Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA San Andreas Rome Mod

23 replies to this topic
RockstarModder
  • RockstarModder

    RockstarModder Team

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2012

#1

Posted 25 September 2012 - 08:24 PM Edited by RockstarModder, 30 September 2012 - 09:14 AM.

user posted image


This mod is for gta san andreas, is a total conversion, and will eliminate gta sa ,part of the magnificent rome 700 , we started from 2 days ago but we are working enough, we will give you other information in the future.

Trailer1


Trailer2



Screen

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image



Copyright By RockstarModder


Then you answer some questions,
1) We know how to use 3DS Max, and we'll use in the future to continue the project
2) There will ENB Series, very realistic
3) New pedestrians, pedestrians provabilmente ancient civilizations
4) I will Vehicles, horses, donkeys, and carriages, we will eliminate all types of cars to make the model more realistic.
5) Then, we create not only the Colosseum and the pantheon, but also throughout Rome, so there will be a great job
6) Put this map on GTA IV, I do not know yet know to create and transport maps for gta sa, gta 3 and gta vc, I've never modded GTA IV, in the sense that I never created maps for GTA IV, but there Simply carry on if this mod also on GTA IV.


RockstarModder Team


ARGENTO2050MUSICA : Map Conversion
Marco Solario : 3D Mapping
Mario Di Fonzo : Conversion Vehicle
G GTAGuideSite : Creations Mission
LeleKm1 : Images And Video Creator

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008
  • United-States

#2

Posted 25 September 2012 - 09:05 PM

Sounds interesting. If RDR was on PC, I would say, make it for that, but unfortunately it isn't. However it will work on SA, as SA has the horse mod. I can't wait to see this.

However, you should leave some cars in the mod, but have them only be obtainable via cheats/trainer. I wouldn't do all of them, otherwise you will have to deal with people bitching.

I also have a small idea that you should consider. Make the models GTA IV scale and not GTA SA scale. Reasons why.
-Simulate larger draw distance on SA.
-Ability to simulate having a slightly larger map.
-Everything won't look a little bit huge on GTA IV.

On SA it would just look like you have a further out camera and not things are tiny.

Anyways everything looks great.

RockstarModder
  • RockstarModder

    RockstarModder Team

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2012

#3

Posted 25 September 2012 - 09:13 PM

QUOTE (nkjellman @ Tuesday, Sep 25 2012, 21:05)
Sounds interesting. If RDR was on PC, I would say, make it for that, but unfortunately it isn't. However it will work on SA, as SA has the horse mod. I can't wait to see this.

However, you should leave some cars in the mod, but have them only be obtainable via cheats/trainer. I wouldn't do all of them, otherwise you will have to deal with people bitching.

I also have a small idea that you should consider. Make the models GTA IV scale and not GTA SA scale. Reasons why.
-Simulate larger draw distance on SA.
-Ability to simulate having a slightly larger map.
-Everything won't look a little bit huge on GTA IV.

On SA it would just look like you have a further out camera and not things are tiny.

Anyways everything looks great.

Sure why not, I can think of for this advice, Thanks smile.gif

_CP_
  • _CP_

    Group: Vice City Stories team

  • Feroci
  • Joined: 27 Dec 2007
  • Poland
  • Best Map 2013 "ViceCityStories PC Edition"

#4

Posted 25 September 2012 - 09:51 PM

Is this your models or various stuff from Internet?

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008
  • United-States

#5

Posted 25 September 2012 - 09:58 PM

QUOTE (City_Poke912 @ Tuesday, Sep 25 2012, 21:51)
Is this your models or various stuff from Internet?

Doesn't matter, unless he gives proper credits.

Ether way, I've always thought it would be interesting to have a mod like this that is set during a time before cars. Only one I've seen on GTA is Lost Omen for Vice City, and the Assasins Creed one that ShakingASS and zzcool were doing before. However on SA you can take advantage of the horses mod.

Now, knowing my self, I would once in a while be a show off with the left over modern vehicles that were left from GTA SA and GTA IV. However I'll still mostly play the way its meant to be played too.

RockstarModder
  • RockstarModder

    RockstarModder Team

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2012

#6

Posted 26 September 2012 - 11:20 AM

QUOTE (City_Poke912 @ Tuesday, Sep 25 2012, 21:51)
Is this your models or various stuff from Internet?

They are models that we create

RockstarModder
  • RockstarModder

    RockstarModder Team

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2012

#7

Posted 26 September 2012 - 01:54 PM

QUOTE (City_Poke912 @ Tuesday, Sep 25 2012, 21:51)
Is this your models or various stuff from Internet?

I posted the screen

DB10
  • DB10

    Blah!

  • Members
  • Joined: 03 May 2007

#8

Posted 26 September 2012 - 05:27 PM

QUOTE (RockstarModder @ Tuesday, Sep 25 2012, 20:24)
This mod is for gta san andreas, is a total conversion, and will eliminate gta sa ,part of the magnificent rome 700 , we started from 2 days ago but we are working enough, we will give you other information in the future.



A couple of things aren't clear to me. Are you recreating Ancient Rome or current day Rome? For example if your aim is to recreate Ancient Rome Piazza del Campidoglio wasn't present in that time (the construction was started in 16th century), same goes for the Spanish Steps you posted in the first post. If you're creating current day Rome it would fit, but even then you created the Colosseum in his original state.

The models look great, but try to improve you're English. The first post doesn't look really professional. Furthermore I think the name should be changed to GTA Rome, because now it looks like it's only the Colosseum and the Phanteon.

RockstarModder
  • RockstarModder

    RockstarModder Team

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2012

#9

Posted 26 September 2012 - 05:31 PM

QUOTE (DB10 @ Wednesday, Sep 26 2012, 17:27)
QUOTE (RockstarModder @ Tuesday, Sep 25 2012, 20:24)
This mod is for gta san andreas, is a total conversion, and will eliminate gta sa ,part of the magnificent rome 700 ,  we started from 2 days ago but we are working enough, we will give you other information in the future.



A couple of things aren't clear to me. Are you recreating Ancient Rome or current day Rome? For example if your aim is to recreate Ancient Rome Piazza del Campidoglio wasn't present in that time (the construction was started in 16th century), same goes for the Spanish Steps you posted in the first post. If you're creating current day Rome it would fit, but even then you created the Colosseum in his original state.

The models look great, but try to improve you're English. The first post doesn't look really professional. Furthermore I think the name should be changed to GTA Rome, because now it looks like it's only the Colosseum and the Phanteon.

Then I'll tell you, we are recreating ancient Rome, but for a change of objects we wanted to also main buildings created in the modern age;)

DB10
  • DB10

    Blah!

  • Members
  • Joined: 03 May 2007

#10

Posted 26 September 2012 - 05:55 PM

QUOTE (RockstarModder @ Wednesday, Sep 26 2012, 17:31)
QUOTE (DB10 @ Wednesday, Sep 26 2012, 17:27)
QUOTE (RockstarModder @ Tuesday, Sep 25 2012, 20:24)
This mod is for gta san andreas, is a total conversion, and will eliminate gta sa ,part of the magnificent rome 700 ,† we started from 2 days ago but we are working enough, we will give you other information in the future.



A couple of things aren't clear to me. Are you recreating Ancient Rome or current day Rome? For example if your aim is to recreate Ancient Rome Piazza del Campidoglio wasn't present in that time (the construction was started in 16th century), same goes for the Spanish Steps you posted in the first post. If you're creating current day Rome it would fit, but even then you created the Colosseum in his original state.

The models look great, but try to improve you're English. The first post doesn't look really professional. Furthermore I think the name should be changed to GTA Rome, because now it looks like it's only the Colosseum and the Phanteon.

Then I'll tell you, we are recreating ancient Rome, but for a change of objects we wanted to also main buildings created in the modern age;)

Okay sounds good, would be great if you created Forum Romanum, Circus Maximus and the Aqueducts in their original state wink.gif For some inspiration you should check this video:



Maybe this also helps:

user posted image

user posted image

RockstarModder
  • RockstarModder

    RockstarModder Team

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2012

#11

Posted 26 September 2012 - 06:01 PM Edited by RockstarModder, 26 September 2012 - 06:45 PM.

QUOTE (DB10 @ Wednesday, Sep 26 2012, 17:55)
QUOTE (RockstarModder @ Wednesday, Sep 26 2012, 17:31)
QUOTE (DB10 @ Wednesday, Sep 26 2012, 17:27)
QUOTE (RockstarModder @ Tuesday, Sep 25 2012, 20:24)
This mod is for gta san andreas, is a total conversion, and will eliminate gta sa ,part of the magnificent rome 700 ,† we started from 2 days ago but we are working enough, we will give you other information in the future.



A couple of things aren't clear to me. Are you recreating Ancient Rome or current day Rome? For example if your aim is to recreate Ancient Rome Piazza del Campidoglio wasn't present in that time (the construction was started in 16th century), same goes for the Spanish Steps you posted in the first post. If you're creating current day Rome it would fit, but even then you created the Colosseum in his original state.

The models look great, but try to improve you're English. The first post doesn't look really professional. Furthermore I think the name should be changed to GTA Rome, because now it looks like it's only the Colosseum and the Phanteon.

Then I'll tell you, we are recreating ancient Rome, but for a change of objects we wanted to also main buildings created in the modern age;)

Okay sounds good, would be great if you created Forum Romanum, Circus Maximus and the Aqueducts in their original state wink.gif For some inspiration you should check this video:



Maybe this also helps:

user posted image

user posted image

Of course we do Everything, thanks for the ideas;)

Please stick to using English on these forums, thanks - Seddo

Michael_J_Scofield
  • Michael_J_Scofield

    Peon

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2009

#12

Posted 27 September 2012 - 12:03 AM

Looks epic, can't wait to see what you guys make from it! biggrin.gif

Goodluck! smile.gif

RockstarModder
  • RockstarModder

    RockstarModder Team

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2012

#13

Posted 27 September 2012 - 12:44 PM

QUOTE (Michael_J_Scofield @ Thursday, Sep 27 2012, 00:03)
Looks epic, can't wait to see what you guys make from it! biggrin.gif

Goodluck! smile.gif

Thank you, you're trying to do something really unique smile.gif

Vito Mohebi
  • Vito Mohebi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Jun 2012

#14

Posted 27 September 2012 - 02:06 PM

Too bad you aren't making a GTA IV rome mod.

l911
  • l911

    ⒶⓌⒺⓈⓄⓂⒺ

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2008

#15

Posted 27 September 2012 - 02:17 PM

modern rome will be more cool
but still good luck with this project icon14.gif

Prometheus
  • Prometheus

  • Moderator
  • Joined: 18 Apr 2011
  • None

#16

Posted 27 September 2012 - 02:34 PM

QUOTE (RockstarModder @ Wednesday, Sep 26 2012, 11:20)
QUOTE (City_Poke912 @ Tuesday, Sep 25 2012, 21:51)
Is this your models or various stuff from Internet?

They are models that we create

Are you sure about that? Google Sketchup?


King Shady
  • King Shady

    Group:G-Modding Group:Bulletproof

  • Members
  • Joined: 10 Oct 2010
  • None

#17

Posted 27 September 2012 - 02:36 PM

You can use Assassinís Creed Brotherhood as reference . icon14.gif

RockstarModder
  • RockstarModder

    RockstarModder Team

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2012

#18

Posted 27 September 2012 - 02:48 PM

QUOTE (PrometheusX @ Thursday, Sep 27 2012, 14:34)
QUOTE (RockstarModder @ Wednesday, Sep 26 2012, 11:20)
QUOTE (City_Poke912 @ Tuesday, Sep 25 2012, 21:51)
Is this your models or various stuff from Internet?

They are models that we create

Are you sure about that? Google Sketchup?


I took pictures from google 3d;)

was the only way to find the colosseum;)

RockstarModder
  • RockstarModder

    RockstarModder Team

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2012

#19

Posted 27 September 2012 - 02:50 PM

QUOTE (King Shady @ Thursday, Sep 27 2012, 14:36)
You can use Assassinís Creed Brotherhood as reference . icon14.gif

sure wink.gif

RockstarModder
  • RockstarModder

    RockstarModder Team

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2012

#20

Posted 27 September 2012 - 02:52 PM

QUOTE (Vito Mohebi @ Thursday, Sep 27 2012, 14:06)
Too bad you aren't making a GTA IV rome mod.

I'm sorry about this, we groped but we would need much more help, but do not worry the first ofiniamo for GTA SA and then look for GTA IV;)

Prometheus
  • Prometheus

  • Moderator
  • Joined: 18 Apr 2011
  • None

#21

Posted 27 September 2012 - 02:52 PM

QUOTE (RockstarModder @ Thursday, Sep 27 2012, 14:48)
QUOTE (PrometheusX @ Thursday, Sep 27 2012, 14:34)
QUOTE (RockstarModder @ Wednesday, Sep 26 2012, 11:20)
QUOTE (City_Poke912 @ Tuesday, Sep 25 2012, 21:51)
Is this your models or various stuff from Internet?

They are models that we create

Are you sure about that? Google Sketchup?


I took pictures from google 3d;)

was the only way to find the colosseum;)

mmHmm...I don't see why you're using it as a screenshot of the mod then. confused.gif

RockstarModder
  • RockstarModder

    RockstarModder Team

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2012

#22

Posted 27 September 2012 - 02:54 PM

QUOTE (PrometheusX @ Thursday, Sep 27 2012, 14:52)
QUOTE (RockstarModder @ Thursday, Sep 27 2012, 14:48)
QUOTE (PrometheusX @ Thursday, Sep 27 2012, 14:34)
QUOTE (RockstarModder @ Wednesday, Sep 26 2012, 11:20)
QUOTE (City_Poke912 @ Tuesday, Sep 25 2012, 21:51)
Is this your models or various stuff from Internet?

They are models that we create

Are you sure about that? Google Sketchup?


I took pictures from google 3d;)

was the only way to find the colosseum;)

mmHmm...I don't see why you're using it as a screenshot of the mod then. confused.gif

SO WHY WILL, HOWEVER SHORT PUT THE MOD IS NOT AFRAID: p

ShattoleHunter
  • ShattoleHunter

    Player Hater

  • BUSTED!
  • Joined: 30 Sep 2012

#23

Posted 30 September 2012 - 09:04 AM

FANTASTIC, BEAUTIFUL MOD, YOU WILL BE TAKEN HOPE THAT THIS PROJECT, WOW FABULOUS
icon14.gif icon14.gif happy.gif

RockstarModder
  • RockstarModder

    RockstarModder Team

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Feb 2012

#24

Posted 30 September 2012 - 09:24 AM

QUOTE (ShattoleHunter @ Sunday, Sep 30 2012, 09:04)
FANTASTIC, BEAUTIFUL MOD, YOU WILL BE TAKEN HOPE THAT THIS PROJECT, WOW FABULOUS
icon14.gif icon14.gif happy.gif

thancks wink.gif go ahead with the project quiet wink.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users