Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[REL] GTA United 1.2

885 replies to this topic
Ss4gogeta0
  • Ss4gogeta0

    Huelga birds in the air and we're chargin with spears

  • Members
  • Joined: 24 May 2011
  • United-States

#811

Posted 08 July 2013 - 11:36 PM

QUOTE (Darrio @ Monday, Jul 8 2013, 19:55)
Very nice! But there is a BUG!! You can`t complete the mission 2. Becouse there is a bug. suicidal.gif After you get the money there happens Nothing,and the mission don`t continue.Please fix this annoying Bug. I think that the mission name is fare or lure or something like that... But i know that is mission 2.

-Darrio

it works..look through the first few posts...

Prince Gumball
  • Prince Gumball

    Love hurts

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2012
  • Indonesia

#812

Posted 09 July 2013 - 03:09 AM

Anyone still playing multiplayer?

Audiophr3ak
  • Audiophr3ak

    U-MP Beta Tester

  • Members
  • Joined: 15 May 2012

#813

Posted 30 July 2013 - 12:56 PM Edited by Audiophr3ak, 30 July 2013 - 01:08 PM.

7 servers in total:

3 - passworded
1 - whitelisted
3 - playable

5 players in total confused.gif

BBHD
  • BBHD

    BaBaHarD

  • Members
  • Joined: 11 Jul 2004
  • France

#814

Posted 30 July 2013 - 01:54 PM

There's one roleplay server at this IP: 77.220.180.93:7777
At this time 12/50 players online !

Audiophr3ak
  • Audiophr3ak

    U-MP Beta Tester

  • Members
  • Joined: 15 May 2012

#815

Posted 30 July 2013 - 06:48 PM

QUOTE (BaBaHarD @ Tuesday, Jul 30 2013, 13:54)
There's one roleplay server at this IP: 77.220.180.93:7777
At this time 12/50 players online !

This is no longer U-MP server since i used this IP ages ago and now the address is taken by another SA-MP server.

BBHD
  • BBHD

    BaBaHarD

  • Members
  • Joined: 11 Jul 2004
  • France

#816

Posted 30 July 2013 - 07:26 PM

QUOTE (Audiophr3ak @ Tuesday, Jul 30 2013, 19:48)
QUOTE (BaBaHarD @ Tuesday, Jul 30 2013, 13:54)
There's one roleplay server at this IP: 77.220.180.93:7777
At this time 12/50 players online !

This is no longer U-MP server since i used this IP ages ago and now the address is taken by another SA-MP server.

Yes true. I haven't seen is a samp server.
For now I may see 7 players for 8 servers available on u-mp !

Ss4gogeta0
  • Ss4gogeta0

    Huelga birds in the air and we're chargin with spears

  • Members
  • Joined: 24 May 2011
  • United-States

#817

Posted 30 July 2013 - 11:45 PM

QUOTE (Audiophr3ak @ Tuesday, Jul 30 2013, 18:48)
QUOTE (BaBaHarD @ Tuesday, Jul 30 2013, 13:54)
There's one roleplay server at this IP: 77.220.180.93:7777
At this time 12/50 players online !

This is no longer U-MP server since i used this IP ages ago and now the address is taken by another SA-MP server.

we could always try to bring it back... ump, we would just need a bitof advertising and whatnot... also dedication tounge.gif

pokemon4ever
  • pokemon4ever

    Bustre

  • Members
  • Joined: 25 Apr 2008
  • Bhutan

#818

Posted 31 July 2013 - 11:34 PM

I tried this mod for the first time today and it's awesome. I had some noobish questions, and couldn't find a faq or anything. Sorry if these have been asked many times before.

1. Is there a list of all the cars that United comes with? I know all the SA cars are in it but which are included from VC and LC?

2. Can a car spawner for SA work for this mod as well?

3. In offline, how do you get from VC to LC? I couldn't find any bridge. Is there a teleport function?

thanks

tommzy2
  • tommzy2

    Trick

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2009

#819

Posted 31 July 2013 - 11:45 PM

QUOTE (pokemon4ever @ Wednesday, Jul 31 2013, 23:34)
I tried this mod for the first time today and it's awesome. I had some noobish questions, and couldn't find a faq or anything. Sorry if these have been asked many times before.

1. Is there a list of all the cars that United comes with? I know all the SA cars are in it but which are included from VC and LC?

2. Can a car spawner for SA work for this mod as well?

3. In offline, how do you get from VC to LC? I couldn't find any bridge. Is there a teleport function?

thanks

1: Diablo Stallion, Yakuza Stinger and Cuban Hermes

2: Most likely

3: Take a Plane from the airport(red checkpoint somewhere around the airport)

pokemon4ever
  • pokemon4ever

    Bustre

  • Members
  • Joined: 25 Apr 2008
  • Bhutan

#820

Posted 01 August 2013 - 01:11 AM Edited by pokemon4ever, 01 August 2013 - 01:14 AM.

thanks

Legomanarthur
  • Legomanarthur

    We all want peace! But my peace, not their f*cking peace

  • Members
  • Joined: 22 Jul 2012
  • Mars

#821

Posted 01 August 2013 - 10:22 AM

Is there a way to fix radio's problem, I mean when I save the game and then listen to Flash Fm (for example), Out Of Touch is always the first song to be played, as well for the other radio stations, they always start at the beginning execpt for San Andreas original radio stations, is there a way to fix this problem ?

MariaLatore
  • MariaLatore

    Snitch

  • Members
  • Joined: 13 Jul 2013

#822

Posted 01 August 2013 - 07:23 PM

Can the Mod Creater from GTA United a mod createn with Maps von GTA LCS und VCS?

Sry for my bad english!!

Prince Gumball
  • Prince Gumball

    Love hurts

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2012
  • Indonesia

#823

Posted 05 August 2013 - 04:53 AM

Is anyone still playing Multiplayer? Come on, let's make a event like the base jump event!

Ss4gogeta0
  • Ss4gogeta0

    Huelga birds in the air and we're chargin with spears

  • Members
  • Joined: 24 May 2011
  • United-States

#824

Posted 05 August 2013 - 07:25 PM

QUOTE (Prince Gumball @ Monday, Aug 5 2013, 04:53)
Is anyone still playing Multiplayer? Come on, let's make a event like the base jump event!

atm i dont have my comp but i will get on mp when i get a chance

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#825

Posted 08 August 2013 - 01:12 AM

Any chance I could convert some models from this to GTA III and VC? I'd like to replace the buildings in GTA III and VC that don't have rooftops for Silent's Aircraft mod in GTA III, and mods that raise VC's terrible height limit.
  • Nights744 likes this

rwkskyline
  • rwkskyline

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Mar 2012

#826

Posted 21 August 2013 - 02:20 PM

My drift clip from gta united 1.2
WATCH ON YOUTUBE

Rytuklis
  • Rytuklis

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2010
  • Lithuania

#827

Posted 22 September 2013 - 04:14 PM

Please help me, i tried everything but i still get the uncompactible EXe or i simply crash..


Ss4gogeta0
  • Ss4gogeta0

    Huelga birds in the air and we're chargin with spears

  • Members
  • Joined: 24 May 2011
  • United-States

#828

Posted 24 September 2013 - 08:41 PM

Please help me, i tried everything but i still get the uncompactible EXe or i simply crash..

what version of sa do you have?


anyway we need more people online, i was by myself last night...

Rytuklis
  • Rytuklis

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2010
  • Lithuania

#829

Posted 28 September 2013 - 08:57 AM

I tried all versions, from 1.0 to 1.1 and so on, neither works, i used the patcher given by the GTA:U, multiplayer works, but Singleplayer just doesnt..


BBHD
  • BBHD

    BaBaHarD

  • Members
  • Joined: 11 Jul 2004
  • France

#830

Posted 28 September 2013 - 09:54 AM

I tried all versions, from 1.0 to 1.1 and so on, neither works, i used the patcher given by the GTA:U, multiplayer works, but Singleplayer just doesnt..

 

Try removing gta_sa.set file in user/my docs/GTA San Andreas User Files


Rytuklis
  • Rytuklis

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2010
  • Lithuania

#831

Posted 28 September 2013 - 05:03 PM

Tried it too. When i use the exe's provided, Im able to play multiplayer and singleplayer crashes on load screen.


BBHD
  • BBHD

    BaBaHarD

  • Members
  • Joined: 11 Jul 2004
  • France

#832

Posted 30 September 2013 - 07:56 AM

Strange !!!

I 've four .exe in my game folder; gta_sa.exe, hlm-intro.exe, RadioStationCustomizer.exe, SALA2.exe.

gta_sa.exe is used to launch the game, that's it !


Ss4gogeta0
  • Ss4gogeta0

    Huelga birds in the air and we're chargin with spears

  • Members
  • Joined: 24 May 2011
  • United-States

#833

Posted 30 September 2013 - 04:55 PM

Bahh I wish they would update the Multiplayer version... SAMP 0.3e is old... also they need to unlock the imgs so that people can customize weapons and models... that would draw in alot of people who like HD peds and such


brucie25
  • brucie25

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 19 Sep 2011

#834

Posted 27 October 2013 - 01:51 AM Edited by brucie25, 27 October 2013 - 02:02 AM.

I've been looking through these forums and others for a couple days now trying to find the right fix for my issue... I think other people are having the same issue but they haven't been able to explain it.

 

I ran the install properly and have the correct gta_sa.exe (in fact I've tried several) but my game crashes during the load screen right after I select "new game".  When I look through the error log it seems compatability issue with my gta_sa.exe but that's because it's not patched.  It's still 13.7mb and not 13.9mb.

 

The main issue seems to be with running sala2.exe.  Whether I run the patch or the sala2 itself I get an error message that sala2.exe failed to initialize properly.  I've tried to run it as an administrator and still no luck.  Is there a patched .exe out there for download?  Anybody have other ideas?

 

EDIT: Same error for the radiostationcustomizer.exe... I'm running windows XP pro with sp2 (had sp3 on earlier and it still didn't work so I uninstalled it because I read that there have been problems with GTA SA crashing).


Ss4gogeta0
  • Ss4gogeta0

    Huelga birds in the air and we're chargin with spears

  • Members
  • Joined: 24 May 2011
  • United-States

#835

Posted 29 October 2013 - 07:09 AM

I've been looking through these forums and others for a couple days now trying to find the right fix for my issue... I think other people are having the same issue but they haven't been able to explain it.

 

I ran the install properly and have the correct gta_sa.exe (in fact I've tried several) but my game crashes during the load screen right after I select "new game".  When I look through the error log it seems compatability issue with my gta_sa.exe but that's because it's not patched.  It's still 13.7mb and not 13.9mb.

 

The main issue seems to be with running sala2.exe.  Whether I run the patch or the sala2 itself I get an error message that sala2.exe failed to initialize properly.  I've tried to run it as an administrator and still no luck.  Is there a patched .exe out there for download?  Anybody have other ideas?

 

EDIT: Same error for the radiostationcustomizer.exe... I'm running windows XP pro with sp2 (had sp3 on earlier and it still didn't work so I uninstalled it because I read that there have been problems with GTA SA crashing).

check your version of GTA SA... this tends to only work well with V1... the others do cause errors even when patched due to the memory addresses being changed


brucie25
  • brucie25

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 19 Sep 2011

#836

Posted 29 October 2013 - 09:01 AM

Thanks for the response but I think I actually just fixed it a few mins ago. Had the right version and was doing everything as everybody suggested but for some reason the patch kept failing to initialize. I copied everything to an external drive, plugged it in to a different computer (running windows 7 - I'm running xp pro through boot camp on a macbook) and the patch ran perfectly. Copied it back to my computer and the game seems to run fine. Got an error message when I exited but the game was running which is a lot farther than I've been getting. If you're having issues running the patch, try this out.
  • Ss4gogeta0 likes this

CheJordan
  • CheJordan

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 19 Nov 2013

#837

Posted 19 November 2013 - 01:27 PM

Let's play GTA United Multiplayer now? 

  • Ss4gogeta0 likes this

RangerRon
  • RangerRon

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Aug 2009

#838

Posted 22 December 2013 - 10:03 AM

The pool table in the Greasy Chopper is a little off when playing pool

but the one in marcos is fine.

 

Any idea why?


Ss4gogeta0
  • Ss4gogeta0

    Huelga birds in the air and we're chargin with spears

  • Members
  • Joined: 24 May 2011
  • United-States

#839

Posted 22 December 2013 - 10:25 AM

The pool table in the Greasy Chopper is a little off when playing pool

but the one in marcos is fine.

 

Any idea why?

probably just a collision glitch or an offset glitch... nothing too major


Wolf247
  • Wolf247

    Writer

  • Members
  • Joined: 19 Aug 2013
  • Serbia

#840

Posted 02 January 2014 - 11:23 PM Edited by Wolf247, 02 January 2014 - 11:26 PM.

I have some problems with my game. I've bought it, but it's not the original game, because the original is hard to find in my country. Any link that could help me? So far the links on this forum just damaged my game, luckly I had backup. Anywho, will you please help me, no matter that I don't have the original game? By the way, I just need a good and legit US Patch, which I fail to find.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users