Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Problems About CLEO.ASI Files

3 replies to this topic
TheeraPhat MarTin
  • TheeraPhat MarTin

    MytHunTer-Team

  • Members
  • Joined: 22 Oct 2012

#1

Posted 26 October 2012 - 07:43 AM

======================================================
>>>>>>>>>>>>>>> Problems About CLEO3 Modification <<<<<<<<<<<<<<<
======================================================
After i install cleo3 my game can't start forever
I hear someone said try delete cleo.asi and you game will back to normal.
YES, is true when i delete it my game back to normal.
But i want to play cleo script , can anybody help?
======================================================
*** Thank you For everyone that help me
======================================================
Sorry For My Bad English.
======================================================

Jack
  • Jack

    wanted level modifications

  • Feroci
  • Joined: 06 Dec 2011
  • Serbia

#2

Posted 26 October 2012 - 07:57 AM

Remove all mods (especially CLEO) and then run the game with CLEO files installed - to make sure that some mod isn't causing your problem.
  • TheeraPhat MarTin likes this

ED-E
  • ED-E

    War. War never changes.

  • Members
  • Joined: 31 May 2010
  • None

#3

Posted 13 November 2012 - 08:59 PM Edited by The_Sorrow, 13 November 2012 - 09:10 PM.

QUOTE (TheeraPhat MarTin @ Friday, Oct 26 2012, 07:43)
======================================================
>>>>>>>>>>>>>>> Problems About CLEO3 Modification <<<<<<<<<<<<<<<
======================================================
After i install cleo3 my game can't start forever
I hear someone said try delete cleo.asi and you game will back to normal.
YES, is true when i delete it my game back to normal.
But i want to play cleo script , can anybody help?
======================================================
*** Thank you For everyone that help me
======================================================
Sorry For My Bad English.
======================================================

You installed CLEO and your game wouldn't run.

Someone told you to delete ' CLEO.asi ' - Removes the CLEO feature so of course your game would run properly without it.

Reinstall CLEO and make sure that you run the CLEO setup in administrator mode (Worked for me)
  • TheeraPhat MarTin likes this

TheeraPhat MarTin
  • TheeraPhat MarTin

    MytHunTer-Team

  • Members
  • Joined: 22 Oct 2012

#4

Posted 01 October 2013 - 03:39 PM

Thank's for all help. Now my game can run perfectly  :lol:





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users