Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Payday 2

881 replies to this topic
J Cobra
  • J Cobra

    The truth hurts

  • Members
  • Joined: 08 Feb 2015
  • United-States

#871

Posted 6 days ago

Pay Day 2 is really bad and boring. It feels so generic, I can't recommand it.


ClaudeSpeed1911
  • ClaudeSpeed1911

    J.E.C.

  • Members
  • Joined: 21 Oct 2012
  • Palestine

#872

Posted 6 days ago

Play the first one, Its much more polished and better.


Troubadour
  • Troubadour

    General

  • Members
  • Joined: 17 Oct 2013
  • Somalia

#873

Posted 6 days ago

Pay Day 2 is really bad and boring. It feels so generic, I can't recommand it.

You're probably playing the PS3/360 version which only has a few maps and a bad port.

 

The PC version is 100 times better especally since you can use mods with it unlike console, But if you're referring to the PC version than there is something wrong then because i've been playing since launch and i still love it

  • ClaudeSpeed1911 likes this

B Dawg
  • B Dawg

    IM SO TURNED ON RIGHT NOW!!!

  • Members
  • Joined: 15 Dec 2008
  • Bosnia-and-Herzegovina

#874

Posted 6 days ago

Only thing keeping this game alive is Heists. Needs more heists now! And that Golden Grin optimization along with shadows fix.

  • ClaudeSpeed1911 likes this

Niobium
  • Niobium

    Capitalism is a dirty business.

  • Members
  • Joined: 13 Oct 2013
  • Canada
  • April Fools Winner 2015

#875

Posted 6 days ago

we need custom heists

Troubadour
  • Troubadour

    General

  • Members
  • Joined: 17 Oct 2013
  • Somalia

#876

Posted 6 days ago

we need custom heists

That would be cool but you know Overkill they'd relase a creator but charge you like $59.99 to buy it.


Revenge of the Donut
  • Revenge of the Donut

    Meh

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2013
  • None

#877

Posted 4 days ago

Bought crimewave edition for the PS4 a few days and I'm enjoying myself with it, not a bad game to play with a friend. Really glad I picked this up.

Revenge of the Donut
  • Revenge of the Donut

    Meh

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2013
  • None

#878

Posted 4 days ago Edited by Revenge of the Donut, 4 days ago.

This is how boring Xbox One is without other people to play with. Not sure if this was an act of stupidity or dedication.8h39NVl.pngsMMmXzT.png
I didn't bring a SAW. Nor have I upgraded any sort of lock picking... why did I do this?

Sorry for the double post but had to reply:

Dude if you absolutely have to solo the bank heist or do it without anyone you know whilst getting all the deposits open, go with an enforcer build on normal/hard difficulty, bring a full body armor suit and the big f***ing saw with ammo upgrades for all those stubborn deposit boxes, screw stealth lol, I just grind it multiple time with this method when I need the cash, works a treat.

PoeticWhisper
  • PoeticWhisper

    Owner of Up-n-Atom Diner, Paleto Bay

  • Members
  • Joined: 14 Jul 2013
  • United-States

#879

Posted 4 days ago

 

This is how boring Xbox One is without other people to play with. Not sure if this was an act of stupidity or dedication.8h39NVl.pngsMMmXzT.png
I didn't bring a SAW. Nor have I upgraded any sort of lock picking... why did I do this?

Sorry for the double post but had to reply:

Dude if you absolutely have to solo the bank heist or do it without anyone you know whilst getting all the deposits open, go with an enforcer build on normal/hard difficulty, bring a full body armor suit and the big f***ing saw with ammo upgrades for all those stubborn deposit boxes, screw stealth lol, I just grind it multiple time with this method when I need the cash, works a treat.

 

 

I didn't realize you could have multiple builds at the time and didn't want to respec my Mastermind build.


Troubadour
  • Troubadour

    General

  • Members
  • Joined: 17 Oct 2013
  • Somalia

#880

Posted 4 days ago

How can you specify which "Skills" you want to use in a certain map?


PoeticWhisper
  • PoeticWhisper

    Owner of Up-n-Atom Diner, Paleto Bay

  • Members
  • Joined: 14 Jul 2013
  • United-States

#881

Posted 4 days ago

How can you specify which "Skills" you want to use in a certain map?

 

You can't. You just need to make multiple builds and choose one of those tree's to how you want to tackle that specific mission.


Troubadour
  • Troubadour

    General

  • Members
  • Joined: 17 Oct 2013
  • Somalia

#882

Posted 4 days ago

 

How can you specify which "Skills" you want to use in a certain map?

 

You can't. You just need to make multiple builds and choose one of those tree's to how you want to tackle that specific mission.

 

Just wish i could figure out why i can't use C4 at times while other times it works.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users