Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Models loading wait

8 replies to this topic
Hacker?pcs
  • Hacker?pcs

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Oct 2012

#1

Posted 15 October 2012 - 12:28 AM Edited by Hacker?pcs, 19 October 2012 - 06:26 PM.

Hi. I have a problem with GTA:SA. Sometimes (many really) models take some time to load like the below picture

user posted image

My San Andreas is 1.0, in Win98 compatibility with SA Limit Adjuster Alpha 8. The only mods I have installed are SRt3 2012 Mipmap Edition
http://www.gtaforums...howtopic=323180
and High Quality/HD GTA Cars
http://www.gtaforums...howtopic=303247
http://www.thegtapla...les-tri-pack-sa

Does anyone know how to fix this? Thanks in advance.

LINK/2012
  • LINK/2012

    LIVIN' IN CODE

  • Feroci Racing
  • Joined: 30 Jan 2011
  • Brazil

#2

Posted 15 October 2012 - 12:35 AM

Try this
http://www.mediafire...3d9zkosiod9o8e5

Hacker?pcs
  • Hacker?pcs

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Oct 2012

#3

Posted 17 October 2012 - 04:53 PM

Didn't work...

user posted image

user posted image

ZAZ
  • ZAZ

    Kernlochbohrer

  • Members
  • Joined: 10 Jan 2005
  • European-Union

#4

Posted 17 October 2012 - 07:53 PM

QUOTE (Hacker?pcs @ Monday, Oct 15 2012, 01:28)
My San Andreas is 1.0, in Win98 compatibility with SA Limit Adjuster Alpha 8.

what means in Win98 compatibility?
do you start the game by rightclick on exe in Win98 compatibility?

-----

open salimits.ini and edit this option (remove the hash #)
; Streaming Memory (in MB's)
Streaming Memory=1024

Hacker?pcs
  • Hacker?pcs

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Oct 2012

#5

Posted 17 October 2012 - 08:10 PM Edited by Hacker?pcs, 17 October 2012 - 09:57 PM.

QUOTE (ZAZ @ Wednesday, Oct 17 2012, 19:53)
QUOTE (Hacker?pcs @ Monday, Oct 15 2012, 01:28)
My San Andreas is 1.0, in Win98 compatibility with SA Limit Adjuster Alpha 8.

what means in Win98 compatibility?
do you start the game by rightclick on exe in Win98 compatibility?

-----

open salimits.ini and edit this option (remove the hash #)
; Streaming Memory (in MB's)
Streaming Memory=1024

Yes, I've read it resolves problems.

Another problem I'm having now is that my game have constant crashes, it minimizes and closes (this is not happened by your suggestion, it happened before, I am just saying it here).

TheGodfather.
  • TheGodfather.

    Nobody likes me here...I think...

  • Members
  • Joined: 19 Jun 2012

#6

Posted 18 October 2012 - 12:48 AM

Are you using any sort of ENB ??

Hacker?pcs
  • Hacker?pcs

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Oct 2012

#7

Posted 18 October 2012 - 12:59 AM

QUOTE (arijitsen @ Thursday, Oct 18 2012, 00:48)
Are you using any sort of ENB ??

No.

Hacker?pcs
  • Hacker?pcs

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Oct 2012

#8

Posted 19 October 2012 - 12:38 AM

I installed GTA:SA from scratch and installed the following with the order I write them:
1. High Quality/HD GTA Cars
2. SRt3 2012 Mipmap Edition WITH the 1.0 patch
3. SA Limit Adjuster Alpha 8
4. ZAZ suggestion about Streaming Memory
5. Set gta_sa.exe to Windows 98 compatibility

BUT the game minimizes and closes after a while playing (doesn't seem to crash). Does anyone have to suggest something?

Hacker?pcs
  • Hacker?pcs

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Oct 2012

#9

Posted 19 October 2012 - 06:26 PM

I have found the problem. It is on the High Quality/HD GTA Cars BUT not on the models, on the 4 files that need to go into the data folder. I will ask in the corresponding topic if it affects the Cars mod. Thanks to ZAZ for telling me the solution to the initial problem and to Link2012 and arijitsen for taking time to read my problem and suggest something.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users