Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Alt - tab > lose sound

4 replies to this topic
TheJkWhoSaysNi
  • TheJkWhoSaysNi

    Goes into lifts and presses all the floors

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2004

#1

Posted 12 August 2012 - 12:07 PM

When I alt-tab out of GTA3 (steam version) my sound disappears and I can never get it back until I restart the game. Does anyone know how I can fix this?

I'm on Windows 7 and my sound card is an onboard AC'97 5.1

Going back into sound settings and trying to change them doesn't help, I thought that might trigger the sound to re-initialise but it doesn't.


Any ideas? sad.gif

Kristian.
  • Kristian.

    Supralux (ΛΟ)

  • $outh $ide Hoodz
  • Joined: 26 Nov 2011
  • None

#2

Posted 12 August 2012 - 12:56 PM

What happens if you use the Windows key or Ctrl+Esc??

TheJkWhoSaysNi
  • TheJkWhoSaysNi

    Goes into lifts and presses all the floors

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2004

#3

Posted 12 August 2012 - 03:59 PM

The same thing sad.gif I've also tried compatibility mode, it makes no difference.

Andreaz1
  • Andreaz1

    Anything 80's

  • Members
  • Joined: 26 Dec 2010
  • Sweden
  • Helpfulness Award

#4

Posted 12 August 2012 - 04:21 PM

I have the same issue, I've realized that it is the GTA III FOV Hack that is causing it for me.

TheJkWhoSaysNi
  • TheJkWhoSaysNi

    Goes into lifts and presses all the floors

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2004

#5

Posted 12 August 2012 - 05:28 PM

Aha! Yes, you're right! At least that helps narrow it down. Both the fovhack executable and the widescreen CLEO script cause it. Hmm.. I wonder if it's a matter of adding something to the CLEO script to make it restart the sound?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users