Quantcast

Jump to content

» «
Photo

SA Crashing when near Mount Chiliad

3 replies to this topic
Space Lizard
  • Space Lizard

    Nicken Chuggets

  • Members
  • Joined: 17 Mar 2013

#1

Posted 17 March 2013 - 02:52 AM Edited by Space Lizard, 21 March 2013 - 08:17 PM.

Hello.

I have a problem with my GTA crashing to desktop whenever my player goes anywhere near Mount Chiliad or Angel Pin in-game.
I have made sure no big mods were installed. I'm pretty sure little ones such as HUD blips don't make your game crash.

I really do not know what's going on. Help, please? whatsthat.gif

It also appears as if something is being triggered when I go near that area. Like I said, I made sure I had cleo uninstalled, my gta3.img is clean, and I never installed ANY map mods (islands, more trees etc.).

Ηeath
  • Ηeath

    Just Do It.

  • Members
  • Joined: 08 Feb 2011

#2

Posted 17 March 2013 - 06:43 AM

Try doing this:
QUOTE (lil weasel)
1) Uninstall SA.
2) Delete the installation folder if it still exists. (e.g. C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas).
3) Delete the Virtual Store copy of the installation folder too. The Appdata folder might be hidden. (e.g. C:\Users\???\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas).
4) Delete the gta_sa.set file from your user files folder.
5) Reboot.
6) Reinstall SA.

QUOTE (lil weasel)
To Unhide Folders:
START > User > Control Panel > Appearance and Personalization > Folder Options> Show Hidden files and Folders.

If the above doesn't work, then kindly tell me EVERY mods you have, yes, that includes every CLEO mod you have too.

Space Lizard
  • Space Lizard

    Nicken Chuggets

  • Members
  • Joined: 17 Mar 2013

#3

Posted 17 March 2013 - 06:55 PM

I am re-installing SA as I type this.

Apparently, deleting the VirtualStore copy or gta.set did not work.

Here are the only Cleo mods I have:

-Slenderman Myth mod by DragonGhost88
-Cheat Menu V3 by UNRATED69
-Master Spark by Ryosuke


And my edited hud.txd GTA IV blips by Narcis_Speed6.
Yes, I have tried without ANY cleo mods on nor the Cleo.asi file. Still crashes.

But thanks for helping. I'm relying on re-installation to fix this problem. icon14.gif

Space Lizard
  • Space Lizard

    Nicken Chuggets

  • Members
  • Joined: 17 Mar 2013

#4

Posted 17 March 2013 - 10:53 PM

I got it.

There seems to be a problem with the audio. I forgot to mention when I go near that area, the audio messes up and I hear loud static noises shortly before the game freezes then crashes. Even after re-installation, the problem is still present. I think there is something wrong with the installation disc. I think I'm gonna have to buy a new copy then. dozingoff.gif




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users