Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Cutscene problem

3 replies to this topic
CrazyWare
  • CrazyWare

    The taste of gaming. Respect!

  • Members
  • Joined: 08 Feb 2012
  • United-States

#1

Posted 16 April 2012 - 08:40 AM

I've modded the game by going to cutscene.img, and replacing Sweet's cutscene model with GTA 3's 8-Ball, and now, the missions that have Sweet in it won't load.
I see the mission's name load, then it fades, but after that nothing happens...I tried reinstalling it but still I get the same problem!!

I have Windows 7.
Direct X 9.0c
The game runs perfectly on this.
I have a LEGAL COPY of the game, no cracks.

Ηeath
  • Ηeath

    Just Do It.

  • Members
  • Joined: 08 Feb 2011

#2

Posted 16 April 2012 - 11:15 AM Edited by JF-Mir2, 16 April 2012 - 11:21 AM.

QUOTE (Arcade-kids @ Monday, Apr 16 2012, 16:40)
I've modded the game

Stopped reading there.

Modding questions belong in the modding forums!

EDIT:

Aigh't, seems like it's been moved here, so what have you tried reinstalling? The game or the mod? If it's the game, then simply do this:

Find a hidden file; To unhide folders:
START > User > Control Panel > Appearance and Personalization > Folder Options> Show Hidden files and Folders.

If you find it Delete the Virtual Store copy of the installation folder. The Appdata folder might be hidden. (e.g. C:\Users\???\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas).
Reboot and try again.

But if you reinstalled the mod, then simply reinstall the game, that's all.


CrazyWare
  • CrazyWare

    The taste of gaming. Respect!

  • Members
  • Joined: 08 Feb 2012
  • United-States

#3

Posted 16 April 2012 - 08:17 PM

It worked, thanks! biggrin.gif

Ηeath
  • Ηeath

    Just Do It.

  • Members
  • Joined: 08 Feb 2011

#4

Posted 16 April 2012 - 11:32 PM

Glad it worked for you. smile.gif Happy gaming!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users