Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA IV Crash at start up

5 replies to this topic
coolboy.rp15
  • coolboy.rp15

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 May 2013

#1

Posted 07 May 2013 - 05:43 AM

I install gta iv and when i launch it from GTA IV.exe a cmd screen comes and after 5 seconds an error comes that "GTA IV has stop working"
plzz help me

unc13bud
  • unc13bud

    Die Hoodrat DIE!!!

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2010

#2

Posted 07 May 2013 - 02:32 PM

maybe check out the troubleshooting forum. sounds like piracy error though

jpm1
  • jpm1

    Vice city citizen

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2005
  • None

#3

Posted 07 May 2013 - 02:49 PM

agreed , that cmd thing sounds like piracy thing . do you have any mods installed

SlaveZer0
  • SlaveZer0

    Perveyor of Destruction

  • Members
  • Joined: 05 Aug 2011
  • United-States

#4

Posted 07 May 2013 - 03:38 PM Edited by SlaveZer0, 09 May 2013 - 01:46 AM.

i think this is WestSide9251 trying to get help with his adminttedly pirated copy


5/8/13... looks like i was right

coolboy.rp15
  • coolboy.rp15

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 May 2013

#5

Posted 09 May 2013 - 07:19 AM

QUOTE (jpm1 @ Tuesday, May 7 2013, 14:49)
agreed , that cmd thing sounds like piracy thing . do you have any mods installed

no mods installed

SlaveZer0
  • SlaveZer0

    Perveyor of Destruction

  • Members
  • Joined: 05 Aug 2011
  • United-States

#6

Posted 09 May 2013 - 04:16 PM

QUOTE (coolboy.rp15 @ Thursday, May 9 2013, 07:19)
QUOTE (jpm1 @ Tuesday, May 7 2013, 14:49)
agreed , that cmd thing sounds like piracy thing . do you have any mods installed

no mods installed

well do you have a store bought copy of the game, or steam... or is it pirated, and dont think we are stupid here... your system is acting like it is a pirated copy




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users