest in the Xbox and PC versions. Remember GTA SA is from 2004.

is there any way to re-texture them?

Only with mods I'm afraid.

do you know where i can get any mods that fix that? i have v 1.01 so im able to mod it.

lardlad
  • lardlad

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2012

#9

Posted 06 June 2013 - 11:56 PM

QUOTE (radioman @ Thursday, Jun 6 2013, 23:03)
QUOTE
i can't re-install the game because i downloaded it.


Where did you download the game from? Why can't you do an un-install and re-install?-even downloaded versions have this option.

Also, You left out A LOT of information that is helpful in determining a solution to your problem, and they are:

What is your Processor?
What is the Processor Speed?
What is the Video card?
What is the Total Vram?
What is the Dedicated vram?
What is your OS?
Do you have the latest SP for the OS?

**To find above info, go to Start, Run(if XP)/Search(If Vista, 7, or 8) and type in DXDIAG and press Enter, the first page is the OS, Ram, Processor information and the Display tab is the Video card information..**

processor: intel core i5 2.7 ghz
intel hd graphics 4000
128 mb dedicated ram
1.2 gb total ram
windows 8 pro 64 bit

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#10

Posted 06 June 2013 - 11:57 PM

QUOTE (lardlad @ Thursday, Jun 6 2013, 23:50)
[D]o you know where i can get any mods that fix that? i have v 1.01 so im able to mod it.

If you have V1.01, you cannot mod the game. The Patch 1.01 removes that capability. This also means you have a V1 game, which was not issued as a Download.

lardlad
  • lardlad

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2012

#11

Posted 07 June 2013 - 12:00 AM

QUOTE (lil weasel @ Thursday, Jun 6 2013, 23:57)
QUOTE (lardlad @ Thursday, Jun 6 2013, 23:50)
[D]o you know where i can get any mods that fix that? i have v 1.01 so im able to mod it.

If you have V1.01, you cannot mod the game. The Patch 1.01 removes that capability. This also means you have a V1 game, which was not issued as a Download.

i have no problem modding it. some cleo scripts dont work but i really dont use them. its v1.0 but the gta_sa.exe is v1.01 because the v1.0 gta_sa.exe wont got to my native screen resolution

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#12

Posted 07 June 2013 - 12:11 AM

V1 is the Original DVD issue. The v1.01 is the Official Patch (download) to remove the 'Hot Coffee' and repair some bugs in the DVD game.
V2 is the current DVD game.
V3 is the Official Download game.

The information you are supplying is indicating you have a Pirated game.

lardlad
  • lardlad

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2012

#13

Posted 07 June 2013 - 12:46 AM

QUOTE (lil weasel @ Friday, Jun 7 2013, 00:11)
V1 is the Original DVD issue. The v1.01 is the Official Patch (download) to remove the 'Hot Coffee' and repair some bugs in the DVD game.
V2 is the current DVD game.
V3 is the Official Download game.

The information you are supplying is indicating you have a Pirated game.

all i know is that i got it from game stop and its not v2.0. the mac version of gta san andreas is v1.01 and its fully modifiable besides not having script mods. all i want is some sort of mod that fixes the sh*tty road textures

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#14

Posted 07 June 2013 - 01:15 AM

See: Modding Requests




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users