Quantcast

Jump to content

» «
Photo

San Andreas Lags now

  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic
Zerk00
  • Zerk00

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Mar 2013

#1

Posted 29 March 2013 - 08:59 PM Edited by Zerk00, 29 March 2013 - 09:03 PM.

Hey guys i need so help with my game I installed some mods which lagged my game so i uninstalled it later I deleted it replaced the files now it still lags anyway to unlag my game its getting annoying now
Edit: The game ran on 30-50 fps on max setting

Spec:
Windows 8
AMD Radeon HD 7640G - 3054 MB
AMD A8-4500m APU with Radeon9tm- HS Graphics 1.90Ghz
6 GB Ram

miromiro
  • miromiro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None

#2

Posted 29 March 2013 - 09:02 PM

Hmm, have you tried removing the gta_sa.set file located in the San Andreas User Files folder? What about trying to re-install the game? Besides, where do you have the game from? Are you using any cracks? Do you play with the original DVD in your Drive?

Zerk00
  • Zerk00

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Mar 2013

#3

Posted 29 March 2013 - 09:04 PM Edited by Zerk00, 29 March 2013 - 09:06 PM.

Yes I did try re-installing and deleting gta_sa.set it ran perfect on 30-50 fps on max setting
Edit: Unfornutaly no i do not play with the original disc drive

miromiro
  • miromiro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None

#4

Posted 29 March 2013 - 09:12 PM

So, does it work now? Besides, I don't think we can help you any further if you've not got the original game. We don't support piracy on this forum, so best would be to go buy the game. icon14.gif




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users