Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[WIP] GTA III RAGE Classic

761 replies to this topic
universetwisters
  • universetwisters

    Verrekte Mongol

  • Members
  • Joined: 26 Feb 2011
  • United-States

#631

Posted 04 July 2013 - 08:24 PM

QUOTE (Garju67 @ Thursday, Jul 4 2013, 15:19)
QUOTE (universetwisters @ Thursday, Jul 4 2013, 21:18)
QUOTE (Garju67 @ Thursday, Jul 4 2013, 15:11)
QUOTE
Again, it's WIP.

Wouldn't it take less than ten minutes to change an icon, or am I missing something?

Nah because I need to have the GTA III icon of it which doesn't exist.

Maybe you can use one of the payphone icons, since most of the races came from the payphone.

universetwisters
  • universetwisters

    Verrekte Mongol

  • Members
  • Joined: 26 Feb 2011
  • United-States

#632

Posted 09 July 2013 - 09:15 PM

Hey dude,

I've noticed that although your mod says "III Rage Classic". However, you're obviously not using the Claude model from III. Here, you might be interested in this link. Some dude rigged Claude from III to Rage, so it could be of use to you.

Also, you haven't changed one bit since your old topic:
user posted image

Garju67
  • Garju67

    Soldier

  • Members
  • Joined: 10 Jul 2011

#633

Posted 09 July 2013 - 10:01 PM

PM is clear.
Get the f*ck out of this topic. I don't want to talk with somebody that thrown sh*t on my mod "OLOL CLAUDE IS SO EASY TO ADD" but can't even do something related to modding.

universetwisters
  • universetwisters

    Verrekte Mongol

  • Members
  • Joined: 26 Feb 2011
  • United-States

#634

Posted 09 July 2013 - 10:08 PM

QUOTE (Garju67 @ Tuesday, Jul 9 2013, 17:01)
PM is clear.
Get the f*ck out of this topic. I don't want to talk with somebody that thrown sh*t on my mod "OLOL CLAUDE IS SO EASY TO ADD" but can't even do something related to modding.

I'm not gonna leave that easily. I'm just trying to help. Want me to break it down? Here:

You claim your mod is "III Classic". HOWEVER...You use an HD Claude model

That is not Classic.

I'm letting you know about a Claude model from III that's already been rigged for IV. Therefore, it can fit in your mod so it can be truly "III Classic", rather than "III Classic with Lies".

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#635

Posted 09 July 2013 - 10:16 PM

The GTA III Rage Classic mod title is the one I made up for the mod back when GTA III Rage was being done with HD models.

It was really the only name I could think of.
-GTA III Rage: Taken. Would be confusing when the other mod was going on.
-GTA IV III: That is just a silly name.
-GTA IV Liberty City: GTA IV is already in Liberty City so thats already done.
-Changing the name would would be confusing as of now. GTA III Rage Edition would be a good name but if he changed it, people would be confused.

So forget the name. For it to truly be Classic, it would have to be the PS2 version of GTA III. Ether way, GTA III Rage Classic isn't as silly as IV SA's original name. It was called Anderage or something like that.

universetwisters
  • universetwisters

    Verrekte Mongol

  • Members
  • Joined: 26 Feb 2011
  • United-States

#636

Posted 09 July 2013 - 10:19 PM

QUOTE (nkjellman @ Tuesday, Jul 9 2013, 17:16)
The GTA III Rage Classic mod title is the one I made up for the mod back when GTA III Rage was being done with HD models.

It was really the only name I could think of.
-GTA III Rage: Taken. Would be confusing when the other mod was going on.
-GTA IV III: That is just a silly name.
-GTA IV Liberty City: GTA IV is already in Liberty City so thats already done.
-Changing the name would would be confusing as of now. GTA III Rage Edition would be a good name but if he changed it, people would be confused.

So forget the name. For it to truly be Classic, it would have to be the PS2 version of GTA III. Ether way, GTA III Rage Classic isn't as silly as IV SA's original name. It was called Anderage or something like that.

Gta III Rage was already taken? I thought Garju took the name confused.gif

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#637

Posted 09 July 2013 - 10:22 PM

QUOTE (universetwisters @ Tuesday, Jul 9 2013, 22:19)
QUOTE (nkjellman @ Tuesday, Jul 9 2013, 17:16)
The GTA III Rage Classic mod title is the one I made up for the mod back when GTA III Rage was being done with HD models.

It was really the only name I could think of.
-GTA III Rage: Taken. Would be confusing when the other mod was going on.
-GTA IV III: That is just a silly name.
-GTA IV Liberty City: GTA IV is already in Liberty City so thats already done.
-Changing the name would would be confusing as of now. GTA III Rage Edition would be a good name but if he changed it, people would be confused.

So forget the name. For it to truly be Classic, it would have to be the PS2 version of GTA III. Ether way, GTA III Rage Classic isn't as silly as IV SA's original name. It was called Anderage or something like that.

Gta III Rage was already taken? I thought Garju took the name confused.gif

Nope. There was another mod called GTA III Rage. They were using the GTA III HD map though.

universetwisters
  • universetwisters

    Verrekte Mongol

  • Members
  • Joined: 26 Feb 2011
  • United-States

#638

Posted 09 July 2013 - 10:26 PM

QUOTE (nkjellman @ Tuesday, Jul 9 2013, 17:22)
QUOTE (universetwisters @ Tuesday, Jul 9 2013, 22:19)
QUOTE (nkjellman @ Tuesday, Jul 9 2013, 17:16)
The GTA III Rage Classic mod title is the one I made up for the mod back when GTA III Rage was being done with HD models.

It was really the only name I could think of.
-GTA III Rage: Taken. Would be confusing when the other mod was going on.
-GTA IV III: That is just a silly name.
-GTA IV Liberty City: GTA IV is already in Liberty City so thats already done.
-Changing the name would would be confusing as of now. GTA III Rage Edition would be a good name but if he changed it, people would be confused.

So forget the name. For it to truly be Classic, it would have to be the PS2 version of GTA III. Ether way, GTA III Rage Classic isn't as silly as IV SA's original name. It was called Anderage or something like that.

Gta III Rage was already taken? I thought Garju took the name confused.gif

Nope. There was another mod called GTA III Rage. They were using the GTA III HD map though.

Ahh, III HD. That was the one Stunterdan was doing, right?

Ash_735
  • Ash_735

    1 627 826 3789

  • Feroci Racing
  • Joined: 15 Nov 2005
  • None
  • Most Knowledgeable [GTA] 2013
    Best Map 2013 "ViceCityStories PC Edition"

#639

Posted 09 July 2013 - 10:27 PM Edited by Ash_735, 09 July 2013 - 10:29 PM.

Hey Garju I finished the new logo you wanted and,
QUOTE
Therefore, it can fit in your mod so it can be truly "III Classic", rather than "III Classic with Lies".

...aww damn, someone guessed the new name, well this isn't much of a reveal now!

user posted image

universetwisters
  • universetwisters

    Verrekte Mongol

  • Members
  • Joined: 26 Feb 2011
  • United-States

#640

Posted 09 July 2013 - 10:38 PM

QUOTE (Ash_735 @ Tuesday, Jul 9 2013, 17:27)
Hey Garju I finished the new logo you wanted and,
QUOTE
Therefore, it can fit in your mod so it can be truly "III Classic", rather than "III Classic with Lies".

...aww damn, someone guessed the new name, well this isn't much of a reveal now!

*SNIP*

I especially love it how "With Lies" is in the pricedown font.

Bravo! cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif

uNi
  • uNi

    Cyclop 9

  • Moderator
  • Joined: 14 May 2004
  • None

#641

Posted 09 July 2013 - 10:47 PM

Locked on request.

Garju67
  • Garju67

    Soldier

  • Members
  • Joined: 10 Jul 2011

#642

Posted 14 July 2013 - 11:02 PM Edited by Garju67, 14 July 2013 - 11:19 PM.

A new information today, recommanded version for GTA III RAGE Classic REL 2 is EFLC 1.1.2.0 (development version) but will also be ported to IV 1.0.7.0 and maybe IV 1.0.4.0 (mainly for ENB users).
To finish, here are four new screenshots :


user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Can anyone rig GTA III XBOX Claude (I already have the files) to IV ?
Thanks for the help.

universetwisters
  • universetwisters

    Verrekte Mongol

  • Members
  • Joined: 26 Feb 2011
  • United-States

#643

Posted 14 July 2013 - 11:41 PM

QUOTE (Garju67 @ Sunday, Jul 14 2013, 18:02)

user posted image

Wasn't the pump shotgun from III (or at least a replication) already in IIIRC? Or did it replace the combat shotgun, rather than the pump shotgun?

Garju67
  • Garju67

    Soldier

  • Members
  • Joined: 10 Jul 2011

#644

Posted 14 July 2013 - 11:42 PM

Yeah HD GTA III shotgun was in the first release but I still didn't ported the REL 1 weapons.img because I'm not sure I will use it for REL 2.

universetwisters
  • universetwisters

    Verrekte Mongol

  • Members
  • Joined: 26 Feb 2011
  • United-States

#645

Posted 15 July 2013 - 12:46 AM

Good news, amigo. I rigged the Xbox Claude for you, seeing as you wanted it, according to that post you made, its not perfect obviously because im not rockstar. Well, here it is!

Rigged XBOX Claude

Garju67
  • Garju67

    Soldier

  • Members
  • Joined: 10 Jul 2011

#646

Posted 15 July 2013 - 12:54 AM

QUOTE (universetwisters @ Monday, Jul 15 2013, 01:46)
Good news, amigo. I rigged the Xbox Claude for you, seeing as you wanted it, according to that post you made, its not perfect obviously because im not rockstar. Well, here it is!

Rigged XBOX Claude

Thanks dude but look like it's bugged. moto_whistle.gif

user posted image

Look funny actually. biggrin.gif
Maybe you can fix it for me ?

universetwisters
  • universetwisters

    Verrekte Mongol

  • Members
  • Joined: 26 Feb 2011
  • United-States

#647

Posted 15 July 2013 - 01:01 AM

QUOTE (Garju67 @ Sunday, Jul 14 2013, 19:54)
QUOTE (universetwisters @ Monday, Jul 15 2013, 01:46)
Good news, amigo. I rigged the Xbox Claude for you, seeing as you wanted it, according to that post you made, its not perfect obviously because im not rockstar. Well, here it is!

Rigged XBOX Claude

Thanks dude but look like it's bugged. moto_whistle.gif

user posted image

Look funny actually. biggrin.gif
Maybe you can fix it for me ?

Aw f*ck, it looks just like Godess Bunny

user posted image

Don't worry, I'll try to get it fixed up.

MajesticNL
  • MajesticNL

    Chris

  • Feroci Racing
  • Joined: 16 Oct 2005
  • Netherlands

#648

Posted 15 July 2013 - 01:58 AM

QUOTE (Garju67 @ Monday, Jul 15 2013, 02:54)
QUOTE (universetwisters @ Monday, Jul 15 2013, 01:46)
Good news, amigo. I rigged the Xbox Claude for you, seeing as you wanted it, according to that post you made, its not perfect obviously because im not rockstar. Well, here it is!

Rigged XBOX Claude

Thanks dude but look like it's bugged. moto_whistle.gif

user posted image

Look funny actually. biggrin.gif
Maybe you can fix it for me ?

LMFAO, Claude looks hilarious. biggrin.gif
  • GTARandom likes this

herons2s2
  • herons2s2

    Trailers Maker

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2011

#649

Posted 17 July 2013 - 02:38 AM

QUOTE (Blaster_nl @ Monday, Jul 15 2013, 01:58)
QUOTE (Garju67 @ Monday, Jul 15 2013, 02:54)
QUOTE (universetwisters @ Monday, Jul 15 2013, 01:46)
Good news, amigo. I rigged the Xbox Claude for you, seeing as you wanted it, according to that post you made, its not perfect obviously because im not rockstar. Well, here it is!

Rigged XBOX Claude

Thanks dude but look like it's bugged. moto_whistle.gif

user posted image

Look funny actually. biggrin.gif
Maybe you can fix it for me ?

LMFAO, Claude looks hilarious. biggrin.gif

HAHAHAHAHAHAH

Garju67
  • Garju67

    Soldier

  • Members
  • Joined: 10 Jul 2011

#650

Posted 29 July 2013 - 04:59 PM

QUOTE (direstraits @ Monday, Jul 1 2013, 22:42)
QUOTE (Garju67 @ Sunday, Jun 30 2013, 23:54)
Also, I'm suprised nobody noticed working peds (navemeshes) at Portland...

wow.gif Can you show some pictures?

I know it's a bit late but... whatever biggrin.gif

user posted image

direstraits
  • direstraits

  • Members
  • Joined: 08 Mar 2011
  • Portugal

#651

Posted 01 August 2013 - 11:36 PM

Better late than never.

Navmeshes brings the life back to the city. I hope you've made them in all the city.

Let's put this topic back on his place, the 1st place.

Edit: Loved the claude bug. biggrin.gif

blaze206
  • blaze206

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Aug 2013

#652

Posted 02 August 2013 - 08:03 PM

I apologize if this has been answered before but does the native trainer work with this mod? For me it works with regular GTA IV but for 3RC when i press f3 nothing pops up.

direstraits
  • direstraits

  • Members
  • Joined: 08 Mar 2011
  • Portugal

#653

Posted 02 August 2013 - 09:00 PM

The last version of SNT witch works with all Rage game mods it 6.4. The 6.5 don't work anymore.

Compeast
  • Compeast

    Classic Enthusiast

  • Members
  • Joined: 10 Jul 2012

#654

Posted 03 August 2013 - 12:34 PM

Happy to still see this alive. And Claude indeed looks hilarious! Too bad about his polio!

herons2s2
  • herons2s2

    Trailers Maker

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2011

#655

Posted 07 August 2013 - 07:53 PM

Garju:
https://www.rockstar...10/rockstar-nyc

Go man!

Garju67
  • Garju67

    Soldier

  • Members
  • Joined: 10 Jul 2011

#656

Posted 07 August 2013 - 08:00 PM

First work in progress screenshots of Shoreside Vale.

user posted image

user posted image

@direstraits & Intensified : Thanks guys, good to see there is some people that are still interested in this mod.
@herons2s2 : Lol, as I told you on Skype, my pics aren't R* level. biggrin.gif

Mainline421
  • Mainline421

  • Members
  • Joined: 01 Mar 2012

#657

Posted 07 August 2013 - 10:26 PM

QUOTE (Garju67 @ Wednesday, Aug 7 2013, 20:00)
@herons2s2 : Lol, as I told you on Skype, my pics aren't R* level. biggrin.gif

I've go to disagree with that Grauju, go!
Anyway for now nice work on Shoreside Vale I think hills might need some smoothing though.

Garju67
  • Garju67

    Soldier

  • Members
  • Joined: 10 Jul 2011

#658

Posted 08 August 2013 - 12:21 AM

Lol seriously ?! I have no chance at all to work at Rockstar as screenmaker, but I admit that I would like to do so. I love taking screenshots. inlove.gif
Sometimes I take screenshots for no reason but remove them after because they have nothing to show to public.
Anyway, I agree with the smoothing, ingame, it look wrost than on the screenshots. But first I have to finish collisions. turn.gif

nkjellman
  • nkjellman

    Boss

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2008

#659

Posted 08 August 2013 - 04:10 AM

Dodo needs some work. Just on the bottom, flaps and the flap texture on the side changed to numbers. But I got a request for the Dodo. Do you think you could have the clipped wing one, add full wings on to it as a car component? Technically, it still would be original, as there were full winged Dodo's in GTA III, you just couldn't fly them. You can have it so they can't spawn with it, but you can add it with the trainer.

Also, there is one change you should make. Add roofs to the buildings. I said this one before and you said you didn't want to do that. The problem is, you can't have roofless buildings on Rage, otherwise the shadow will be messed up on the ground.

Garju67
  • Garju67

    Soldier

  • Members
  • Joined: 10 Jul 2011

#660

Posted 16 August 2013 - 09:25 PM

user posted image

user posted image

user posted image

moto_whistle.gif

@nkjellman : Yep, I am aware about Dodo bugs but I'm not sure it would be fixed as it was not converted by Sleepy. About rooftops, I have no plans on making any map changes.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users