Quantcast

Jump to content

» «
Photo

And...A crash.

4 replies to this topic
Driftking120
  • Driftking120

    Madman

  • Members
  • Joined: 16 Jun 2010

#1

Posted 05 November 2012 - 10:21 PM Edited by Driftking120, 08 November 2012 - 11:02 AM.

Hello all,
I just a couple of days ago decided to reinstall Windows and ever since GTA SA has been giving me a headache.
OS: Windows 7 Ultimate
GPU: NVIDIA MSI 580GTX Lighting Xtreme Edition 3GB
CPU: Intel Core i7 2700k
RAM: 8GB
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: gta_sa_compact.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 427101ca
Fault Module Name: gta_sa_compact.exe
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 427101ca
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00005cbc
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 918f
Additional Information 2: 918f57c2c712268c9de209d0baa2bbb0
Additional Information 3: 8fed
Additional Information 4: 8fedab785193ce34b4993e398ae1f0f9
I only installed SRT3, but I know how to install it as I've done it multiple times before. This happened right after I reinstalled windows
*SOLVED* just had to do each bulk replace individually and rebuild the archive, probably the SRT3 .lod mod with all of it's files overloaded IMG Manager and corrupted the .img

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#2

Posted 05 November 2012 - 10:32 PM

Did you delete the gta_sa.set file?

Driftking120
  • Driftking120

    Madman

  • Members
  • Joined: 16 Jun 2010

#3

Posted 05 November 2012 - 10:48 PM

Yup, Still the same exact error, word for word. Do you think that a recent Windows Update or security setting could have stop CLEO from function correctly? the only file SRT3 requires CLEO for is memory512.cs.

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#4

Posted 05 November 2012 - 10:59 PM

You say that the game as installed from the DVD and with that DVD in the drive plays fine without any modifications?

Driftking120
  • Driftking120

    Madman

  • Members
  • Joined: 16 Jun 2010

#5

Posted 05 November 2012 - 11:11 PM

I haven't tried running it without mods for a LONG LONG time, I installed it using the DVD, my DVD was a V2 DVD so I went and downgraded NOT by the downgrader, but by this: http://grandtheftaut...0_to_v10;105439, as last time I tried, the downgrader would make the game crash. the gta_sa_compact.exe is listener's EXE that is included because the default EXE included above does not work for cleo.
I've used all of the mentioned mods before, except I used IMG Manager 2.0 Beta instead of IMG Manager 1.5, although I've also tried reinstalling using IMG Manager 1.5 with the same results, which leads me to believe it is somehow security or Windows Update related although I do NOT have any antivirus installed and the last time it was working I did not have any antivirus installed.
Is their a way to decode that error message that I posted, to see what file it's crashing at?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users