Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA Crashes randomly.

6 replies to this topic
Xiras
  • Xiras

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Jun 2013

#1

Posted 01 June 2013 - 04:25 PM Edited by Xiras, 01 June 2013 - 05:19 PM.

Hey guys. So I just downloaded this awesome mod and started creating a mission, though my GTA crashes randomly. I have no idea why is this happening, could it because of all the mods that I've got? I've got so many HD skins, vehicles, etc, could that cause the problem?

P.S: Get ready for Los Santos Police Detective story line.

Mods removed, still crashing for no reason. It crashes after 1-2 min upon entering the game. Help is highly appreciated.

VergilDD
  • VergilDD

    One Failure is the Gateway to many Victories!

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012

#2

Posted 02 June 2013 - 12:50 AM

Have you installed cleo? And make sure you have the latest version 7.2.

Hope this helped. wink.gif

Xiras
  • Xiras

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Jun 2013

#3

Posted 02 June 2013 - 01:01 AM

Hey. Here's what I did. I re-installed GTA SA completely. Fresh GTA, no mods, nothing. I installed CLEO 4 and installed DYOM correctly. After creating a mission, 2-3 minutes the game crashes for no reasons what so ever. I have no idea what to do anymore. I'm pretty much sure that I installed it the right way as I faced bigger "problems" with installing other GTA mods in the past, etc, etc.

Chips237
  • Chips237

    Ruining your lives since 1637

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2012
  • Philippines

#4

Posted 02 June 2013 - 01:10 AM

CLEO 4 is known to crash DYOM.
Use CLEO 3.

VergilDD
  • VergilDD

    One Failure is the Gateway to many Victories!

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012

#5

Posted 02 June 2013 - 01:13 AM

As Chips says Dyom crases for Cleo 4, not only dyom the game too.

So try installing cleo3

Xiras
  • Xiras

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Jun 2013

#6

Posted 02 June 2013 - 10:49 AM Edited by Xiras, 02 June 2013 - 11:54 AM.

Installed CLEO 3. Looks like that it's working fine now! Much appreciated. I'm off to create some Police missions, hope it turns out good smile.gif .

EDIT: How do I make NPCS shoot the car instead to ninja jack other NPC out of it, and then shoot it? I want them to shoot the car.

Chips237
  • Chips237

    Ruining your lives since 1637

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2012
  • Philippines

#7

Posted 02 June 2013 - 03:09 PM

QUOTE (Xiras @ Sunday, Jun 2 2013, 10:49)
Installed CLEO 3. Looks like that it's working fine now! Much appreciated. I'm off to create some Police missions, hope it turns out good smile.gif .

EDIT: How do I make NPCS shoot the car instead to ninja jack other NPC out of it, and then shoot it? I want them to shoot the car.

Make sure both vehicles are locked.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users