Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Head dissapears in cutscenes.

1 reply to this topic
SkyReaper2014
  • SkyReaper2014

    Paleto Bay Resident

  • Members
  • Joined: 07 Sep 2012
  • United-States

#1

Posted 21 October 2012 - 03:28 AM Edited by FI_pr0t0typ3, 21 October 2012 - 06:21 AM.

I rigged the my head mesh and everything.

When i got in game it worked fine (other than being solid black in interiors).

But if i start a cutscene the head dissapears,all in its place are teeth and hair. sad.gif

Do i need to rig it differently?Is their a tut confused.gif ?

UPDATE: The hair also dissapears now that i modded it too

aacclapd
  • aacclapd

    Map Modder

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2012

#2

Posted 21 October 2012 - 12:27 PM

QUOTE (FI_pr0t0typ3 @ Sunday, Oct 21 2012, 04:28)
I rigged the my head mesh and everything.

When i got in game it worked fine (other than being solid black in interiors).

But if i start a cutscene the head dissapears,all in its place are teeth and hair. sad.gif

Do i need to rig it differently?Is their a tut confused.gif ?

UPDATE: The hair also dissapears now that i modded it too

funny, jajaj
that problem happens for all people that modify player ped, dont worry, you're not the only one.
dont know the exact reason why this happens but it may have something to do with the cutscene peds that are in diferent .img that the componentpeds.img
in componentpeds.img there are the peds that follow you in the missions, or peds you kill, but for cutscenes there are diferent peds
i think you should modify cutscene peds also
they are in cutprops.img in anim folder




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users