Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Import my 3d Model into GTA 4

5 replies to this topic
Meathelix
  • Meathelix

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Apr 2012

#1

Posted 16 April 2012 - 01:46 PM

Hello guys,

I have followed a ton of tutorials out there that are trying to help me with importing my model into GTA 4 and for some reason I can never see it at all. I have done everything right by what the tutorials say and what not but I can never see it when I get in the game. Could someone please give us a updated tutorial on how to import a model into GTA 4, its driving me nuts sad.gif

Regards Meathead

Prometheus
  • Prometheus

  • Moderator
  • Joined: 18 Apr 2011
  • None

#2

Posted 16 April 2012 - 01:51 PM

Sorry, but you posted in the wrong section, please post this in the Tutorials Requests topic. smile.gif

Meathelix
  • Meathelix

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Apr 2012

#3

Posted 16 April 2012 - 01:58 PM

I gotta repost or you can drag it over? smile.gif O well its just some help I am really looking for like there are alot of old tutorials out there and the new GIMS is different again ect

Prometheus
  • Prometheus

  • Moderator
  • Joined: 18 Apr 2011
  • None

#4

Posted 16 April 2012 - 02:03 PM

QUOTE (Meathelix @ Monday, Apr 16 2012, 13:58)
I gotta repost or you can drag it over? smile.gif O well its just some help I am really looking for like there are alot of old tutorials out there and the new GIMS is different again ect

Just post it there again w/ more details this time. I'll try my best to help you. smile.gif

Meathelix
  • Meathelix

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Apr 2012

#5

Posted 17 April 2012 - 12:18 PM

Ok so I have had a friend try and help me out but still not working, I am using a STEAM VERSION of GTA and it is 1.0.7.0 We import the models correct but they are just not showing up in game, does anyone know why?

Meathelix
  • Meathelix

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Apr 2012

#6

Posted 18 April 2012 - 06:00 AM

UPDATE I GOT IT FIXED !!! smile.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users