Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Occasional blank white screen upon reporting

  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic
GTASAddict
  • GTASAddict

    0_0

  • Awaiting Authorisation
  • Joined: 24 Dec 2012

#1

Posted 15 April 2013 - 04:50 PM

I wonder if my reports might not be going through when this occurs despite the "This post has already been reported" popup. When this white screen pops up, I click refresh, but could that send the report twice? Would it be better if I just PM staff when reporting instead?

Girish
  • Girish

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#2

Posted 15 April 2013 - 05:22 PM

We're getting your reports just fine. PMing staff is not recommended.

Shoumic
  • Shoumic

  • The Yardies
  • Joined: 09 Jul 2012
  • None
  • Best Signature 2013
    Best Signature 2012

#3

Posted 15 April 2013 - 06:54 PM Edited by shoumic, 15 April 2013 - 06:59 PM.

QUOTE (GTASAddict @ Monday, Apr 15 2013, 22:50)
"This post has already been reported"

A post can only be reported once. So if that message appears it means that post has already been reported by someone else. I believe this was done so staff don't get multiple reports on the same post. Also you should know that member profile's can be reported as many times as you want actually, just don't abuse it.

GTASAddict
  • GTASAddict

    0_0

  • Awaiting Authorisation
  • Joined: 24 Dec 2012

#4

Posted 20 April 2013 - 06:26 PM

The white screens seem to have ceased, so since it's no longer a problem, I request a lock.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users