Quantcast

Jump to content

» «
Photo

My createt Car in SA is invisible pleasse heeelp!

13 replies to this topic
MrGTAmodsgerman
  • MrGTAmodsgerman

    Rat

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2012

#1

Posted 30 April 2012 - 02:09 AM

ok i have createt my first carmod and i have a sh** problem,my game dont crash so in game i dont see the car!! i have spawned the car with a trainer and i cant see it,and then i have spawn my car with cleo carspawner then Cj freeze . nervous.gif
and i open the GGMM programm and i can see my car,so its so tiny !!! see:

http://imageshack.us.../problem1b.jpg/

and when i want open my car(dff) 3ds max say a error: cry.gif
http://imageshack.us.../problem2w.jpg/
its a non Standart dff? what? othe my simply carmods can i open!!WHAT is the problem? sneaky2.gif
i must open my project from my mod in 3dsmax 2009 and i cant see a fail
http://imageshack.us.../problem3o.jpg/
i have use to how to make a carmod this youtubevideo/s


PLEAAASEE helpppp meeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Sorry for my bad english confused.gif

Biru
  • Biru

    Rat

  • Members
  • Joined: 18 Apr 2012

#2

Posted 03 May 2012 - 03:22 PM

is it totally invisible or appearing white.

MrGTAmodsgerman
  • MrGTAmodsgerman

    Rat

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2012

#3

Posted 05 May 2012 - 04:52 PM

QUOTE (Biru @ Thursday, May 3 2012, 15:22)
is it totally invisible or appearing white.

and do you have a idea to fix that? colgate.gif dontgetit.gif

NewportByChrysler
  • NewportByChrysler

    LC R29

  • BUSTED!
  • Joined: 21 Feb 2012

#4

Posted 05 May 2012 - 10:07 PM

He asked you a question. sarcasm.gif

MrGTAmodsgerman
  • MrGTAmodsgerman

    Rat

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2012

#5

Posted 06 May 2012 - 05:07 PM

QUOTE (NewportByChrysler @ Saturday, May 5 2012, 22:07)
He asked you a question. sarcasm.gif

oh sorry my englisch is bad dontgetit.gif

MrGTAmodsgerman
  • MrGTAmodsgerman

    Rat

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2012

#6

Posted 06 May 2012 - 05:12 PM

QUOTE (Biru @ Thursday, May 3 2012, 15:22)
is it totally invisible or appearing white.

oh so i cant see the car no model no white material !its look like i dont have spawn the car!its invisible wow.gif

Biru
  • Biru

    Rat

  • Members
  • Joined: 18 Apr 2012

#7

Posted 07 May 2012 - 06:57 AM

sorry guys for my late reply because i was out town anyhow. If your car is white then the problem is in the txeture and if the car is invisnble then i dont have any idea.
sorry again to keep you waiting.

ALMOST610
  • ALMOST610

    Have you driven a Ford... Lately?

  • Feroci
  • Joined: 30 Jan 2009
  • Australia

#8

Posted 11 May 2012 - 05:49 AM

Perhaps the DFF is corrupted on Export and it wont spawn IG, this can happen, even though the vehicle shows in GGMM does not mean it will work IG properly.

MrGTAmodsgerman
  • MrGTAmodsgerman

    Rat

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2012

#9

Posted 17 May 2012 - 08:09 PM

QUOTE (ALMOST610 @ Friday, May 11 2012, 05:49)
Perhaps the DFF is corrupted on Export and it wont spawn IG, this can happen, even though the vehicle shows in GGMM does not mean it will work IG properly.

and how can i fix that problem?i have the project befor the export my car

ALMOST610
  • ALMOST610

    Have you driven a Ford... Lately?

  • Feroci
  • Joined: 30 Jan 2009
  • Australia

#10

Posted 18 May 2012 - 12:30 AM

Well to see if it is corrupted, perhaps try and reimport the DFF into 3DS or Zmod and see if it shows up bugged if so then it was an export issue.

Tado Hamann
  • Tado Hamann

    ★ Support, Vehicles ★

  • Members
  • Joined: 19 May 2012
  • Slovakia

#11

Posted 20 May 2012 - 12:57 PM

I have two ides to fix it.

1.) Try to look if you "remap texture" or "reflection texture" did not use Alpha mask, or change should be If you disable Alpha in Zmod.

2.) You should to make "San Andreas" parts.

MrGTAmodsgerman
  • MrGTAmodsgerman

    Rat

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2012

#12

Posted 25 June 2012 - 02:52 PM

i cant import my car in zmoddler ,the importbottom dont work it looks like a 3d bottom. confused.gif i have the full version off zmoddler i can import dff`s!this is a mad bug,fail dozingoff.gif

MrGTAmodsgerman
  • MrGTAmodsgerman

    Rat

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2012

#13

Posted 15 August 2012 - 04:11 PM

QUOTE (MrGTAmodsgerman @ Monday, Jun 25 2012, 14:52)
i cant import my car in zmoddler ,the importbottom dont work it looks like a 3d bottom. confused.gif i have the full version off zmoddler i can import dff`s!this is a mad bug,fail dozingoff.gif

i have found the problem,it was i dont have export and then import the car as 3ds file.i have make a new car and he work in gta SA

MrGTAmodsgerman
  • MrGTAmodsgerman

    Rat

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2012

#14

Posted 07 April 2013 - 12:29 AM

QUOTE (MrGTAmodsgerman @ Wednesday, Aug 15 2012, 16:11)
QUOTE (MrGTAmodsgerman @ Monday, Jun 25 2012, 14:52)
i cant import my car in zmoddler ,the importbottom dont work it looks like a 3d bottom. confused.gif   i have the full version off zmoddler i can import dff`s!this is a mad bug,fail dozingoff.gif

i have found the problem,it was i dont have export and then import the car as 3ds file.i have make a new car and he work in gta SA

Now in 2013 after i make many Carmods i have the same problem with my new model.
im really cryani.gif and now the fix i have in this poste dont work now when i export my high Poly chassis as a " 3ds file " then it comes:
user posted image

Im thinking its the high poly model but im google that and use many topics like that:
http://www.gtaforums...howtopic=446267

but the many forums/topics like that dont work suicidal.gif
what is the fu***** problem?
but i use now 3DS Max 2011 not 2009 it works better on my new pc with windows 8
look at the my carhirachy i have many versions on this model from the hirachy/want to fix you know? sly.gif
user posted image

im work so hard on the details on the model and what comes?
ERROR FAIL suicidal.gif

Im really angry about the unlucky sh** but im sending a modder on facebook my model and he think he can fix it lol.gif that is 5 mouths ago

i love the guy who can fix my problem (no homo) tounge2.gif
that problem stop me at modding monocle.gif




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users