Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Cars don't accelerate or reverse

  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic
Jimmy Pesto
  • Jimmy Pesto

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Feb 2013

#1

Posted 02 March 2013 - 05:09 AM Edited by Jimmy Pesto, 02 March 2013 - 11:37 PM.

So I recently reinstalled VC, played through it up until Death Row with no problems. I went to start it up just now and I can move on foot fine, but the second I steal a car and try to drive, nothing happens. The acceleration audio still plays and the brake lights still flash, but I don't move anywhere. Any help?

Sorry if this has been covered already, I couldn't find it in the bug list.

Edit: I've got Windows 7 on a laptop, 1ghz AMD dual-core C-50, 2gb DDR3 RAM, no clue what the video capabilities are if that matters since it's not a video glitch, but it's probably some onboard Compaq sh*t. No mods. All I've changed since installation is the control scheme.

Edit: It worked fine the next morning. Maybe the game knew I'd had too much to drink and wouldn't let me drive? Feel free to close this now.

andreiret
  • andreiret

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Jun 2010

#2

Posted 20 March 2013 - 07:15 PM

Maybe you installed some mods.Did you edited handling file?

GoldenBlade
  • GoldenBlade

    Hustlin'

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2012

#3

Posted 20 March 2013 - 08:01 PM

QUOTE (andreiret @ Wednesday, Mar 20 2013, 19:15)
Maybe you installed some mods.Did you edited handling file?

He clearly stated that he hasn't used mods.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users