Quantcast

Jump to content

» «
Photo

MapModel dont work!GTA Sa CRash PLeAse Heeeeelllp!

5 replies to this topic
MrGTAmodsgerman
  • MrGTAmodsgerman

    Rat

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2012

#1

Posted 04 August 2012 - 03:54 AM

Hello guys
im create a model for my GTA SA map and than i put my model on my map with MED.i click save bored.gif
user posted image
and than i start san andreas and load my save and if load the save it comes "gta sa have found a problem and must be exit" devil.gif pleaaaaaaase help , confused.gif i dont know why crash my gta ,and i have test :click start a new game and than dont fix my problem monocle.gif .what can i do? sarcasm.gif please help!


thanks turn.gif sorry for my bad englisch dontgetit.gif

ZAZ
  • ZAZ

    Kernlochbohrer

  • Members
  • Joined: 10 Jan 2005
  • European-Union

#2

Posted 05 August 2012 - 09:00 AM

Did you added your model with new ID number?
You can add just 2 or 4 new ID's because of limit or use Limit Adjuster
Is it the only ID which you added?

Did you also added a col model?

In which file did you placed the IDE line ?
post the IDE line of that object

In which file did you placed the IPL line ?
post the IPL line of that object

MrGTAmodsgerman
  • MrGTAmodsgerman

    Rat

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2012

#3

Posted 08 August 2012 - 01:42 AM

dozingoff.gif i have two screenshots.i have installed limit adjuster alpha 8 and then i started GTA SA and limit adjuster and it gave me this error :
user posted image
and in MED
user posted image
what is the problem ? please help? pleaaaaaaaaaaaaaaaasee
sorry for my bad english

X-Seti
  • X-Seti

    Retro Modder

  • Feroci Racing
  • Joined: 28 Jun 2005
  • Mars

#4

Posted 08 August 2012 - 07:45 AM

Looking at that error.

You need to export your dff as RW 3.4, 3.5 or 3.6

Also make sure your TXDs are also SA, and the cols can be type 1, but it's better to have them type 3.

Col, txd and model are in the img. Make sure your model axis is centered matching your exported col.

fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009

#5

Posted 08 August 2012 - 08:27 AM

ID Limit Breached.

From this error i see that you might have exceeded limit on amount of .col files existing inside IMG archives together.
http://www.gtaforums...howtopic=456237
http://www.gtaforums...st&p=1061149201

MrGTAmodsgerman
  • MrGTAmodsgerman

    Rat

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2012

#6

Posted 09 August 2012 - 03:34 AM

QUOTE (X-Seti @ Wednesday, Aug 8 2012, 07:45)
Looking at that error.

You need to export your dff as RW 3.4, 3.5 or 3.6

Also make sure your TXDs are also SA, and the cols can be type 1, but it's better to have them type 3.

Col, txd and model are in the img. Make sure your model axis is centered matching your exported col.

how can i export the dff as RW 3.4, 3.5 or 3.6? and how can make the Txd to SA ?, add the textures in a GTA SA TXD?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users