Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[CLEO4]NewOpcodes by DK22Pac

128 replies to this topic
MaTeeeS
  • MaTeeeS

    ice cold baby!

  • Members
  • Joined: 03 May 2016
  • Czech-Republic

#121

Posted 25 May 2016 - 04:20 PM Edited by MaTeeeS, 25 May 2016 - 04:21 PM.

HOW TO INSTALL THIS? Can you frontlist instalation? its not nice, when i download something and i dunno how to install that. :D  plz answer.

EDIT: ok, i know how to put newopcodes.cleo in cleo folder, but what about other files??


little_idiot
  • little_idiot

    Snitch

  • Members
  • Joined: 06 Mar 2012
  • Russia

#122

Posted 05 June 2016 - 01:15 AM

You don't need to mess with other files to be able to use this plugin. You may need them in case if you'll have to edit some scripts, which use some opcodes from this mod, but I don't think it is your case since you asked how to install it :smile:


MaTeeeS
  • MaTeeeS

    ice cold baby!

  • Members
  • Joined: 03 May 2016
  • Czech-Republic

#123

Posted 05 June 2016 - 06:31 AM

I needed these opcodes for saas. Now its ok :)


5 ALEX
  • 5 ALEX

    Never give up

  • Members
  • Joined: 03 Jul 2016
  • Brazil

#124

Posted 04 July 2016 - 05:43 PM Edited by 5 ALEX, 04 July 2016 - 05:45 PM.

Very Good!  :) 


powerofpencil
  • powerofpencil

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2012

#125

Posted 04 September 2016 - 11:44 PM

What does it do? What does it mean "new opcodes"? How does it assist me with mods? :)


fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009
  • Poland
  • Best Conversion 2016 [GTA: Underground] [Contribution]
    Contribution Award [Mods]

#126

Posted 05 September 2016 - 05:46 AM

What does it do? What does it mean "new opcodes"? How does it assist me with mods? :)

These are additional SCM commands that can work if you install New opcodes plugin.

You need this plugin if you have CLEP scripts using any of SCM commands from New opcodes plugin.
  • powerofpencil likes this

TheGTAone
  • TheGTAone

    • Piβwasser Founder •

  • Members
  • Joined: 21 Feb 2013
  • Germany

#127

Posted 19 September 2016 - 09:18 PM

Does anyone has a mirror? Link is broken and can't install the mod SAAMS


little_idiot
  • little_idiot

    Snitch

  • Members
  • Joined: 06 Mar 2012
  • Russia

#128

Posted 20 September 2016 - 08:08 PM

Mirror


David Thapa
  • David Thapa

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Jul 2017
  • India

#129

Posted 2 weeks ago Edited by David Thapa, 2 weeks ago.

How to use this opcode 
0D47: 
 
I want to get name of special ped
 
like 
0D47: [email protected] = model "RYDER_1" txd_id // IF and SET
Is this correct sir ????
or any opcode is there to get name of special ped model 

 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users