Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Quick edit

10 replies to this topic
dansgas1000
  • dansgas1000

    Posts: 1400

  • Members
  • Joined: 14 Jun 2011
  • None

#1

Posted 01 June 2012 - 06:47 PM

They is quick reply so why not make quick edit. biggrin.gif

miromiro
  • miromiro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None

#2

Posted 01 June 2012 - 06:48 PM

Just press the user posted image button, it's the quickest way.

Ryan
  • Ryan

    Resident Ginger

  • Zaibatsu
  • Joined: 10 Apr 2006
  • Canada

#3

Posted 01 June 2012 - 06:48 PM

And how exactly would a quick edit work?

Mr. Reaper.
  • Mr. Reaper.

    THR-MC ✠ PREZ

  • Members
  • Joined: 02 Apr 2012
  • Sweden

#4

Posted 01 June 2012 - 06:49 PM

Why make a pointless topic?

But to answer your question, we don't have it as it would lengthen the page greatly having all your posts shown to you twice, one in edit form.

It's pointless.

Girish
  • Girish

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India

#5

Posted 01 June 2012 - 07:02 PM

QUOTE (Ryan @ Saturday, Jun 2 2012, 00:18)
And how exactly would a quick edit work?

It works by allowing you to edit your post without taking you to the entire edit page. It has lesser options than the full edit button. Kinda how the fast reply works compared to the add reply button.

But I don't think it would be possible to implement something like this in the current software. The normal EDIT button serves the purpose just fine.

dansgas1000
  • dansgas1000

    Posts: 1400

  • Members
  • Joined: 14 Jun 2011
  • None

#6

Posted 05 June 2012 - 03:37 PM

QUOTE (Girish @ Friday, Jun 1 2012, 19:02)
QUOTE (Ryan @ Saturday, Jun 2 2012, 00:18)
And how exactly would a quick edit work?

It works by allowing you to edit your post without taking you to the entire edit page. It has lesser options than the full edit button. Kinda how the fast reply works compared to the add reply button.

But I don't think it would be possible to implement something like this in the current software. The normal EDIT button serves the purpose just fine.

Yes this is what i ment

Byzantine
  • Byzantine

    245

  • Members
  • Joined: 30 Jul 2011

#7

Posted 06 June 2012 - 03:36 AM

Girish,
I think InvisionFree has a modification for this on their Resources Board.

Ryan
  • Ryan

    Resident Ginger

  • Zaibatsu
  • Joined: 10 Apr 2006
  • Canada

#8

Posted 06 June 2012 - 04:03 AM

QUOTE (Byzantine @ Wednesday, Jun 6 2012, 00:36)
I think InvisionFree has a modification for this on their Resources Board.

This isn't InvisionFree.

Byzantine
  • Byzantine

    245

  • Members
  • Joined: 30 Jul 2011

#9

Posted 06 June 2012 - 04:44 AM

Ryan,

What I mean is the code for the modification is located on the Resources Board. We can take it from there, and add it here.

*MURDOC*
  • *MURDOC*

    They said I could be anything, so I became a custom member title

  • The Connection
  • Joined: 15 Dec 2004
  • None

#10

Posted 06 June 2012 - 04:59 AM

QUOTE (Byzantine @ Tuesday, Jun 5 2012, 23:44)
Ryan,

What I mean is the code for the modification is located on the Resources Board. We can take it from there, and add it here.

But there's still not much of a point, since it's pretty much unnecessary.

Yossarianite
  • Yossarianite

    Slumerican sh*tizen

  • Members
  • Joined: 29 May 2012

#11

Posted 06 June 2012 - 09:32 AM

You're too lazy if you want a quick edit button.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users