Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Weird Texture Glitch (Everything Blue)

4 replies to this topic
iterrumzz
  • iterrumzz

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 May 2013

#1

Posted 30 May 2013 - 02:06 PM

Hey guys, i was playing gta and i drove into this town and everything went blue. No flickers or anything like that because i actually have the mem fix thingy. The weird thing is, it only turns blue in that town. I have attached 2 pictures to show you what i mean. The first picture is me just outside the town (everything is all good). The second picture is me just entering the town (turns blue).
Stuff to know:
Windows 7 X64
Nvidia 2gb Geforce 610m
8gb ram
intel core i7 - 3610QM, 2.3GHz
v1.0 US
No major mods
http://image.yogile....kz1ac-large.png 1
http://image.yogile....c18nf-large.png 2

MrMateczko
  • MrMateczko

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 10 Dec 2011
  • Poland

#2

Posted 30 May 2013 - 03:55 PM

Try doing the same thing but without mods. Then, if nothing is wrong, install mods one by one, until you find out which one causes this problem. Do you have the memory512.cs CLEO memory fix, or the (worse) StreamMemFix?

iterrumzz
  • iterrumzz

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 May 2013

#3

Posted 30 May 2013 - 05:33 PM

QUOTE (MrMateczko @ Thursday, May 30 2013, 15:55)
Try doing the same thing but without mods. Then, if nothing is wrong, install mods one by one, until you find out which one causes this problem. Do you have the memory512.cs CLEO memory fix, or the (worse) StreamMemFix?

i have both but its not called memory512.cs its called memfix.cs. Is that the wrond one?

Rizqan7
  • Rizqan7

    Wut wut wut wut wut?

  • BUSTED!
  • Joined: 25 Apr 2013

#4

Posted 01 June 2013 - 04:15 AM

I never heard this bug dozingoff.gif , are you ever try map rendering fix?

Stromae
  • Stromae

    Mi Na Badman

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2011
  • Netherlands

#5

Posted 11 June 2013 - 06:26 PM

QUOTE (iterrumzz @ Thursday, May 30 2013, 19:33)
QUOTE (MrMateczko @ Thursday, May 30 2013, 15:55)
Try doing the same thing but without mods. Then, if nothing is wrong, install mods one by one, until you find out which one causes this problem. Do you have the memory512.cs CLEO memory fix, or the (worse) StreamMemFix?

i have both but its not called memory512.cs its called memfix.cs. Is that the wrond one?

You can rename any CLEO mod, so it's probably the same.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users