Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Graphic bug

2 replies to this topic
Skyrocker
  • Skyrocker

    Skyrocker

  • Members
  • Joined: 14 Jul 2011

#1

Posted 06 May 2012 - 05:56 PM

Hey there.

I've got a really annoying problem with my GTA SA, when I'm playing, my character's skin is bugged (happens with every skins on SAMP/Singleplayer).
I will link a video to show you what it does.

Well, I think that it's due to my video card driver, because I got this problem twice after installing the same driver, but now, I don't know what to do, excepted a restoration.

It's happening only with GTA SA, and not with any other game.

Furthermore, I've got only the 'New Great Effects' mod, (well, I also had this bug WITHOUT any mod), and yes, I'm running the legit version with its CD.

Here is the link to the video (sorry for the lags)



As you see, only my character is bugged.

Does anybody know how to fix this? Or had the same problem?

What could I do to fix my graphic card driver, excepted a restoration?

Thanks wink.gif

Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#2

Posted 06 May 2012 - 06:12 PM

It could be that you didn't uninstall the game properly the first time around. I suggest you reinstall the game and delete the gta_sa.set file from the User Files folder. If you're on Vista, you might also need to delete the Virtual Store copy of the game before reinstallation.

Post back your observations.

Skyrocker
  • Skyrocker

    Skyrocker

  • Members
  • Joined: 14 Jul 2011

#3

Posted 06 May 2012 - 06:21 PM Edited by Skyrocker, 07 May 2012 - 03:56 PM.

Oh, I just noticed I posted my thread in the wrong section, sorry about that.

On topic, I've still got the same problem. I think that it comes from the driver. And I'm on Win7.

EDIT: Restored my PC to a previous date. Thanks wink.gif




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users