Quantcast

Jump to content

» «
Photo

IMG Organizer

49 replies to this topic
damiann69
  • damiann69

    He he

  • Members
  • Joined: 01 Feb 2011
  • Poland

#31

Posted 13 May 2013 - 04:29 PM

Did anybody tried it with a lot of mods installed? May It change (in plus) anything with stability?

Nori Yaro
  • Nori Yaro

    .

  • BUSTED!
  • Joined: 08 Aug 2012

#32

Posted 13 May 2013 - 04:55 PM

This doesn't work with Lod Mod for some reason. It's related with IMG Limiter.

fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009

#33

Posted 13 May 2013 - 06:59 PM

QUOTE (Nori Yaro @ Monday, May 13 2013, 18:55)
This doesn't work with Lod Mod for some reason. It's related with IMG Limiter.

I can't help people who are ignorant and say "it doesn't work".
It could mean thousand of different things.

ThirteenAG
  • ThirteenAG

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 29 Dec 2008

#34

Posted 13 May 2013 - 07:01 PM

QUOTE (damiann69 @ Monday, May 13 2013, 20:29)
Did anybody tried it with a lot of mods installed? May It change (in plus) anything with stability?

I'm using v4.0 with a lot of mods, no issues noticed.

Nori Yaro
  • Nori Yaro

    .

  • BUSTED!
  • Joined: 08 Aug 2012

#35

Posted 13 May 2013 - 08:01 PM

QUOTE (fastman92 @ Monday, May 13 2013, 18:59)
QUOTE (Nori Yaro @ Monday, May 13 2013, 18:55)
This doesn't work with Lod Mod for some reason. It's related with IMG Limiter.

I can't help people who are ignorant and say "it doesn't work".
It could mean thousand of different things.

I'm not ignorant. I did a lot of testing and the problem seems to be related with IMG Limiter. This is talking about BLITZ's Lod Mod.

fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009

#36

Posted 13 May 2013 - 08:48 PM

I'll try to help to help you when i'll get time, probably tommorow.

Pck26pro
  • Pck26pro

    Who Care ?

  • Members
  • Joined: 31 Jul 2012

#37

Posted 03 July 2013 - 05:47 AM Edited by Pck26pro, 06 July 2013 - 03:42 AM.

Fastman92 Thx for your IMG Organizer 5.1 !

Now i can add some mods to my gta sa biggrin.gif

This nice ! i don't see any bug in my map biggrin.gif

user posted image


user posted image


EDIT :
Here for you all how to install IMG Organizer 5.1 by Fastman92 biggrin.gif

ngaliwet
  • ngaliwet

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Jun 2008

#38

Posted 30 October 2013 - 09:23 AM

thanks bro fastman92 for awesome useful img organizer, now i can continue adding hq mods to my gta san andreas :cookie:

 

 

but i have little problem, now gta garage mod manager (GGMM 2.3c) don't work proverly, it can't preview vehicle again. is there any way for preview 3d model installed vehicle without enter the san andreas game?

or is there any another tool to view vehicle just like GGMM for san andreas ?


fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009

#39

Posted 30 October 2013 - 05:17 PM Edited by fastman92, 30 October 2013 - 05:18 PM.

thanks bro fastman92 for awesome useful img organizer, now i can continue adding hq mods to my gta san andreas :cookie:
 
 
but i have little problem, now gta garage mod manager (GGMM 2.3c) don't work proverly, it can't preview vehicle again. is there any way for preview 3d model installed vehicle without enter the san andreas game?
or is there any another tool to view vehicle just like GGMM for san andreas ?

It might not work because of new keyword 'IMGLIST' in gta.dat and a TXT file.
IMGLIST is originally implemented in GTA IV, now available in GTA SA.
GGMM, MeD (map editor) and other programs don't support it, this keyword is supported in GTA SA when IMG & Stream Limit Adjuster 3.0 is installed.

Every problem has a solution.

This solution applies to IMG Organizer 5.1 version only. images.txt entries may be different in other versions and copying them from this post and putting into gta.dat may cause a game to crash because of wrong archive(s).

Use notepad to open 'data\gta.dat'

Find a line where you added entry
'IMGLIST data\images.txt'

Remove this line and replace it to IMG keywords with paths from 'data\images.txt'

If you open 'data\images.txt' in Notepad, you'll see:
anim\anim.img
models\paths.img
models\pedprops.img
....
Analogously you should put IMG entries to gta.dat as such:
IMG anim\anim.img
IMG models\paths.img
IMG models\pedprops.img
...
This are all entries from IMG Organizer 5.1 'data\images.txt' with added keyword IMG to be put into gta.dat:
#IMG Organizer 5.1
IMG anim\anim.img
IMG models\paths.img
IMG models\pedprops.img
IMG models\radar.img
IMG models\txd.img
IMG models\weapons.img
IMG models\vehicles.img

IMG data\maps\country\countn2.img
IMG data\maps\country\countrye.img
IMG data\maps\country\countryN.img
IMG data\maps\country\countryS.img
IMG data\maps\country\countryW.img
IMG data\maps\country\counxref.img

IMG data\maps\generic\barriers.img
IMG data\maps\generic\dynamic.img
IMG data\maps\generic\dynamic2.img
IMG data\maps\generic\multiobj.img
IMG data\maps\generic\procobj.img
IMG data\maps\generic\vegepart.img

IMG data\maps\leveldes\levelmap.img
IMG data\maps\leveldes\levelxre.img
IMG data\maps\leveldes\seabed.img

IMG data\maps\LA\LAe.img
IMG data\maps\LA\LAe2.img
IMG data\maps\LA\LAhills.img
IMG data\maps\LA\LAn.img
IMG data\maps\LA\LAn2.img
IMG data\maps\LA\LAs.img
IMG data\maps\LA\LAs2.img
IMG data\maps\LA\LAw.img
IMG data\maps\LA\LAw2.img
IMG data\maps\LA\LaWn.img
IMG data\maps\LA\LAxref.img

IMG data\maps\SF\SFe.img
IMG data\maps\SF\SFn.img
IMG data\maps\SF\SFs.img
IMG data\maps\SF\SFSe.img
IMG data\maps\SF\SFw.img
IMG data\maps\SF\SFxref.img

IMG data\maps\vegas\vegasE.img
IMG data\maps\vegas\VegasN.img
IMG data\maps\vegas\VegasS.img
IMG data\maps\vegas\VegasW.img
IMG data\maps\vegas\vegaxref.img

IMG data\maps\interior\propext.img

IMG data\maps\interior\gen_int1.img
IMG data\maps\interior\gen_int2.img
IMG data\maps\interior\gen_int3.img
IMG data\maps\interior\gen_int4.img
IMG data\maps\interior\gen_int5.img
IMG data\maps\interior\gen_intb.img
IMG data\maps\interior\int_cont.img
IMG data\maps\interior\int_LA.img
IMG data\maps\interior\int_SF.img
IMG data\maps\interior\int_veg.img
IMG data\maps\interior\props.img
IMG data\maps\interior\props2.img
IMG data\maps\interior\savehous.img
IMG data\maps\interior\stadint.img
As previously written, please replace IMGLIST DATA\IMAGES.TXT with all these lines.

Rizky Rizaldi
  • Rizky Rizaldi

    IMasterFX's another Nick

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2013
  • None

#40

Posted 09 December 2013 - 01:40 PM

Great mod

 

I have a problem. After Installing SRT3 and run your IMG Organizer, 6 new LoD is kept in it, is it alright?


BLlTZ
  • BLlTZ

    Typical behaviour for someone with your condition.

  • Members
  • Joined: 04 Apr 2008
  • None

#41

Posted 09 December 2013 - 01:48 PM

Just SRt3 ? Or LOD included as well ?


fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009

#42

Posted 09 December 2013 - 09:10 PM

Great mod
 
I have a problem. After Installing SRT3 and run your IMG Organizer, 6 new LoD is kept in it, is it alright?


Files left in gta3.img, it's all good, BLITZ added some files that are unknown to IMG Organizer - they don't exist in standard game.
Unknown files will be just left over in gta3.img / gta_int.img depending on where they are.

beni31
  • beni31

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Feb 2014
  • France

#43

Posted 26 February 2014 - 10:51 PM Edited by beni31, 26 February 2014 - 10:52 PM.

Hi Fastman92

Thanks for your solution and your work!!!

I follow your tuto video on youtube and when I open "IMG Organizer.Bat" the "Cmd.exe" write :

 

can't find C:\Program files <x86>\ Rockstar Games \ San Andreas \ IMG_Organizer.log

 

I don't know what is the problem, I need som help and If you want more informations tell me


NcShane
  • NcShane

    Hard game.

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2013
  • China

#44

Posted 27 February 2014 - 04:56 AM

That's the tool cleaning old log file. You will see the log file after process.


beni31
  • beni31

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Feb 2014
  • France

#45

Posted 27 February 2014 - 08:42 AM Edited by beni31, 27 February 2014 - 08:46 AM.

The process don't begin because all files are not found.

Look at the cmd.exe view

 

http://zupimages.net...=14/09/8bpx.jpg


NcShane
  • NcShane

    Hard game.

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2013
  • China

#46

Posted 27 February 2014 - 02:46 PM

 

- Run IMG_organizer.bat as ADMINISTRATOR. It's especially important when using a script on Vista/Seven/Eight with UAC enabled.

 

"Access refused". So try to run as administrator.


beni31
  • beni31

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Feb 2014
  • France

#47

Posted 27 February 2014 - 03:41 PM

I already open with right click and run as administrator but not change.

I don't know if necessary a special script ?


zmudziak32
  • zmudziak32

    Thug

  • Members
  • Joined: 14 Dec 2007

#48

Posted 27 February 2014 - 03:50 PM

Uncheck read-only for gta3.img and gta_int.img


fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009

#49

Posted 27 February 2014 - 04:50 PM

I'm not sure if Access refused is a common problem of some Windows Vista / Seven users.
For some unknown reason they can't just open .bat file and wait easily.

Please read this post.
http://www.gtaforums...st&p=1062396097
Follow steps written and IMG_organizer.bat must work.

And yes, IMG Organizer has fastman92 IMG Console that supports IMG archives up to 8 TB.

beni31
  • beni31

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Feb 2014
  • France

#50

Posted 27 February 2014 - 04:58 PM Edited by beni31, 27 February 2014 - 04:59 PM.

A great great great Thanks for your help !!!

I've swiched off the UAC windows control and the program cmd.exe run good.

The game is running correctly 

Thanks fastman92, zmudziak32 and NcShane for all





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users