Quantcast

Jump to content

» «
Photo

DYOM Sound not working

11 replies to this topic
VergilDD
  • VergilDD

    One Failure is the Gateway to many Victories!

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012

#1

Posted 26 April 2013 - 11:52 AM

I want to add a sound to my mission, the sound should start from Objective 37 so I renamed the sound file into "37.mp3" and it is a mp3 file format. But the sound does not start from that Objective. Please help me.

gguywesker101
  • gguywesker101

    President

  • Members
  • Joined: 29 Jan 2013

#2

Posted 26 April 2013 - 01:41 PM

no idea why lol,but for some reason,dyom 7.2 has this problems,and can only run am.mp3

no idea what is causing it tought,contact the moderators and see whats the problem =)

sorry i cant help further,but it is out of my reach,i have no idea why its happening

Zizo008
  • Zizo008

    Back... not.

  • Members
  • Joined: 11 Aug 2012
  • Tunisia
  • Best DYOM Mission 2012 [Resident Evil 4]

#3

Posted 26 April 2013 - 02:19 PM

Does it never start or starts from the wrong objective?

VergilDD
  • VergilDD

    One Failure is the Gateway to many Victories!

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012

#4

Posted 26 April 2013 - 02:25 PM

QUOTE (Zizo008 @ Friday, Apr 26 2013, 14:19)
Does it never start or starts from the wrong objective?

Never!!!

NexusUndead
  • NexusUndead

    Not Forum Leader

  • BUSTED!
  • Joined: 24 Dec 2012

#5

Posted 26 April 2013 - 03:52 PM

Just name it 37, naming it 37.mp3 wont change it's format. It must be MP3, not wav or any other.

gguywesker101
  • gguywesker101

    President

  • Members
  • Joined: 29 Jan 2013

#6

Posted 27 April 2013 - 10:25 AM

well,he did say its an mp3 format,and the thing is,the game crashes when ever i try to do it from objetive ...

for me it only works for am

NexusUndead
  • NexusUndead

    Not Forum Leader

  • BUSTED!
  • Joined: 24 Dec 2012

#7

Posted 27 April 2013 - 11:39 AM

Maybe he havent created the right folder with the right name...

Chips237
  • Chips237

    Walking on sunshine

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2012
  • Philippines

#8

Posted 27 April 2013 - 12:15 PM

Sounds always work for me.
Try reinstalling DYOM v7 or re-check if you placed it in the right folder.

VergilDD
  • VergilDD

    One Failure is the Gateway to many Victories!

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012

#9

Posted 28 April 2013 - 01:20 PM

not even am sound works for me! and iam sure that I placed it in the right folder!
when I opened the .DAT file with the notepad, the sound line was like this, so I copied it and also double checked it from the game "audio mission code"(or something like that!).

QUOTE
like! SD/WZRGF/xx.mp3 I


is it a DYOM bug?

VergilDD
  • VergilDD

    One Failure is the Gateway to many Victories!

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012

#10

Posted 28 April 2013 - 01:24 PM

QUOTE (gguywesker101 @ Saturday, Apr 27 2013, 10:25)
well,he did say its an mp3 format,and the thing is,the game crashes when ever i try to do it from objetive ...

for me it only works for am

But my game don't crash and only thing is it doesn't play the file!

Living Tribunal
  • Living Tribunal

    Zohair Irani

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2012
  • None

#11

Posted 28 April 2013 - 03:00 PM

Are you using Windows 7 ?
If yes, then instead of naming it 37.mp3, simply name it 37. In windows 7, the file extension automatically gets embedded when processed by another program, like in this case, DYOM and San Andreas,

VergilDD
  • VergilDD

    One Failure is the Gateway to many Victories!

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012

#12

Posted 29 April 2013 - 09:21 AM

QUOTE (Zohair12345 @ Sunday, Apr 28 2013, 15:00)
Are you using Windows 7 ?
If yes, then instead of naming it 37.mp3, simply name it 37. In windows 7, the file extension automatically gets embedded when processed by another program, like in this case, DYOM and San Andreas,

No, I'am using Windows XP.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users