Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Moving custcene

  • This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic
AnDReJ98
  • AnDReJ98

    Soldier

  • Members
  • Joined: 18 Oct 2011
  • Serbia

#1

Posted 11 April 2012 - 04:55 PM Edited by AnDReJ98, 11 April 2012 - 05:09 PM.

This trick i've found,but i know people who joined here before 2011,they know it. (Mabey)
For new members i hope this will be good!

To make this trick you'll need to make much custcene which will be made side.
Example:

user posted image
This mission: http://dyom.gtagames...t=show&id=18401

When you select it,it must be on 00:00!!
So leave it on 00:00.

This trick can be good when someone want to make trailer mission for their mission pack/storyline!

abishai.kochara
  • abishai.kochara

    Homeboy

  • BUSTED!
  • Joined: 20 Oct 2011

#2

Posted 11 April 2012 - 05:24 PM

Actually I figured it out myself without any help. But you did this tutorial, so great job! icon14.gif icon14.gif icon14.gif icon14.gif icon14.gif
Have some cookies. :cookies: :cookies:

AnDReJ98
  • AnDReJ98

    Soldier

  • Members
  • Joined: 18 Oct 2011
  • Serbia

#3

Posted 11 April 2012 - 05:32 PM

Thanks! I knew some of people know this,but i think it'll help!

abishai.kochara
  • abishai.kochara

    Homeboy

  • BUSTED!
  • Joined: 20 Oct 2011

#4

Posted 11 April 2012 - 05:37 PM

Of course it'll help and be good! biggrin.gif

sayooj
  • sayooj

    beware......

  • Members
  • Joined: 28 Nov 2011

#5

Posted 27 April 2012 - 01:36 AM

wow.gif wow.gif wow.gif Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow!





ratings 1000000000000000/10
wow.gif wow.gif wow.gif wow.gif wow.gif
I never known such a trick!

GTAIndonesia
  • GTAIndonesia

    Gone

  • BUSTED!
  • Joined: 20 Jun 2011

#6

Posted 27 April 2012 - 03:03 AM

You enabled bloom?

AnDReJ98
  • AnDReJ98

    Soldier

  • Members
  • Joined: 18 Oct 2011
  • Serbia

#7

Posted 27 April 2012 - 10:48 AM

Hey thanks Sayooj,but you don't have to do something like that on topic. 2-3 smilies are enough.
Anyhow thanks!

[DOK]MAFIABOSS
  • [DOK]MAFIABOSS

    GTA V Madness

  • Members
  • Joined: 07 Aug 2010

#8

Posted 05 May 2012 - 12:59 PM

QUOTE (AnDReJ98 @ Wednesday, Apr 11 2012, 17:32)
Thanks! I knew some of people know this,but i think it'll help!

thank you thank you thank you sooo sooo soo much inlove.gif


Brother was looking this moving able cutscane



but I have a Question
When i add too much Objects or other stuff in mission then DYOM become overload (objects spawning problems happen like bugs)!!


So Does any mod support as movable cutscane or trick to fix overload from DYOM?

Thanks


AnDReJ98
  • AnDReJ98

    Soldier

  • Members
  • Joined: 18 Oct 2011
  • Serbia

#9

Posted 06 May 2012 - 10:29 AM

Actualy,as you can see,this trick people don't use in missions cause of that what you said. It could be used in mission like this.

You can use it to make trailer mission for your mission-pack/story-line!

Here you can find CLEO mod which can help you. wink.gif

[DOK]MAFIABOSS
  • [DOK]MAFIABOSS

    GTA V Madness

  • Members
  • Joined: 07 Aug 2010

#10

Posted 06 May 2012 - 01:58 PM Edited by [DOK]MAFIABOSS, 06 May 2012 - 06:05 PM.

QUOTE (AnDReJ98 @ Sunday, May 6 2012, 10:29)
Actualy,as you can see,this trick people don't use in missions cause of that what you said. It could be used in mission like this.

You can use it to make trailer mission for your mission-pack/story-line!

Here you can find CLEO mod which can help you.  wink.gif

hmm I am not Java or C++ or Gaming Scripter tounge.gif


only HTML i know:P


Well, I know i also use as DYOM Video Episodes. but you know DYOM allow us to express player imagination thoughts lol
so my Cutscane does not base on 2 or 3objects. I like to show more interesting as i can:P


Edited:

somewhere i had found GTA SA Video Editor like GTA IV Cleo mod. It had Moving cam feature but hard to use.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users