Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Really weird graphic bug

2 replies to this topic
Turahk
  • Turahk

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Aug 2012

#1

Posted 09 August 2012 - 06:31 PM

Okay, so, I have bought GTA3 on Steam some time ago but when I finally played it, there were some weird graphical errors, EVERY car had yellow textures, every single one, and the game? Well, here's a screenshot nr 1. So, I started changing resolutions randomly and...it worked. Well, the cars were still yellow on every resolution(first time I launched the game it was on a default 1024 and i started changing it from 1680 to 840) as shown but, when i changed it to the hightest, 1920, the second error came back with a twist: Third screen Screen nr 4, I say with a twist becauase I don't really know how to name this, but i was reloading games on a diffrent resolutions and couldn't get that to change, and every time I would load a save the bug on the screen would look a little diffrent as shown in the last 2 pics.

My system specs:
Windows XP
Nvidia GeForce 9600 GT with the latest update
Pentium Dual-Core E5300 2.60GHz
2GB Ram

And no mods.

NewportByChrysler
  • NewportByChrysler

    LC R29

  • BUSTED!
  • Joined: 21 Feb 2012

#2

Posted 09 August 2012 - 07:47 PM

You need to download the fixed particles.txd, check the STEAM forums.

Turahk
  • Turahk

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Aug 2012

#3

Posted 10 August 2012 - 03:36 PM

Thank you very much, It's all working now!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users