Quantcast

Jump to content

» «
Photo

OpenIV Import erreur !

5 replies to this topic
fishm8
  • fishm8

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Sep 2012

#1

Posted 27 September 2012 - 05:00 PM

Hi all, (sorry for my english)

Step by Step:

exported "ped" model from openiv.
imported odd file into max.
Edited the editable Mesh with the "Vertex" Mod.
Exported from max (no erreur)
imported in openiv, and then "head_000_r.mesh(Line 6): Too many bondes in one geometry, you can't use more than 48 bones.".

First of when you import odd files into max, they are no bones created, they are only "dummys", So I dont understand that.

And then i tried the same thing, but I did'nt change anything, and boom same thing ! So what is going on?

Please make me understand, what is the probleme. Thanks is advance.

3Doomer
  • 3Doomer

    GIMS developer

  • Members
  • Joined: 04 Apr 2007

#2

Posted 27 September 2012 - 08:19 PM

What's your GIMS IV version?

fishm8
  • fishm8

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Sep 2012

#3

Posted 28 September 2012 - 09:34 AM

My GIMS is always uptodate. So the latest one.

aacclapd
  • aacclapd

    Map Modder

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2012

#4

Posted 28 September 2012 - 01:23 PM

QUOTE (fishm8 @ Thursday, Sep 27 2012, 18:00)
Hi all, (sorry for my english)

Step by Step:

exported "ped" model from openiv.
imported odd file into max.
Edited the editable Mesh with the "Vertex" Mod.
Exported from max (no erreur)
imported in openiv, and then "head_000_r.mesh(Line 6): Too many bondes in one geometry, you can't use more than 48 bones.".

First of when you import odd files into max, they are no bones created, they are only "dummys", So I dont understand that.

And then i tried the same thing, but I did'nt change anything, and boom same thing ! So what is going on?

Please make me understand, what is the probleme. Thanks is advance.

make sure you export the model in skin modifier that was at the beggining,
you can copy the modifier, modify the model and then paste the modifier and then export.

fishm8
  • fishm8

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Sep 2012

#5

Posted 28 September 2012 - 04:17 PM

... I always have the skin modifier, I edit the "editable mesh" and "skin modifier" is still untop. I know my 3dsmax, this is a exporter or importer probleme.

aacclapd
  • aacclapd

    Map Modder

  • Members
  • Joined: 06 Jan 2012

#6

Posted 30 September 2012 - 11:53 AM

ask in openIV official post in mod showroom>tools.
direct link here




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users