Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Improved Vehicle Features

384 replies to this topic
aStiffSausage
  • aStiffSausage

    Formerly Oksu

  • Members
  • Joined: 30 Sep 2010
  • Finland

#31

Posted 29 October 2012 - 07:26 AM

@methodunderg

If I'm right, you need head.cs from v1.0 to have working low/high distance lights, otherwise they look like that. Or just use original textures for headlight and headlight1 in particle.txd.

Methical
  • Methical

    Gramps

  • Members
  • Joined: 23 May 2008
  • New-Zealand

#32

Posted 29 October 2012 - 08:20 AM

It was the headlight textures in particle.txd

I was certain that I had an original particle.txd, as I had only installed SRT 2012, Perfect Vegetation 2 and BSOR.

I have an original copy of SA on my computer, that I copy over everytime I want to "re-install" SA .. I must've accidentally @ some point, copied my particle/effects mod over top of the original SA files.

Dumbass-Productions
  • Dumbass-Productions

    Homie

  • Members
  • Joined: 17 Oct 2010
  • Austria

#33

Posted 29 October 2012 - 06:35 PM

Great new features, keep it up icon14.gif

Btw I know it's off-topic but is there any way to enable corona reflections at rainy weather for all graphic cards like you did it with lensflares? They only appear on older graphic cards (like on my 7300LE) but not on the newer ones (e.g. G310)

iLiR
  • iLiR

    Spinnin'

  • Members
  • Joined: 13 Jan 2009
  • Macedonia

#34

Posted 30 October 2012 - 08:13 AM

Great tutorial back there. Hope it will help many people smile.gif

SkylineGTRFreak
  • SkylineGTRFreak

    Blackhawk lover

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2010

#35

Posted 30 October 2012 - 09:14 PM

QUOTE (Junior_Djjr @ Monday, Oct 29 2012, 01:35)
I never had problems with this mod... but the mod I posted on my blog and most people had

the mod seems to be incompatible with the fastloader.asi (not for me) and others peoples simply have an "error in NewOpcodes.cleo" when imvehft.asi is installed

my friend had problems with the mod, an error appeared
the introduction of 0x7c910ef4, made reference to memory 0xfffffff8
and 0x005d5ca2 to 0x11799000

He said that after making the backup of data folder, the mod began to work


btw: new idea of an visitor of my blog send to me: airplane lights

Airplane lights are actually already possible, I'm using them on some/many of my aircraft mods:

user posted image



But what I am wondering is, if it was possible to have a script to have working gears on helicopters? I always wanted something like that for my mods^^

Junior_Djjr
  • Junior_Djjr

    BMS - Brazilian Modding Studio

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2011
  • Brazil

#36

Posted 30 October 2012 - 09:21 PM

QUOTE (SkylineGTRFreak @ Tuesday, Oct 30 2012, 21:14)
QUOTE (Junior_Djjr @ Monday, Oct 29 2012, 01:35)

btw: new idea of an visitor of my blog send to me: airplane lights

Airplane lights are actually already possible, I'm using them on some/many of my aircraft mods

but... and textures changing with the lights blinking?

Los Santos citizen
  • Los Santos citizen

    Chicks Dig Giant Robots

  • Members
  • Joined: 03 Jul 2012
  • None

#37

Posted 30 October 2012 - 10:05 PM

Ok I'm Back to say i fixed it every time i start the game i have to lower the resolution to make it work

Lucas_Celli
  • Lucas_Celli

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Nov 2012

#38

Posted 02 November 2012 - 02:15 AM

nice mod, i like this! Good Work, sorry my bad english

_DK
  • _DK

    gta3 cleo

  • Feroci Racing
  • Joined: 12 Apr 2009
  • None

#39

Posted 06 November 2012 - 01:50 PM Edited by DK22Pac, 06 November 2012 - 02:00 PM.

Extras inside moving components.
user posted image

user posted image

nabnabnabn
  • nabnabnabn

    Xbox modder

  • Members
  • Joined: 18 Aug 2008

#40

Posted 06 November 2012 - 02:36 PM

great work! smile.gif

suggestion:

make the engine shakes when it's started, including exhausts

LINK/2012
  • LINK/2012

    LIVIN' IN CODE

  • Feroci Racing
  • Joined: 30 Jan 2011
  • Brazil

#41

Posted 06 November 2012 - 03:43 PM

Cool!
Hey nab, now you can make the Sentinel extras in a properly way smile.gif

nabnabnabn
  • nabnabnabn

    Xbox modder

  • Members
  • Joined: 18 Aug 2008

#42

Posted 06 November 2012 - 06:13 PM

yep, finelly! biggrin.gif

also would it be possible to use them on diffrent parts with the same extra?
for example:

-chassis
--extra1
--bonnet_dummy
---bonnet_ok
---extra1
--boot_dummy
---boot_ok
---extra1

so when the extra1 shows up in the game it would be separated, part of it on boot, other on bonnet and the other on chassis.

that would be a lot better I think

Jur1zz
  • Jur1zz

    Playa

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2009

#43

Posted 06 November 2012 - 07:26 PM

QUOTE (DK22Pac @ Tuesday, Nov 6 2012, 15:50)
Extras inside moving components.

Great! I needed this so mutch


QUOTE (nabnabnabn @ Tuesday, Nov 6 2012, 20:13)
yep, finelly!  biggrin.gif

also would it be possible to use them on diffrent parts with the same extra?
for example:

-chassis
--extra1
--bonnet_dummy
---bonnet_ok
---extra1
--boot_dummy
---boot_ok
---extra1

so when the extra1 shows up in the game it would be separated, part of it on boot, other on bonnet and the other on chassis.

that would be a lot better I think

Yes, i would like this one too

Krazy_Eddie
  • Krazy_Eddie

    Guth3D Owner

  • Members
  • Joined: 02 Aug 2011

#44

Posted 08 November 2012 - 12:36 AM

I've been having problems with this mod, it worked once for me, but now crashes both SP and SA-MP halfway through loading into the game

i have the textures where they should be, the ASI Plugin, CLEO 4 and a few CLEO scripts, and only two "mods" (both for IVLM)

I have tried reinstalling SA, installing SA in a different directory, removing the CLEO scripts and ASI, and even tried just an ASI loader and ImVehFt, but it still crashed, any idea what I am doing wrong?

aStiffSausage
  • aStiffSausage

    Formerly Oksu

  • Members
  • Joined: 30 Sep 2010
  • Finland

#45

Posted 08 November 2012 - 09:52 AM

@DK22Pac
Now that you've made extras in moving components, can you also make them damageable?

SkylineGTRFreak
  • SkylineGTRFreak

    Blackhawk lover

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2010

#46

Posted 08 November 2012 - 05:39 PM

QUOTE (nabnabnabn @ Tuesday, Nov 6 2012, 19:13)
yep, finelly! biggrin.gif

also would it be possible to use them on diffrent parts with the same extra?
for example:

-chassis
--extra1
--bonnet_dummy
---bonnet_ok
---extra1
--boot_dummy
---boot_ok
---extra1

so when the extra1 shows up in the game it would be separated, part of it on boot, other on bonnet and the other on chassis.

that would be a lot better I think

This. I wanted this for so long biggrin.gif

_DK
  • _DK

    gta3 cleo

  • Feroci Racing
  • Joined: 12 Apr 2009
  • None

#47

Posted 09 November 2012 - 10:01 PM Edited by DK22Pac, 09 November 2012 - 10:06 PM.

Ok guys. Ill make totally new system for extras. So if you have any suggestions, post here.
For this time I have choosed this format
CODE
extra_<extraSpawningSlotId>_<extraSpawningSlotType>_<extraGroupId>

@Eddie looks like you have problems with textures (if it crashes at half-loading). Have you any error report?
@oksu maybe...

Driftking120
  • Driftking120

    Madman

  • Members
  • Joined: 16 Jun 2010

#48

Posted 10 November 2012 - 11:22 AM Edited by Driftking120, 10 November 2012 - 11:24 AM.

Hi DK22Pac,
Your ImVehLM is awesome! Although I was wondering, is it possible for ImVehLM to affect only specific vehicles? Possibly through the use of ID numbers? I'm asking because I love Mad_Driver10's Ford Shelby GT500, although I'm not willing to sacrifice every vehicle in the game lights not working, for one vehicle having working lights. Also, can you bundle some sort of up/down lights system, as Alexander_Blade's Up/Down Lights does not work for my .EXE version(Listener's .EXE, Only way I can get CLEO to work).

Masny
  • Masny

    Member Since 16 Feb 2007

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2009

#49

Posted 10 November 2012 - 06:02 PM

I have suggestion. Its possible to make collision to cars doors? Like in GTA IV where you cant go through doors.

Convetors
  • Convetors

    Suddently its Me !

  • Members
  • Joined: 04 Aug 2010

#50

Posted 10 November 2012 - 09:25 PM

QUOTE (Masny @ Saturday, Nov 10 2012, 18:02)
I have suggestion. Its possible to make collision to cars doors? Like in GTA IV where you cant go through doors.

it can be done by CLEO script . attach an invisible Object to the Door dummy biggrin.gif ! but it wont be realistic. it will stop player from runing in it But not Perfect . i can't Creat it stoped Modding. thiss year is important for me in study

_DK
  • _DK

    gta3 cleo

  • Feroci Racing
  • Joined: 12 Apr 2009
  • None

#51

Posted 13 November 2012 - 10:16 PM

GTA3 version.
user posted image

riquenunes
  • riquenunes

    Soldier

  • Members
  • Joined: 28 Apr 2008
  • Brazil

#52

Posted 13 November 2012 - 11:54 PM

Hooly sh*t. This is way too cool. Any chance for a VC version? It will be awesome having this + MVL.

_DK
  • _DK

    gta3 cleo

  • Feroci Racing
  • Joined: 12 Apr 2009
  • None

#53

Posted 16 November 2012 - 12:12 PM

I think it won't be compatible with MVL. Because these mods use same 'technique of realisation' (patching/replacing game functions).

GamerShotgun
  • GamerShotgun

    The main protagonist.

  • Members
  • Joined: 03 Oct 2005

#54

Posted 25 November 2012 - 11:02 PM

It would be soo cool if you and maxorator could team up and implement things like these in MVL.

alayanrole
  • alayanrole

    El Danza Kuduro!

  • Members
  • Joined: 20 May 2011
  • None

#55

Posted 29 November 2012 - 09:47 AM

Hi DK22Pac your mods looks so awesome! but why is in my game it always crashing? because the newOpcodes.cleo? angry.gif angry.gif angry.gif

ToyGT_one
  • ToyGT_one

    Playa

  • Members
  • Joined: 17 Sep 2012
  • None

#56

Posted 03 December 2012 - 12:09 PM Edited by ToyGT_one, 03 December 2012 - 12:59 PM.

I love this mod.
does it works with samp?
EDit: Its works with samp.

IZ_INC
  • IZ_INC

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Sep 2011

#57

Posted 03 December 2012 - 06:05 PM

Hi dk22pac , first i wanna say i realy enjoy your scripts , im using it to all my cars
and it just great , first time i could light anything i want with any texture i would like and that it just awesome .

I want to know when the you will realse the extra on moving parts script , it would be so great to have it .
Im also want to know if you can make a script to have a diffrent display on the car trip coumpter like gear mode when you drive foward it will be in D and when you drive back it will show R . , or a key to change the trip display info , i dont sure if this things are possible but they will add to the car realisem that this scripts cretaing.

Oh and one thing i realy realy like to know if its possible to do an airbag that will go with damage system , i know it can be as a part of the model but it depoly even on small crashes , so if it can be deploy by the speed of the crash and by location (front,rear or side so a diffrent airbags for diffrent crashes) it would be realy sick and maybe after 3-5 secondes of game time a deflatied model of the air bags would apper. i know this can be possible in iv. Maybe you can create the air bag model to show as an extra after a crash like 35mph and on . Any way do you think it is possible in any sort of way ?

night-hawk-34
  • night-hawk-34

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2012

#58

Posted 18 December 2012 - 06:00 AM Edited by night-hawk-34, 29 December 2012 - 03:19 PM.

i have weird problem after installing this mod,it does work great and everything .
but all cars have black color,and it is can not be changed in anyway ?. notify.gif
and after removing the mod,all cars have their normal colors.
i hope this bug can be fixed whatsthat.gif .
thanks.


problem problem solved. smile.gif
the reason was because of file named "carcols.asi". and i had to delete it.

Curlyzed
  • Curlyzed

    Curlyzed

  • Members
  • Joined: 15 Dec 2012

#59

Posted 25 December 2012 - 01:22 AM

When I first put your mod at my gta folder, it work perfectly.. I can see how beautiful those car with this.. After 5 hours, I dont know why and how it happen, my game crash in 50% loading.. I try to find another download, try every way and chance if maybe i messed something, make gta clean directory and do all the everything that can i do on my f*ck_ng many hours time.. but it's still crashing.. I see your comment above, and you say that's a texture problem.. I really love your mods.. I hope you can help me..

btw, I tried to makes my english better.. I'm a Indonesian, so i'm sorry if that annoying.. XD

heydudepritzi
  • heydudepritzi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Jan 2013

#60

Posted 16 January 2013 - 09:45 AM

Hey buddy.. plz help on this ...
That imvehft makes my game crash while midpoint of loading bar..
i chked several forums...nd som says its problems of newopcodes.cleo....
i have CLEO4.. what should i do ??? plz give me som solutionsss...




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users