Quantcast

Jump to content

» «
Photo

exporting to put in gta SA, error.

3 replies to this topic
NewBieOn3Dfiles
  • NewBieOn3Dfiles

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 May 2013

#1

Posted 26 May 2013 - 11:47 PM Edited by NewBieOn3Dfiles, 26 May 2013 - 11:56 PM.

well, I downloaded a 3D CHARACTERS and wanted to put it in gta, more at time to export it changes place,I put in the right place and still at the time of export the CHARACTERS moves, I do not know where I wrong and wanted your help to solve it. (sorry, but do not speak fluent English) thank for your help guys! '-' biggrin.gif

badboy_zay
  • badboy_zay

    :)

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2007
  • None

#2

Posted 27 May 2013 - 02:23 PM

from my experience, gmax never been good for modeling character
use 3DS max instead

NewBieOn3Dfiles
  • NewBieOn3Dfiles

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 May 2013

#3

Posted 27 May 2013 - 10:32 PM

QUOTE (badboy_zay @ Monday, May 27 2013, 14:23)
from my experience, gmax never been good for modeling character
use 3DS max instead

I also thought about it, I saw several tutorials and they all wore 3ds max. I will use it but it is much large the download :X

JuNioR_
  • JuNioR_

    All you had to do was follow the damn train...

  • Members
  • Joined: 12 Jan 2010
  • Brazil

#4

Posted 28 May 2013 - 01:00 AM

Skript47 (youtube channel) has a 3ds Max that is 80MB big. I don't know if the link still works though, as I downloaded it 2 years ago smile.gif




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users