Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Turn Signals suddenly working?

3 replies to this topic
Prometheus
  • Prometheus

  • Moderator
  • Joined: 18 Apr 2011
  • None

#1

Posted 24 April 2012 - 11:30 AM Edited by PrometheusX, 24 April 2012 - 12:17 PM.

As I'm driving in a mission, I found out something unusual with the vehicle lights. Turn signals in the car I'm driving are working! They start blinking [automatically] just before turns, though it doesn't work before EVERY turn. [No mods installed, only XLiveless.]

Has this ever happened to anyone before?

user posted image
user posted image
user posted image

Allen14n
  • Allen14n

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2010

#2

Posted 25 April 2012 - 01:46 AM

I'm sure it never happened to me. It must be a glitch.

Nem Wan
  • Nem Wan

    The Artist Formerly Known As Magic_Al

  • Members
  • Joined: 12 Aug 2006
  • United-States

#3

Posted 25 April 2012 - 02:24 AM

How does it know which way you're going to turn? You only have GPS route on one of those screenshots.

Prometheus
  • Prometheus

  • Moderator
  • Joined: 18 Apr 2011
  • None

#4

Posted 26 April 2012 - 08:33 PM

QUOTE (Magic_Al @ Wednesday, Apr 25 2012, 02:24)
How does it know which way you're going to turn? You only have GPS route on one of those screenshots.

Before fully turning, I turn a little bit to that direction. This seems the thing causing it.

However it randomly happens. Sometimes it won't work. confused.gif




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users