Quantcast

Jump to content

» «
Photo

gta 4 problem !PLEASE HELP!

  • This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic
MindFreak87
  • MindFreak87

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Apr 2012

#1

Posted 25 April 2012 - 07:11 PM Edited by MindFreak87, 25 April 2012 - 07:13 PM.

i downloaded the patch 1.0.7.0 and when i start gta 4 i get an error see user posted image
Shot at 2012-04-25 please help!!!!!!!!!!

Prometheus
  • Prometheus

  • Moderator
  • Joined: 18 Apr 2011
  • None

#2

Posted 25 April 2012 - 07:14 PM

Where did you download the game from?

MindFreak87
  • MindFreak87

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Apr 2012

#3

Posted 25 April 2012 - 07:17 PM

i bought the game in a game store!

Prometheus
  • Prometheus

  • Moderator
  • Joined: 18 Apr 2011
  • None

#4

Posted 25 April 2012 - 07:20 PM

Ah, I was just playing mind games with ya tounge.gif

Anyways, are you sure you downloaded the patch from the R* site? Also did you use any mods/cracks?

MindFreak87
  • MindFreak87

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Apr 2012

#5

Posted 25 April 2012 - 07:24 PM

i have no mods and i will download the patch from the rockstar official web-site and im using the razor crack biggrin.gif happy.gif

Prometheus
  • Prometheus

  • Moderator
  • Joined: 18 Apr 2011
  • None

#6

Posted 25 April 2012 - 07:35 PM

QUOTE (MindFreak87 @ Wednesday, Apr 25 2012, 19:24)
and im using the razor crack biggrin.gif happy.gif

...and that's the problem. Remove the crack if you want it to work properly. smile.gif

Not to mention cracks discussion is forbidden here.

MindFreak87
  • MindFreak87

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Apr 2012

#7

Posted 25 April 2012 - 07:35 PM

ok!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users