Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Installed my map - GTA wont start!

2 replies to this topic
Jenkis
  • Jenkis

    Bad Guy

  • Members
  • Joined: 06 Sep 2006

#1

Posted 14 November 2012 - 09:23 AM Edited by Jenkis, 14 November 2012 - 01:12 PM.

Hey guys, I've made a little Sh*tty island to test how things goes with CityScape I used Stilldre's guide everything went well... but now game dont start!

I got fresh install of GTA IV (no patches)

I've checked game before adding mod. it Worked.

after adding lines to gta.dat and adding all files with OpenIV. game doesnt start at all

It shows Razor's logo thats it...


umm

Heres some files

IDE:
CODE
#This's a GIMS generated file
#
#base
objs
isle0, ctscp, 2000, 12582912, 0, -109.629, -109.629, -12.1813, 109.629, 109.629, 12.1813, 0.0, 0.0, -4.76837e-007, 155.516, null
isle1, ctscp, 2000, 12582912, 0, -109.629, -109.629, -15.444, 109.629, 109.629, 15.444, 0.0, 0.0, 0.0, 155.806, null
isle2, ctscp, 2000, 12582912, 0, -109.629, -109.629, -15.3069, 109.629, 109.629, 15.3069, 0.0, 0.0, -4.76837e-007, 155.792, null
isle3, ctscp, 2000, 12582912, 0, -109.629, -109.629, -15.4584, 109.629, 109.629, 15.4584, 0.0, 0.0, 0.0, 155.807, null
end


WPL:

CODE
# GTA IV Binary Placement File
version 3
inst
1040.449, 2219.086, 0.8171048, 0, 0, 0, 1, hash:1286728230, 384, -1, 0, -1
1259.706, 2219.086, 4.080779, 0, 0, 0, 1, hash:1523713650, 384, -1, 0, -1
1040.449, 2438.344, 3.942734, 0, 0, 0, 1, hash:539758875, 384, -1, 0, -1
1259.706, 2438.344, 4.095233, 0, 0, 0, 1, hash:1037782137, 384, -1, 0, -1
end
grge
end
cars
end
tcyc
end
mlop
end
lodm
end
slow
end
blok
end



I added lines to GTA.dat

IDE and IPL lines but now i've noticed that there is no IPL file?

and while I was watching guide there was no such thing as making IPL? does IPL is same as WPL or wtf?!


btw I've made new .img added all files it shows everything nicely in OpenIV

Thanks in advance lads!.


EDIT: REINSTALLED GTA, OPENIV ... everything works perfect

aacclapd
  • aacclapd

    Map Modder

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2012

#2

Posted 14 November 2012 - 09:48 AM

IPL is the same as WPL so you need to put there the path for your map's main WPL file.
just copy the IDE line and replace IDE by IPL to make it easier.

Jenkis
  • Jenkis

    Bad Guy

  • Members
  • Joined: 06 Sep 2006

#3

Posted 14 November 2012 - 11:03 AM

I did that before... i wrote path of IDE and i wrote path of IPL aswell.. I added img path aswell in .txt file... but game just not working... Uninstalled game now... Installing newest EFLC , what about patches? can i Install newest? 1.0.7.0 ? Is it Moddable?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users