Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA IV - Fatal Error "RESC10" Help

11 replies to this topic
Theman441
  • Theman441

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Jun 2012

#1

Posted 15 June 2012 - 09:24 PM

I need help fast!

Ive been having problems with the game GTA IV I have been getting the RESC 10 Error lately and Ive tried EVERYTHING ill make a list

Ive

-Rebooting my system
-Updating my graphics card
-patching the game
-Doing a fresh and clean reinstall of the game
-trying the commandline.txt method
-editing my system using registry editor
-turning all setting down to low and turing off video capturing
-restoring my graphics
-and so much more!

mad.gif


My PC Specs:

Intel Core i5-2450M
CPU 2.50GHz
Windows 7 Home Premium SP1 (64 Bit)
NiVIDIA GeForce GT 520MXD
DirectX Runtime 11.0
Dedicated Video Memory 1023MB DDR3



Please Post any recommendations and HELP!

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#2

Posted 16 June 2012 - 08:37 AM

Some of the methods you followed sound very dangerous. Like the registry editing and graphics restoration.

Which game version are you currently using? For your setup I'd recommend patch 4. Try to delete the game settings.

Theman441
  • Theman441

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Jun 2012

#3

Posted 18 June 2012 - 10:18 PM

Im using patch 1.0.7.0

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#4

Posted 19 June 2012 - 05:19 AM

Have you deleted the game settings?

Theman441
  • Theman441

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Jun 2012

#5

Posted 19 June 2012 - 05:56 PM

No, can you please tell me how? It would be helpful.

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#6

Posted 19 June 2012 - 08:55 PM

Already posted the link above

http://www.gtaforums...entry1059261920

Theman441
  • Theman441

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Jun 2012

#7

Posted 19 June 2012 - 11:08 PM

Oh, okay thanks ill try!

Theman441
  • Theman441

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Jun 2012

#8

Posted 20 June 2012 - 12:52 AM

[B][FONT=Impact][SIZE=14][COLOR=red] IT WORKED THANK YOU SO MUCH!!!! BUT [FONT=Arial][SIZE=7] Theres a problem... My GTA IV Needs to run on low settings, however everytime I set the settings on low and restart it the RESC10 Error pops up. Then I have to delete me settings again for it to run but it runs laggy... Can you help me of do you know a way to set the settings on low without the game crashing with errors?!

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#9

Posted 20 June 2012 - 05:04 AM

You should reinstall the game with patch 4.

Theman441
  • Theman441

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Jun 2012

#10

Posted 20 June 2012 - 02:57 PM

Okay, Its seems that I could change the settings without the game crashing. Thank you this has worked for me ! smile.gif

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#11

Posted 20 June 2012 - 07:05 PM

Great, enjoy.

noboking
  • noboking

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Jan 2013

#12

Posted 22 January 2013 - 06:55 AM

Hi, i recently (yes i know were not supposed to talk about it nervous.gif ) got a cracked version of gta 4 it worked 100% fine, then i said i want it legitly so i bought it and now i doesn't work im confused!!!! dontgetit.gif




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users