Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[IV|REL] GTA Criminal Russia Rage

722 replies to this topic
Blade3562
  • Blade3562

    Resident Mopar Nut

  • Members
  • Joined: 24 Feb 2008

#91

Posted 15 March 2013 - 10:52 PM

The issue with a DLC install is the folders are different for some files as well. Some are episodic and some are standard folders. Really confusing! And the EFLC files are encrypted of course!

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008
  • United-States

#92

Posted 15 March 2013 - 11:28 PM

QUOTE (Blade3562 @ Friday, Mar 15 2013, 22:52)
The issue with a DLC install is the folders are different for some files as well. Some are episodic and some are standard folders. Really confusing! And the EFLC files are encrypted of course!

On 1.1.2.0 they are not.

Blade3562
  • Blade3562

    Resident Mopar Nut

  • Members
  • Joined: 24 Feb 2008

#93

Posted 15 March 2013 - 11:41 PM

Will have to checm my version, I believe it is the most up to date one.

SpoonTheMan
  • SpoonTheMan

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 01 Jan 2012

#94

Posted 16 March 2013 - 12:45 AM

Please try to update this for TBOGT, a few reasons i can think of not to leave TBOGT are the parachute, the weapons, and the vehicles.

Blade3562
  • Blade3562

    Resident Mopar Nut

  • Members
  • Joined: 24 Feb 2008

#95

Posted 16 March 2013 - 06:40 AM

Works on normal IV just fine! Was expecting to replace the entire map not an extension so sweet! Ready to try more! It's like crack lol

elMarcoPL
  • elMarcoPL

    Tronco

  • Members
  • Joined: 14 Mar 2011

#96

Posted 16 March 2013 - 01:27 PM

GTA IV Criminal Russia Rage v.1.2 Gameplay [TLaD]
Watch in HD

MIXAZZZ
  • MIXAZZZ

    Prime Minister

  • Feroci Racing
  • Joined: 29 Mar 2007
  • None

#97

Posted 17 March 2013 - 02:18 PM Edited by MIXAZZZ, 17 March 2013 - 02:29 PM.

Working on a large map.
+ testing 3d grass (6 polygon (12 facec) width=2m heigh=1m, draw distance 75)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


texturing technology.

user posted image


----------------------------------------

I used to test the modified file herbs
pc \ textures \ stipple.wtd

my version
user posted image

original
user posted image


Can anyone else and you did, or knows a better modification for better display transitions alpha channel textures in the game?

Jestic
  • Jestic

    Chris

  • Feroci Racing
  • Joined: 16 Oct 2005
  • Netherlands

#98

Posted 17 March 2013 - 02:45 PM

QUOTE (MIXAZZZ @ Sunday, Mar 17 2013, 16:18)
my version
user posted image

#FUNFACT: I found this on gtamaps forum ~1.5 years ago, and used it in IV:SA. tounge.gif

MIXAZZZ
  • MIXAZZZ

    Prime Minister

  • Feroci Racing
  • Joined: 29 Mar 2007
  • None

#99

Posted 17 March 2013 - 02:49 PM

QUOTE (Blaster_nl @ Sunday, Mar 17 2013, 14:45)
QUOTE (MIXAZZZ @ Sunday, Mar 17 2013, 16:18)
my version
user posted image

#FUNFACT: I found this on gtamaps forum ~1.5 years ago, and used it in IV:SA. tounge.gif

Well, this option is not suitable for rendering alpha textures with lots of small parts, such as pine needles or grass.

Jestic
  • Jestic

    Chris

  • Feroci Racing
  • Joined: 16 Oct 2005
  • Netherlands

#100

Posted 17 March 2013 - 02:51 PM

QUOTE (MIXAZZZ @ Sunday, Mar 17 2013, 16:49)
QUOTE (Blaster_nl @ Sunday, Mar 17 2013, 14:45)
QUOTE (MIXAZZZ @ Sunday, Mar 17 2013, 16:18)
my version
user posted image

#FUNFACT: I found this on gtamaps forum ~1.5 years ago, and used it in IV:SA. tounge.gif

Well, this option is not suitable for rendering alpha textures with lots of small parts, such as pine needles or grass.

I just checked, it was used on IV:SA2, on IV:SA3 I used the one from VisualIV:

user posted image

Uploaded with ImageShack.us


stipple.wtd

MIXAZZZ
  • MIXAZZZ

    Prime Minister

  • Feroci Racing
  • Joined: 29 Mar 2007
  • None

#101

Posted 17 March 2013 - 03:18 PM

I understand this must install Visual IV? Because I have with this player is transparent texture, and alpha textures do not see.

Jestic
  • Jestic

    Chris

  • Feroci Racing
  • Joined: 16 Oct 2005
  • Netherlands

#102

Posted 17 March 2013 - 04:02 PM

QUOTE (MIXAZZZ @ Sunday, Mar 17 2013, 17:18)
I understand this must install Visual IV? Because I have with this player is transparent texture, and alpha textures do not see.

Not sure, I don't see why Visual IV is needed to make use of this texture. In IV:SA, most stuff was used from Visual IV though.

Mainline421
  • Mainline421

  • Members
  • Joined: 01 Mar 2012

#103

Posted 17 March 2013 - 05:24 PM

Where are subway stations in GTA CRR

MIXAZZZ
  • MIXAZZZ

    Prime Minister

  • Feroci Racing
  • Joined: 29 Mar 2007
  • None

#104

Posted 17 March 2013 - 05:53 PM Edited by MIXAZZZ, 18 March 2013 - 12:02 PM.

Look for a round building of the park.



-------------------------------------------------------
3D grass test

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

29379 instances the models grass in area of 1x1 km

After a certain point, the game I hung probably not withstand engine.

grass recorded at 9 stream.wpl files.

I am testing a card off the Liberty.

Guys, can anyone knows the limit on instances in the stream and strbig files, that is, the total amount of the original game?

Blade3562
  • Blade3562

    Resident Mopar Nut

  • Members
  • Joined: 24 Feb 2008

#105

Posted 17 March 2013 - 10:27 PM Edited by Blade3562, 17 March 2013 - 10:36 PM.

Installing now!

EDIT: Game crashes on start up loading screen lol.

Mainline421
  • Mainline421

  • Members
  • Joined: 01 Mar 2012

#106

Posted 19 March 2013 - 04:54 PM

@Blade3562 move savegames to a different folder so the game doesn't load savegames are not compatible witha modified scripthook.dll
.................................................
The subway is sort of pointless because there is only one station also you don't need to have the train go to the end of the tunnel and unrealistically fly round an an unrealistically steep curve a little known fact is if you create more than one station and then just make the path non circular the train automatically terminates at the last station even though this is never used in game without mods. is short: I suggest adding at least one other station to the subway! Still apart from that great mod, love the high detail I hope V will have at much detail but I bet it won't.

MIXAZZZ
  • MIXAZZZ

    Prime Minister

  • Feroci Racing
  • Joined: 29 Mar 2007
  • None

#107

Posted 19 March 2013 - 05:57 PM Edited by MIXAZZZ, 19 March 2013 - 06:02 PM.

Regular testing of the landscape in rural areas.

I know what you say - that 3D is planted and looks too unrealistic contrastly, yes it is, I'm working on this and trying to achieve the best effect.

Waiting for your suggestions.


user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------------
Frank.s I'm running your script, you would not want to continue working on the story line (scripts) for the project?


Frank.s
  • Frank.s

    PingPang

  • Feroci Racing
  • Joined: 15 Apr 2008
  • None

#108

Posted 19 March 2013 - 06:27 PM

No thank you, i'm working on a different TC. I might possibly script more for CR Rage but not soon unfortunately.
Good luck to you and the CR Rage team. icon14.gif

MIXAZZZ
  • MIXAZZZ

    Prime Minister

  • Feroci Racing
  • Joined: 29 Mar 2007
  • None

#109

Posted 19 March 2013 - 06:37 PM

Another variation of the herbs like you?


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alber2gt
  • Alber2gt

    U say why?-I say goodbye!!!

  • Members
  • Joined: 06 Oct 2011

#110

Posted 19 March 2013 - 07:04 PM Edited by Alber2gt, 19 March 2013 - 07:08 PM.

In first screen looks strange(slishkom silnaya alpha),in other screens looks good(no po sravneniyu s pervimi scrinami stalo zametno chto trave ne sovsem 3d(no po vidu stala priyatney-umenshilas ryab))(samiy luchshiy variant eto chto-to srednee mezhdu pervonachalnim y conechnim(libo nemnogo umensh*t prozrachnost y vse budet ok))

MIXAZZZ
  • MIXAZZZ

    Prime Minister

  • Feroci Racing
  • Joined: 29 Mar 2007
  • None

#111

Posted 19 March 2013 - 07:29 PM

Please write in correct english.

_CP_
  • _CP_

    Group: Vice City Stories team

  • Feroci Racing
  • Joined: 27 Dec 2007
  • Poland
  • Best Map 2013 "ViceCityStories PC Edition"

#112

Posted 19 March 2013 - 07:30 PM

Phonetic Russian is harder to read instad of normal Russian tounge.gif

Garju67
  • Garju67

    Soldier

  • Members
  • Joined: 10 Jul 2011

#113

Posted 19 March 2013 - 08:29 PM

I finally played the mod and I have to say it look very amazing with a lot of details ! icon14.gif
I can't wait the next release and see the map get bigger every time. smile.gif
Also, is it me or the people are crazy in the mod ? They drive so fast. tounge.gif

Frank.s
  • Frank.s

    PingPang

  • Feroci Racing
  • Joined: 15 Apr 2008
  • None

#114

Posted 19 March 2013 - 08:36 PM

Good to see the ferris wheel script that i made working in the game. i wish i could have fixed the moving player thingy but i kinda got too lazy to update the script. Maybe in future i will do an improved version.

MIXAZZZ
  • MIXAZZZ

    Prime Minister

  • Feroci Racing
  • Joined: 29 Mar 2007
  • None

#115

Posted 19 March 2013 - 09:13 PM Edited by MIXAZZZ, 19 March 2013 - 10:56 PM.

Thank you Frank , you did a great job for us.

-----------------------------

Russian linear power pole voltage 10kV

Photo from real life by google
user posted image


- photo textures
- decal glue
- more details

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

GTARandom
  • GTARandom

    Unfortunate piece of meat

  • Feroci Racing
  • Joined: 15 Jun 2009
  • Croatia

#116

Posted 19 March 2013 - 10:13 PM

QUOTE (Garju67 @ Tuesday, Mar 19 2013, 22:29)

Also, is it me or the people are crazy in the mod ? They drive so fast. tounge.gif

That means they did a perfect job.

Jestic
  • Jestic

    Chris

  • Feroci Racing
  • Joined: 16 Oct 2005
  • Netherlands

#117

Posted 19 March 2013 - 10:24 PM

QUOTE (Garju67 @ Tuesday, Mar 19 2013, 22:29)
Also, is it me or the people are crazy in the mod ? They drive so fast. tounge.gif

Have you ever seen how people drive in russia?

  • IlyaKostygov and Jasewolf like this

Blade3562
  • Blade3562

    Resident Mopar Nut

  • Members
  • Joined: 24 Feb 2008

#118

Posted 20 March 2013 - 01:13 AM

QUOTE (Mainline421 @ Tuesday, Mar 19 2013, 16:54)
@Blade3562 move savegames to a different folder so the game doesn't load savegames are not compatible witha modified scripthook.dll
.................................................
The subway is sort of pointless because there is only one station also you don't need to have the train go to the end of the tunnel and unrealistically fly round an an unrealistically steep curve a little known fact is if you create more than one station and then just make the path non circular the train automatically terminates at the last station even though this is never used in game without mods. is short: I suggest adding at least one other station to the subway! Still apart from that great mod, love the high detail I hope V will have at much detail but I bet it won't.

Confused by what you mean, the game runs fine with CR, but with the grasslands it crashes.

MIXAZZZ
  • MIXAZZZ

    Prime Minister

  • Feroci Racing
  • Joined: 29 Mar 2007
  • None

#119

Posted 20 March 2013 - 01:34 AM





user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Jestic
  • Jestic

    Chris

  • Feroci Racing
  • Joined: 16 Oct 2005
  • Netherlands

#120

Posted 20 March 2013 - 01:36 AM

Great work))




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users