Quantcast

Jump to content

» «
Photo

How to destroy the SWAT rope (0503)?

7 replies to this topic
Jack...
  • Jack...

    Wanted Level modifications

  • Feroci Racing
  • Joined: 06 Dec 2011
  • Serbia

#1

Posted 20 September 2012 - 07:52 AM

I know it's not possible to hook or to detach the rope (created by the 0503 opcode) to a moving vehicle or even the moving object so is there a way to destroy the rope or at least make it invisible? All I know about the rope is that SWAT units are using it and it stands still for exactly 20 seconds (not enough info for me to find the address). I was searching the forum and I didn't find any information about this. Is it possible to destroy it?

Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#2

Posted 23 September 2012 - 04:22 PM

may be it have a texture somewhere in particle or other TXD
& making it fully transparent could do that,

Jack...
  • Jack...

    Wanted Level modifications

  • Feroci Racing
  • Joined: 06 Dec 2011
  • Serbia

#3

Posted 23 September 2012 - 04:43 PM

Is there a memory way to do this? The thing is that I want the SWAT rope to dissapear in a moment when I hit the chopper with a projectile (explosion event). If I would make a rope transparent via some modeling way then it would be invisible in a unappropriate time also (like in a moment when it's created). Right now I only know how to lock a chopper in a current position for 20 sec (time needed for rope to detach) but what if I decide to blow up the chopper? The rope would still hanging in the air hooked to nothing (not realistic).

_DK
  • _DK

    gta3 cleo

  • Feroci Racing
  • Joined: 12 Apr 2009
  • None

#4

Posted 23 September 2012 - 06:59 PM

Have you IDA & Hex-Rays?

Jack...
  • Jack...

    Wanted Level modifications

  • Feroci Racing
  • Joined: 06 Dec 2011
  • Serbia

#5

Posted 23 September 2012 - 07:32 PM

Sorry but I don't understand. Can you be more specific? Like I mentioned earlier in my topics I'm not very good with the addresses - I only know some basic stuff about them.

Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#6

Posted 24 September 2012 - 09:10 AM

He mean,
do you have IDA PRO ?
Interactive dis-Assembler PRO
it will help you a lot to understand how the game works & Let you see/find whatever you want

Jack...
  • Jack...

    Wanted Level modifications

  • Feroci Racing
  • Joined: 06 Dec 2011
  • Serbia

#7

Posted 24 September 2012 - 12:47 PM Edited by JACK JONES, 24 September 2012 - 01:21 PM.

O he meant a tool. No I don't have it but I'm on it now - thanks for the advice smile.gif . So far I was having only CE and HE (I'm sure you all know which tools do I mean).

Ashwin.Star
  • Ashwin.Star

    Back for Next ♪♫

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2010
  • India

#8

Posted 25 September 2012 - 06:36 AM

(Cheatengine & Hex editor) smile.gif
I have IDA but it is useless ATM,
like > i have no idea what to do with the A lang. of exe from IDA,
but if you know CE completely, mainly the upper part of Memory view,
you can get it.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users