Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Actor

9 replies to this topic
Joni2030
  • Joni2030

    Prankster

  • Members
  • Joined: 06 Jul 2011

#1

Posted 04 May 2012 - 05:25 PM

Actor will spawn but problem is itīs spawn all times there comes first 1 then anothen 1 then another 1 and this go very far code

CODE
{$CLEO .cs}
0000: NOP

:Noname_2
wait 0 ms
0256:   player $PLAYER_CHAR defined
0247: #BALLAS1
0247: #COLT45
004D: jump_if_false @Noname_2
009A: 1@ = create_actor_pedtype 7 model #BALLAS1 at 2237.1409 -1268.2859 25.3672
01B2: give_actor 1@ weapon 22 ammo 9999 // Load the weapon model before using this
wait 5000 ms
0249: release_model #BALLAS1
0249: release_model #COLT45
0002: jump @Noname_2

Jack
  • Jack

    firearms and adrenaline

  • Feroci Racing
  • Joined: 06 Dec 2011
  • Serbia

#2

Posted 04 May 2012 - 05:33 PM

Then don't put create_actor command in a jump loop and your problem is solved. This way your actor is creating in every 5 seconds.

Joni2030
  • Joni2030

    Prankster

  • Members
  • Joined: 06 Jul 2011

#3

Posted 04 May 2012 - 05:36 PM

Can you show what you mean

Jack
  • Jack

    firearms and adrenaline

  • Feroci Racing
  • Joined: 06 Dec 2011
  • Serbia

#4

Posted 04 May 2012 - 05:44 PM

This is a jump loop:
CODE
:Noname_2
wait 0 ms
some scrypt stuff
0002: jump @Noname_2

and this isn't:
CODE
:Noname_2
wait 0 ms
some scrypt stuff

MK is that you again?

Joni2030
  • Joni2030

    Prankster

  • Members
  • Joined: 06 Jul 2011

#5

Posted 04 May 2012 - 06:06 PM

No its me MK itīs not here

Jack
  • Jack

    firearms and adrenaline

  • Feroci Racing
  • Joined: 06 Dec 2011
  • Serbia

#6

Posted 04 May 2012 - 06:19 PM

Is he your twin brother lol.gif ?

Joni2030
  • Joni2030

    Prankster

  • Members
  • Joined: 06 Jul 2011

#7

Posted 04 May 2012 - 06:30 PM

No

Joni2030
  • Joni2030

    Prankster

  • Members
  • Joined: 06 Jul 2011

#8

Posted 04 May 2012 - 06:34 PM

I have been longer in GTAF than he is and i have better english than him she only have stealed others mods and used wrong opcodes i know something and that is good for me what more evry time i learn something new when i try something i talk now about coding And i say Iīm not heīs twin brother i dont know where really MK lives I know only he try tell for us that he live in america but i dont believe that. Do You?

Bad.boy!
  • Bad.boy!

    SA modder

  • Members
  • Joined: 20 Jun 2010

#9

Posted 04 May 2012 - 07:03 PM

You're English isn't much better than MK's. And that script isn't better than MK's scripts.

This is your corrected script, read it and try to understand your mistakes.
CODE
{$CLEO .cs}

0000: NOP

:PLAYERCHECK
wait 0
if
Player.Defined($PLAYER_CHAR)
jf @PLAYERCHECK
Model.Load(#BALLAS1)
Model.Load(#COLT45)

:MODELCHECK
wait 0
if and
Model.Available(#BALLAS1)
Model.Available(#COLT45)
jf @MODELCHECK
009A: 1@ = create_actor_pedtype 7 model #BALLAS1 at 2237.1409 -1268.2859 25.3672
01B2: give_actor 1@ weapon 22 ammo 9999
wait 5000 // Why did you put this wait here?
0249: release_model #BALLAS1
0249: release_model #COLT45
0A93: end_custom_thread


I know you aren't MK btw.

Joni2030
  • Joni2030

    Prankster

  • Members
  • Joined: 06 Jul 2011

#10

Posted 05 May 2012 - 06:33 AM Edited by Joni2030, 05 May 2012 - 06:40 AM.

thx bad.boy this coding is just so hard thx again


EDIT: I tryed go in game to that place but when i was there there is not ballas with colt?

EDIT2: I changed coords and complile and go to that place now itīs spawned thanks thx




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users