Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[IV|REL] GTA Criminal Russia Rage

524 replies to this topic
nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#121

Posted 20 March 2013 - 01:52 AM

Impressive.

You should consider having Moscow in the map. I don't live in Russia, but from what I saw in the latest Die Hard movie, it looks like a great city to have in the mod.
Large Picture: http://paradiseinthe...scow-russia.jpg

MajesticNL
  • MajesticNL

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 16 Oct 2005
  • Netherlands

#122

Posted 20 March 2013 - 04:11 PM

QUOTE (nkjellman @ Wednesday, Mar 20 2013, 03:52)
Impressive.

You should consider having Moscow in the map. I don't live in Russia, but from what I saw in the latest Die Hard movie, it looks like a great city to have in the mod.
Large Picture: http://paradiseinthe...scow-russia.jpg

Nk, tell me you have seen the original trilogy (Die Hard, Die Hard 2, Die Hard With a Vengeance).

Garju67
  • Garju67

    Soldier

  • Members
  • Joined: 10 Jul 2011

#123

Posted 20 March 2013 - 04:59 PM

Countryside look amazing !! Can't wait for the next release. smile.gif

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#124

Posted 20 March 2013 - 09:10 PM

QUOTE (Blaster_nl @ Wednesday, Mar 20 2013, 16:11)
QUOTE (nkjellman @ Wednesday, Mar 20 2013, 03:52)
Impressive.

You should consider having Moscow in the map. I don't live in Russia, but from what I saw in the latest Die Hard movie, it looks like a great city to have in the mod.
Large Picture: http://paradiseinthe...scow-russia.jpg

Nk, tell me you have seen the original trilogy (Die Hard, Die Hard 2, Die Hard With a Vengeance).

Yes. Long time ago but I have.

Point being, I remember the city from the newest Die Hard Movie, and I think it would fit into this mod well.

Sooner
  • Sooner

    "Maybe..." ©

  • Members
  • Joined: 01 Aug 2012

#125

Posted 20 March 2013 - 11:15 PM

QUOTE (nkjellman @ Wednesday, Mar 20 2013, 03:52)
You should consider having Moscow in the map

Interesting...and who will make it? maybe you? AFAIK Mixazzz works on CR alone...do you really think he can handle Mosсow? suicidal.gif

And AFAIK Die Hard 5 mostly was filmed in Budapest and only some panoram shots was from Mosсow itself confused.gif

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#126

Posted 20 March 2013 - 11:24 PM

QUOTE (Sooner @ Wednesday, Mar 20 2013, 23:15)
QUOTE (nkjellman @ Wednesday, Mar 20 2013, 03:52)
You should consider having Moscow in the map

Interesting...and who will make it? maybe you? AFAIK Mixazzz works on CR alone...do you really think he can handle Mosсow? suicidal.gif

And AFAIK Die Hard 5 mostly was filmed in Budapest and only some panoram shots was from Mosсow itself confused.gif

If I made it, it definitely wouldn't match the quality of what Mixazzz does. He is one of the best modelers on this forum.

Also I didn't mean a street by street Moscow. I haven't been there and I have no idea how big it is. I meant a city that is a scaled down Moscow.

BBHD
  • BBHD

    BaBaHarD

  • Members
  • Joined: 11 Jul 2004
  • France

#127

Posted 21 March 2013 - 08:32 AM

Is Mixazzz the only one to make this map ?! I don't think so !
Just because the faces modders pics on first floor building (as a museum.. I like it wink.gif) and paint tag spread on the map.
Is a ped path editor for IV released ?

Blade3562
  • Blade3562

    Resident Mopar Nut

  • Members
  • Joined: 24 Feb 2008

#128

Posted 21 March 2013 - 12:38 PM

Tried it out on TLAD. Map and vehicles didn't work, but I peds and the town/bridge did.

RoadRunner71
  • RoadRunner71

    Try to Run, Try to Hide

  • Members
  • Joined: 11 Mar 2012
  • None

#129

Posted 21 March 2013 - 06:48 PM

Now you're making the countrysire and after seeing the sewer system you've done, I have a suggestion. What about making an abandoned soviet ICMB silo?

http://farm3.staticf...db71fc7e6_b.jpg
http://farm1.staticf...c52312383_z.jpg

It could have some basic elements such as the silo, with water in the bottom of it. It could be connected with a small horizontal tunnel full of debris to another vertical and narrow one with stairs that would go to the exterior: http://cdn.acidcow.c...e_system_20.jpg
It could also have the reminders of the missile hangar: http://static.enviro...tom-600x400.jpg

Btw, that countrysire looks amazing so far!

MIXAZZZ
  • MIXAZZZ

    Prime Minister

  • Members
  • Joined: 29 Mar 2007

#130

Posted 22 March 2013 - 12:08 AM

I've been in these parts, and is likely to make them.


user posted image

RoadRunner71
  • RoadRunner71

    Try to Run, Try to Hide

  • Members
  • Joined: 11 Mar 2012
  • None

#131

Posted 22 March 2013 - 09:46 AM

Oh, that's cool. I hope I can visit a russian or american silo someday as well.

B@ND!T
  • B@ND!T

  • Members
  • Joined: 12 Mar 2006

#132

Posted 30 March 2013 - 10:15 PM

I put the mod on EFLC, using the teleport to the island, as the liberty city became transparent and disappeared. Only the road with cars and people.

On the island there is no right paths and the city is empty.

But that did not stop me to enjoy it.

Here are some of my screenshots.

Hopefully future versions will support and EFLC, because there are more vehicles, weapons, and other things.


user posted image user posted image user posted image
user posted imageuser posted image user posted image user posted image

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#133

Posted 31 March 2013 - 04:26 AM Edited by nkjellman, 31 March 2013 - 04:31 AM.

EFLC support won't come till LC is gone. I think it might be the next release. They are doing little bits at a time, and the last update showed country side. Not sure if LC will stay or not. If it does, there is a low chance that TLAD will work.

Looking at what they released so far, its clear that their going to expand the map. Not sure if it is going to take up all the mapable space. My guess is they are doing 1 city and country side like Mafia 1 or GTA V.

I don't know what the f*ck is taking Rockstar so long to get me a new EFLC copy, but when I get it back, I'm going to work on Mafia Lost Heaven Rage EFLC support. If the Criminal Russia team wants, I can make the mod work on EFLC. However EFLC won't come till they are ready to completely remove LC and set this off as a stand alone.

I wonder if the CR Team can use Cry Engine 3 to make Criminal Russia. Its more open source, better optimized engine, engine has newer graphical effects, ect. That or they could move to GTA V's version of Rage once its on PC and reaches the point. I can tell they are not playing around. I think the map would look better on a newer engine. (GTA V is the best choice.)

MIXAZZZ
  • MIXAZZZ

    Prime Minister

  • Members
  • Joined: 29 Mar 2007

#134

Posted 31 March 2013 - 09:01 AM

No Cry Engine, GTA Only.

Frank.s
  • Frank.s

  • The Yardies
  • Joined: 15 Apr 2008

#135

Posted 31 March 2013 - 02:18 PM

QUOTE (MIXAZZZ @ Sunday, Mar 31 2013, 09:01)
No Cry Engine, GTA Only.

Frank.s Approves

B@ND!T
  • B@ND!T

  • Members
  • Joined: 12 Mar 2006

#136

Posted 31 March 2013 - 06:43 PM

Installed on IV Complete, with alternative installation, and clean script, is not working cell phone, even a video editor does not enable.

That's played a little

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#137

Posted 01 April 2013 - 12:22 AM Edited by nkjellman, 01 April 2013 - 12:32 AM.

QUOTE (Frank.s @ Sunday, Mar 31 2013, 14:18)
QUOTE (MIXAZZZ @ Sunday, Mar 31 2013, 09:01)
No Cry Engine, GTA Only.

Frank.s Approves

Just hope this is going to be moved onto the GTA V engine once its time.

Edit: GTA IV version of Rage is good for the mod and has the resources for it to be what it needs to be. Problem is, it doesn't manage memory well so you got to treat it like its a much higher end engine for smooth gameplay. Basically people would need an expensive PC with high end hardware (as of 2013 standards, not 2008 standards) to run it at a steady 60fps.

Blade3562
  • Blade3562

    Resident Mopar Nut

  • Members
  • Joined: 24 Feb 2008

#138

Posted 02 April 2013 - 04:45 AM

QUOTE (nkjellman @ Monday, Apr 1 2013, 00:22)
QUOTE (Frank.s @ Sunday, Mar 31 2013, 14:18)
QUOTE (MIXAZZZ @ Sunday, Mar 31 2013, 09:01)
No Cry Engine, GTA Only.

Frank.s Approves

Just hope this is going to be moved onto the GTA V engine once its time.

Edit: GTA IV version of Rage is good for the mod and has the resources for it to be what it needs to be. Problem is, it doesn't manage memory well so you got to treat it like its a much higher end engine for smooth gameplay. Basically people would need an expensive PC with high end hardware (as of 2013 standards, not 2008 standards) to run it at a steady 60fps.

V is on a similar engine to IV.

By the way did anyone get countryside/mountains to work? I never got it too and just had to go back to the base criminal russia. I would love for this and gostown to merge!

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#139

Posted 02 April 2013 - 05:28 AM

QUOTE (Blade3562 @ Tuesday, Apr 2 2013, 04:45)
QUOTE (nkjellman @ Monday, Apr 1 2013, 00:22)
QUOTE (Frank.s @ Sunday, Mar 31 2013, 14:18)
QUOTE (MIXAZZZ @ Sunday, Mar 31 2013, 09:01)
No Cry Engine, GTA Only.

Frank.s Approves

Just hope this is going to be moved onto the GTA V engine once its time.

Edit: GTA IV version of Rage is good for the mod and has the resources for it to be what it needs to be. Problem is, it doesn't manage memory well so you got to treat it like its a much higher end engine for smooth gameplay. Basically people would need an expensive PC with high end hardware (as of 2013 standards, not 2008 standards) to run it at a steady 60fps.

V is on a similar engine to IV.

By the way did anyone get countryside/mountains to work? I never got it too and just had to go back to the base criminal russia. I would love for this and gostown to merge!

I know. Hopefully the PC version will be more optimized than IV so smoother game play. Plus graphics will be better, and the GTA V features that IV doesn't have can be used.

GTARandom
  • GTARandom

    Unfortunate piece of meat

  • Members
  • Joined: 15 Jun 2009

#140

Posted 02 April 2013 - 01:06 PM

QUOTE (Blade3562 @ Tuesday, Apr 2 2013, 06:45)
QUOTE (nkjellman @ Monday, Apr 1 2013, 00:22)
QUOTE (Frank.s @ Sunday, Mar 31 2013, 14:18)
QUOTE (MIXAZZZ @ Sunday, Mar 31 2013, 09:01)
No Cry Engine, GTA Only.

Frank.s Approves

Just hope this is going to be moved onto the GTA V engine once its time.

Edit: GTA IV version of Rage is good for the mod and has the resources for it to be what it needs to be. Problem is, it doesn't manage memory well so you got to treat it like its a much higher end engine for smooth gameplay. Basically people would need an expensive PC with high end hardware (as of 2013 standards, not 2008 standards) to run it at a steady 60fps.

V is on a similar engine to IV.

By the way did anyone get countryside/mountains to work? I never got it too and just had to go back to the base criminal russia. I would love for this and gostown to merge!

Similar? It is quite the same, friend, with a lot of graphical and gameplay tweaking ofcourse

B@ND!T
  • B@ND!T

  • Members
  • Joined: 12 Mar 2006

#141

Posted 04 April 2013 - 11:09 PM

Little Ups

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#142

Posted 04 April 2013 - 11:39 PM

Wow, nice work.

The clouds in the pic with the tractor look good. Are they done using the Native recources or enb series?

MIXAZZZ
  • MIXAZZZ

    Prime Minister

  • Members
  • Joined: 29 Mar 2007

#143

Posted 05 April 2013 - 04:04 PM

Countryside, I finally decided on the concept, especially the coastline.

The countryside will be copied to some degree landscape of the island Kronstadt, located near St. Petersburg.

My inspiration helped tips B@ND!T.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

buzzbass
  • buzzbass

    niñatos everywhere

  • Members
  • Joined: 11 Jun 2011
  • Spain

#144

Posted 05 April 2013 - 04:23 PM

looks really great Mixazzz icon14.gif

B@ND!T
  • B@ND!T

  • Members
  • Joined: 12 Mar 2006

#145

Posted 05 April 2013 - 06:20 PM

QUOTE (nkjellman @ Friday, Apr 5 2013, 02:39)
Wow, nice work.

The clouds in the pic with the tractor look good. Are they done using the Native recources or enb series?

I use the iCEnhancer, and a Simple native trainer for change time and weather

I hand-choose every weather and time for a good screenshot, I like fog and rainy weather, because the weather is usual for my city

Look like that


1 2

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#146

Posted 05 April 2013 - 08:56 PM

QUOTE (B@ND!T @ Friday, Apr 5 2013, 18:20)
QUOTE (nkjellman @ Friday, Apr 5 2013, 02:39)
Wow, nice work.

The clouds in the pic with the tractor look good. Are they done using the Native recources or enb series?

I use the iCEnhancer, and a Simple native trainer for change time and weather

I hand-choose every weather and time for a good screenshot, I like fog and rainy weather, because the weather is usual for my city

Look like that


1 2

Thought you were using ICE. I'd like to find a way to get good clouds with out using ICE, AKA ENB Series.

B@ND!T
  • B@ND!T

  • Members
  • Joined: 12 Mar 2006

#147

Posted 05 April 2013 - 11:24 PM Edited by B@ND!T, 06 April 2013 - 11:49 PM.

QUOTE (nkjellman @ Friday, Apr 5 2013, 23:56)

Thought you were using ICE. I'd like to find a way to get good clouds with out using ICE, AKA ENB Series.

Learn already made configuration for enb and learn how to make, maybe ask the authors of configs. Maybe he use IV Needle' s gtaiv timecyc editor

__
Bandits extort money and regretted it

And just a sunny day for racing on the motorcycle


user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

MIXAZZZ
  • MIXAZZZ

    Prime Minister

  • Members
  • Joined: 29 Mar 2007

#148

Posted 07 April 2013 - 08:58 PM

contryside WIP


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#149

Posted 07 April 2013 - 10:41 PM

QUOTE (B@ND!T @ Friday, Apr 5 2013, 23:24)
QUOTE (nkjellman @ Friday, Apr 5 2013, 23:56)

Thought you were using ICE. I'd like to find a way to get good clouds with out using ICE, AKA ENB Series.

Learn already made configuration for enb and learn how to make, maybe ask the authors of configs. Maybe he use IV Needle' s gtaiv timecyc editor

__
Bandits extort money and regretted it

And just a sunny day for racing on the motorcycle


user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

It looks good. Do you think you could upload it (if its for 1.0.7.0).

philipe89
  • philipe89

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 06 Feb 2009

#150

Posted 08 April 2013 - 02:52 AM

awesome work.. would be awesome if we could enter almost all the buildings in the map..
  • 65536 likes this




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users